От кой матрак сте доволни?

• 576 062
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 200
Вчера бях в Зона-та и се натъркалях на всички Нани матраци - доста са добри. Лично аз за малката най-много харесах Нани Модерато Хард, ето тук:
http://www.matracinani.bg/product.php?cID=2&pID=11
Всъщност доста ми харесаха тези Нани - какъв беше проблема при тях, че не ми се четат пак 80 стр. - и аз си спомням, че имаше лоши отзиви? Остава ми само да видя утре на Екон, и ще избера между тях и Нани.

Сестра ми има Екон и е досата недоволна. ААлко е права, не само изглеждат като пълнени с юфка, ами и усещането е такова. Аз за това се насочих към НАНИ и мога само да ги хваля Simple Smile

# 1 201
  • Абсурдистан
Нани миришат ли?

# 1 202
Доколкото виждам в сайта на Нани има някаква възможност за 10 дневен пробен период.

Това вярно ли е?

# 1 203
От последния, за мен няма никакъв смисъл, т.к. горния слой- Мемори-то е 3-4 см. т.е. вертикалните отвори не са от край до край, за разлика от aiRaiR, освен това човек като спи се върти, кел файда, че ти помни тялото.  Wink
Мемори матраците не помнят тялото, а помнят собствената си форма. Т.е. като легнеш върху него тялото ти потъва в матрака без да има каквото и да е напрежение. като се завъртиш матрака се нагажда по твоята "нова" форма. Като станеш и матрака се изпъва, все едно никога никой не е лягал. Ти както си представяш меморито е все едно имаш матрак с отпечатък на човек в него, дето като се завъртиш в друга посока те ръби от отпечатъка  Joy

# 1 204

ами моят не мирише. Освен това е поставен на плоскост и не е мухлясал. Единственият ефект е, че е малко по- твърд. Ако беше на подматрачна рамка сигурно щеше да е по- мек. Идеята ни беше на следващия месец да си купим рамка, но ни е удобно и така си остана

Елфичка, тестовия период змучи доста интересно. Ще взема да проверя дали важи.. ако да, това е повече от добре. Защото моето мнение е, че матрак се купева след като го пробваш и може са се объркваш от лежането по мострите в магазина.

# 1 205
  • Варна
Нашият Нани не мирише,а и е верно,че имат тест период,мисля 20 дни беше,но не сме го връщали,защото ни е точно по мярка!Всеки знае какво горе долу търси-мек,твърд,среден и съобразявайки се с финансите си отива,пробва и купува!Но само с мнения от форум не може да се купи матрак,и още един съвет,ако ми позволите-хубав матрак струва от 700-800 лв нагоре!Всичко останало е добра реклама и зле похарчени пари. Hug

# 1 206

Елфичка, тестовия период змучи доста интересно. Ще взема да проверя дали важи.. ако да, това е повече от добре. Защото моето мнение е, че матрак се купева след като го пробваш и може са се объркваш от лежането по мострите в магазина.

Той и мъжът ми каза,че нямал да купи матрак,който не е изпробвал вкъщи.И аз му казах,кой ще ти даде да спиш на него и после да си го прибере,ако не ти харесва.Нали ще е използван?

Но видях,че НАни имат такава опция,дано да е истина  Peace

# 1 207
elfi4ka Дормео имат 30 дни тест период  Peace На нас също ни обясниха, че ако в рамките на 30 дена не сме доволни, можем да го върнем, но не се възползвах  Mr. Green

# 1 208

Той и мъжът ми каза,че нямал да купи матрак,който не е изпробвал вкъщи.И аз му казах,кой ще ти даде да спиш на него и после да си го прибере,ако не ти харесва.Нали ще е използван?

Но видях,че НАни имат такава опция,дано да е истина  Peace

нямах време да поровя, но видях банерче тук във форума, че имат 20 дни пробен период

# 1 209
Някой с преки впечатления от Дормео Ортопедик?
http://www.dormeo.bg/matrak_dormeo_ortopedic-58130-10227-pc.html … o=cat_10226_other

# 1 210
Добре де.

А кои матраци са по-удобни?Дормео или НАни?Просто като легна да усещам как матрака ме обвива и се намества по тялото ми,да го усещам плътен, мек и невероятно удобен  Laughing

Защото като гледам на Дормео са доста по-евтини от тези на Нани,които съм си набелязала,за размер 2/2.

# 1 211
Ами не знам, аз пък не искам матракът да ме обвива и да се намества по тялото ми. Ефектът на мемори пяната ме дразни и определено не ми е приятен. Приемам, че съм някакво изключение.
Избрахме Дормео Комфорт и една година сме много доволни. Той е без мемори пяна и е малко по-стегнат.
Доремо са по-тънки, сигурно там е уловката, нашият е ок. 15 см. В началото имах опасения, но се оказа, че това не е проблем.
Иначе самият матрак изглежда много добре - дамаската, изработката, всичко. Надявам се да си изкара поне 12-те години гаранционен срок, да сме живи и здрави само Peace

# 1 212
Ами то аз в момента спя на някакъв еднолицев пружинен от 60-те сигурно.Така че на каквото и да легна ще ми се стори невероятно  Crazy Но въпреки това искам да ме обвива  Blush

# 1 213
Ами то аз в момента спя на някакъв еднолицев пружинен от 60-те сигурно.Така че на каквото и да легна ще ми се стори невероятно  Crazy Но въпреки това искам да ме обвива  Blush

Тогава мемори  Peace В момента спя на Дормео комфорт - удобен ми е много, пак ти заема формата на тялото, но е по-твърд и го няма това усещане за пухкавост  Crazy Но и грам болка нямам в тялото Grinning Докато меморито е по-мек, някакси по-леко се заспива, де да знам как да го обясня..., но тук-там и с болка се будя... Та може да го изпробвате, тест периодът е достатъчно дълъг и доста удобен човек да прецени дали това е матракът за него Simple Smile

# 1 214
Мерси много,Трейси  Hug

Ще помислим и ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт