От кой матрак сте доволни?

• 577 488
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 1 410
Не мога да кажа от кой съм доволна, но като боклуците на ТЕД едва ли някой друг прави.

# 1 411
Включвам се, за да пиша една голяма червена точка на фирма ТЕД. newsm10
Родителите ми имаха техен матрак, който беше се скапал тотално. Преди месец и нещо намерих телефона на фирмата, обадих се, записаха рекламацията ни и зачакахме. Мина месец, даже повече и един хубав ден се обадиха, че заменят стария матрак с нов, да го чакаме на следващия ден.
Въобще не съм очаквала, че ще реагират толкова адекватно, предполагах, че ще дойдат първо да го видят, да се опитат да го поправят, да шикалкавят... Все пак са минали 5 години от покупката, макар че гаранцията беше 8 години.
Та така, да знаете, гаранцията на ТЕД наистина работи Simple Smile

# 1 412
Нашия се скапа на първата година. Обаче това с гаранцията ме заинтригува. Благодаря!

# 1 413
Имат национален номер, пише го на сайта им, там позвъни.
Ние даже нямахме гаранционна карта. Матракът беше купен по интернет и имаше само документ за покупка.

# 1 414
Матрака ми е Блян, ползвам го 12 години. Вече има дупка от страната където спи съпруга, тъй като е по- тежичък . Искам много да го сменя (   не мъжа де ) и се заинтересовах от същата марка. Все още ги произвеждат и имат много луксозни модели. Преди години беше само един - стандарт.
Цените обаче за моя размер 144/190 са над 500 лв, гаранцията 5 или 10 години взависимост от модела. Така че продължавам да умувам.

# 1 415
Вземи си пак Блян. Казваш, че толкова време ти е бил удобен
Блян Специал вашият размер е 366лв  Peace

# 1 416
  • София
Момичета, пристигна ми матракът от Екон, този на промоцията, с 20 % отстъпка. Страхотен е! Аз имах големи страхове за дамаската, защото казаха, че чистят някакви стари дамаски и очаквах, че ще е някаква скапана - страхотна е, бяла, релефна, на едни пеперудки, много приятна! Към матрака има подарък и 2 възглавнички тип "бонбон". Та, препоръчвам ви го горещо, цената си заслужава, побързайте, защото промоцията е до изчерпване на количествата!

# 1 417
Мога ли да попитам ppp точно от кои модел на екон сте доволни?
Аз имам тед- фаворит С(164/190)- от 4 год., в началото беше добре; но после... Видимо не изглежда много деформиран; но вече всяка сутрин се събуждаме,  с мъжа ми, с болки по гърба , като от натъртено. Вече се усещат пружините и бабуни по него, а има гаранция 8 год.
И аз се чудя какъв да е следващия...........

# 1 418
Аз от Нани възглавниците не съм доволна.
Степаха се и станаха като камък.

моите са си ок Simple Smile

А по отношение на гаранциите- като ми вземат стоката без претенции и все си мисля нещо лошо Simple Smile  дано пък да се е променило нещо у нас..

# 1 419
  • София
Аз имам тед- фаворит С(164/190)- от 4 год., в началото беше добре; но после... Видимо не изглежда много деформиран; но вече всяка сутрин се събуждаме,  с мъжа ми, с болки по гърба , като от натъртено. Вече се усещат пружините и бабуни по него, а има гаранция 8 год.

Екон сега имат на промоция матрака Стандарт Борд, който е изцяло от латекс. Намалението е 20 %. За размер 164/200 с дебелина 18 см платих 482 лв и за транспорт 10 лв. Промоцията важи само за средната твърдост - М. Но тя е и най-разпространената. Поръчката става обаче само на място в офиса на представителите им или в интернет сайта.

# 1 420
Ние от една седмица сме на блян Комбино и за сега всичко е добре, на мен ми харесва, а на съпруга ми казва че му било твърдо,Аз се колебех като го избирахме между на Нани каспия и Комбино но решихме да рискуваме с Комбино, Изрично попитах дали ако стане някакъв проблем могат да го сменат и продавачката беше категорична че няма да има проблем за смяната а и каза че не сме сгрешили като сме го избрали че това било най доброто за момента за тази цена

# 1 421
Прочети ми постинга малко по-нагоре. Ситуацията при моите родители беше същата /пак с Фаворит С/ и наскоро им го замениха за нов. Беше петгодишен и се беше деформирал тотално.

# 1 422
Здравейте, прочетох повечето мнения в тази тема и реших и аз да се включа. От ТЕД и аз не съм доволна. Това лято на морето бяхме в един хотел, в който леглата бяха невероятно удобни и най-важното беше, че за пръв път мъжа ми не хъркаше през целия ни 10 дневен престой  newsm44 Та реших да попитам за фирмата, от която са поръчани тези матраци казаха ми, че се нарича "Класик" в град Варна била, но попринцип русенско производство.. не разбрах и аз точно, та въпроса ми е някой от Варна чувал ли е за тази фирма и ако да какви са отзивите, защото смятам следващия ми матрак да е от там.

# 1 423
Уважаеми дами, кажете ми някоя от вас ползвала ли е матраци на Хегра? Никакви мнения почти не прочетох за тях. Останах с впечатлението,че всички са много доволни от Екон. Успяхте да ме убедите да си купя от тях,но се двуомя между пружинен и латексов, между Хегра и Екон(те нали произвеждат само латексови). Защо пружините сега да не са удобни,щом има толкова модели с доста разни меки слоеве над самите пружини? Имам още един въпрос- как се поддържа еднолицев матрак,при положение че няма как да се обръща? Благодаря

# 1 424
Май четеш през редовете Simple Smile Май повечето не сме доволни от Екон. Поне аз и не бих го препоръчала на никой

Общи условия

Активация на акаунт