От кой матрак сте доволни?

• 577 484
  • 1 874
  •   1
Отговори
# 165
  • София
матрак Life Comfort на матраци LIFE www.life-mattress.com, с пяна с памет и изключително удобен, отлично съотношение мекота/твърдост

# 166
ЕКОН наистина са мн добри матраци. Супер удобни! Честно казано преди да си вземем такъв матрак си мислeх, че мога да спя навсякъде, защото не ме притеснява какво е леглата, но сега, когато отиваме на гости или докато бях в командировка оцених прекрасното ни лeгло, по-точно матрак Simple Smile
виждам,че  доста от нас са купили матраци ЕКОН.След многократните положителни мнения за тези матраци взех 2 такива /мемори/ за спалнята ни и детската.Моето питане по този повод е,че в детската стая матрака се изду прекрасно за няколко дни и се изравни,но в спалнята вече втора седмица стои някак на бубини.
Случвало ли се е подобно нещо на някои от вас?
Дали ще се издуе равномерно и за колко време?
От фирмата казаха,че ще се издуе за 2- 3 седмици,но някак не ми се вярва като гледам как изглежда,а и най-вече имам база за сръвнение.Моля за отговор,защото в интерес на истината се притеснявам.Все пак от двата единят е супер,а другия така неравномерен.Спи се обаче много удобно въпреки издутините.Ще снмам тези дни и ще покажа какво имам в предвид.

Предварително мерси  Hug

# 167
разгледай сайта на матраци Тед,аз съм доволна от тях засега
И ние сме с такъв и сме доволни. Ползваме го вече 4-та година. Peace

# 168
  • into the blue
Ние спим на пенолатекс на "Екон"  Peace

# 169
Ние спим на ТЕД, но вече тотално е разбит, Казаха ни че е с кокос, но се оказа че под кокоса има някакви пружини, които с времето започнаха да се развалят и така матрака ни е целият на вълни. УЖАСНО неудобно нещо....
Magniflex, все ми ги хвалят, имате ли идея на какви пари вървят.

А за МЕМОРИ МАТРАК,  някой има ли идея дали е удобно http://www.doma.bg/product/1177

# 170
Eleonora,ако почетеш първите страници на тази тема,ще намериш отговор на някои свои въпроси.Магнифлекс матраците явно са удобни и качествени,поне според изказаните мнения.А Мемори матраците са нова технология,която явно тепърва ще се утвърждава на пазара и ще се трупат впечатления.

Относно възглавниците на Екон /от пенолатекс/-аз спя на такава от 2 седмици.Дадоха ми я като бонус към покупката на матрака .Трябваше ми време да свикна с нея,защото е малко по-висока от предишната ми /обикновена/ възглавница,по принцип спя на ниски възглавници.

# 171
Купих си матрак Тед с вградена подматрачна рамка преди 3 месеца, за 3 месеца експлоатация матракът ми се счупи, при което дойде представител на фирма тед вкъщи да констатира вредата. Естествено виновните бяхме ние, тя констатира, че е счупена летвата отстрани от неправилна експлоатация. Те били написали инструкция познайте къде се намира на последната страница на гаранционната карта, досега не бях срещала инструкция и гаранционна карта на едно място, а съм си купила какви ли не уреди и мебели. Въпросната представителка не благоволи дори да махне платът, който покрива летвата и да види проблема. След като ние бяхме малоумниците, че не можем един матрак  да сложим правилно тя си тръгна. Решихме сами да си го ремонтираме, махнахме плата и какво да видим, тъпиците, които са го измислили този матрак не са сложили стабилна летва, която да е изцяло от едния до другия край на матрака, ами малки летвички сглобени с лепило. Летвата не е счупена, просто се е разглобила една сглобка, а щом като се е разглобила една, а не се е счупила летвата, не виждам защо ние да сме виновни, просто лепилото им не е наред и като цяло сглобката. Решихме да си подсилим сами сглобката, защото в гаранцията пише, че ако имаме дефектен матрак трябва транспортът за ремонт или подмяна да си го платим сами. как може такава простотия не стига, че са ни дали дефектен матрак, ами и ние ще плащаме за превоза. Тази фирма трябва да я затворят, за да престанат да лъжат хората.

# 172
Матраците на Релакс имаме ние и сме много доволни.Пенолатекс със свалящ се калъф.

# 173
Имате ли впечатления от матраци Алфемо  турско производство ,попаднах на тях в един склад на външен вид ми харесаха ,но не зная дали са  сполучливи , и още нещо за детски матрак не се препоръчвало дунапрен дали е така , продавача ми препоръчва  пружинен?
Иначе се бях ориентирала към матраците на Екон ,но при нашите легла има плоскост под матрака и няма да  може да диша newsm78

# 174
Имате ли впечатления от матраци Алфемо  турско производство ,попаднах на тях в един склад на външен вид ми харесаха ,но не зная дали са  сполучливи , и още нещо за детски матрак не се препоръчвало дунапрен дали е така , продавача ми препоръчва  пружинен?
Иначе се бях ориентирала към матраците на Екон ,но при нашите легла има плоскост под матрака и няма да  може да диша newsm78
И нашите са с плоскост.Правите няколко големи отвора/дупки на плоскостта и няма проблем.Детски пак латексов.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 11:05 от ДесиХ2

# 175
  • 5 етаж в ляво
На Екон латексов.....и нашия и на децата са такива.....никакави забележки  newsm10

# 176
И аз да попитам - къде може да се изхвърли стар матрак - старият ни е направо смазан, тези дни ще купуваме нов, а аз идея нямам какво да го правя. Определено не става за употреба.

# 177
  • 5 етаж в ляво
Ти го сложи до казана,пък до 5 мин.няма да има никой.....те братята това чакат само Mr. Green

# 178
Изобщо не съм  убедена, че и те ще му се зарадват, но и това е вариант. Е да, ама по нашите улички каруца няма как да мине  - ще одраска нечий джип ooooh!, паркиран я на завоя, я половината на тротоара, половината на улицата.

# 179
Изобщо не съм  убедена, че и те ще му се зарадват

Ааа, ще се зарадват те, ако не става за спане , ще го разфасоват и в кюмбето  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт