Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря бебешки кош за кола в Бургас?
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма?
Какви са препоръките за управление на предродилна тревожност и депресия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря бебешки кош за кола в Бургас?
-
Какви са препоръките за закупуване на помпа за кърма?
-
Какви са препоръките за управление на предродилна тревожност и депресия?
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане и справяне с новото положение?
-
Какво е мнението на лекарите за връзката между теглото на майката и бащата при раждането и теглото на бебето?

На някоя сладкарница или кафенце... под моста на НДК точно има един Jimmy's, може там, и да видим пак изложбата... аз я гледах вече де, но то не пречи пак! Gali80, тя до есента ще обикаля, и със сигурност ще мине и през Варна, ще може да я видиш барабар с бебока 

!
!
.Вчера една приятелка,която беше за края
.Някой в миналата тема беше писал за зависимостта м/у кг. на майката и бащата при раждането и тези на бебето само да ви кажа,че има такава.Мойта лекарка от 2м. ме подготвя психически, че беба е извънгабаритна и ме пита как ще раждам.Просто си приличало на нас детето
).Само да вметна,че в 33г.с. нашта госпоица беше 3кг.
!Така, че стискайте палци скоро и аз да се обебвам,че както съм решила да раждам нормално
!
!
Като ме заболя стомаха, ама така ме присвива и си викам "Край, това е, раждам" То се оказа, че е някакъв стомашен проблем и цяла нощ съм дежурила в тоалетната с разтройство
Бебето се побърка да се върти в стомаха ми. Сигурно и на него му е било некомфортно от моите спазми и болки. Ужас направо. Сега като прочетох, че на margarete й е паднала тапата си мисля да не е паднала и моята докато клеча цяла нощ в WC-то.
всичко ще е на ред!
Скарах се на мъж ми, че все като идиот ме снима, една нормална снимка нямам, и ме е срам да си кача където и да е...
И аз съм се хванала за главата с това дето ще си оставя детенце макар и за дни... Като разбра милия, че ще си имаме бебе и ме пита - Мамо, колко месеца ще си в болницата... Даже и доктора на една консултация го пита
Добро утро,момичета! 

И нашия тати има рожден ден след седмица и се надява на подарък
и така .