Честит Рожден ден на Маринуш!! Да ти е жива и здрава Теди, мнооогоо да те слуша и вече да става кака
Нашият празник мина малко объркано, за съжаление децата трябваше да са в лятната градина навън, но малко след като пристигнахме да украсяваме с балони запука отвратителен дъжд и трябваше да приберем всичко. Не стига дъжда, ами и едната от приятелките ни беше извън града и не можа да дойде на партито, един юнак беше в болницата, други две кокони бяха болнички и така се установи че 5 от дечицата няма как да дойдат по извиними причини. Маринушка остана сама мома между юнаците, но в крайна сметка се получи много добре. Щуряха много дивачетата, а накрая Марина беше много доволна. Пропуснахме детската градина на следващия ден, понеже предната вечер лудяха до много късно. Направихме малко снимки, че май май нямаше мераклии за снимане, всеки бягаше подир щурака си
Добре се получи въпреки малкия брой на децата и в крайна сметка съм доволна. Ето ТУК малко снимки
.
. 

.Ще се опитам да кача снимки тези дни.

Определено не си падаме много по мандйите, яде ги но с по-голям зор, набляга на по-сухата храна - варено, печено, саламища и такива сухотии. Май май се е метнала на тати си, а аз си обичам манджички
Както и да е - да са живи и здрави, да си папат каквото им харесва, за мен най важно плодове и зеленчуци да папа сега, както и млечните продукти. Уф на къде ми отиде постинга, бегам да се обличам и да изчезвам че днес май май трябва да се чисти магазина и познайте кой ще впрегнат като най-свободен
Приятен уикенд сладури и весело посрещане на предстоящите празници.