На тортата сияят три свещички, празнуват Юнските звездички!

• 26 129
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Да ви почерпя за моето малко-голямо момиче. Незнам кога минаха 3 години...толкова бързо лети времето!

Честит Рожден ден на Маринуш!! Да ти е жива и здрава Теди, мнооогоо да те слуша и вече да става кака Wink

# 106
Здравейте мацки - искам да честитя на малката-голяма сладурка Вава - да е жива и здрава, все така усмихната, много успехи и безгрижно детство. Весел празник мило детенце.
Благодаря много за хубавите пожелания Simple Smile Нашият празник мина малко объркано, за съжаление децата трябваше да са в лятната градина навън, но малко след като пристигнахме да украсяваме с балони запука отвратителен дъжд и трябваше да приберем всичко. Не стига дъжда, ами и едната от приятелките ни беше извън града и не можа да дойде на партито, един юнак беше в болницата, други две кокони бяха болнички и така се установи че 5 от дечицата няма как да дойдат по извиними причини. Маринушка остана сама мома между юнаците, но в крайна сметка се получи много добре. Щуряха много дивачетата, а накрая Марина беше много доволна. Пропуснахме детската градина на следващия ден, понеже предната вечер лудяха до много късно. Направихме малко снимки, че май май нямаше мераклии за снимане, всеки бягаше подир щурака си Simple Smile Добре се получи въпреки малкия брой на децата и в крайна сметка съм доволна. Ето ТУК малко снимки  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 юни 2008, 09:58 от hamelionche

# 107
Здравейте момичета.
Честит Рожден Ден на Маринуш и Вава! Да растат здрави и щастливи!
Маринка става все по-голяма и по-голяма чаровница. Теди да я нацелуваш от нас Hug.

Ние с всеки изминал ден сме все по-добре. Вече започва дай отшумява синьото на очичките. Но си е все така дива и не мога да я накарам да стои на едно място дори за минута.

Алекс, съжалявам, че така лошо е паднала твоята лудетина. Стискам палци за бързо възстановяване и по-малко бели.
Като не и е било лошо и не е повръщала как така решихте да я водите в болница, или то се е разбрало, че лошо се е ударила?

Сънчо тя като падна черепчето й в първия момент беше хлътнало навътре и след това като започна да расте една голяма цицина, аз много се уплаших. И като съм веща в паданията на глава ми стана ясно, че е по-сериозно. Веднага и сложих една кърпа с лед на главичката и към болницата. Но слава Богу че се разминахме с по-малкото зло, защото като знам докторите как свиваха рамене на моите въпроси ако се наложи операция какво ще правят. Абе не ми се мисли Cry.

# 108
  • No Line On The Horizon
ЧРД на Вава! ЧРД на Марина! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!

# 109
  • Варна
Марина е истаинска госпожица!! МНого е сладка!

Алекс много се радвам, че сте вече по-добре! Целувки!!

# 110
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАВА, МНОГО ЗДРАВЕ И ЕДНО ЩАСТЛИВО И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО И ЖЕЛАМ С ИЦКО   Иле, да ти е жива и здрава принцесата, много да те радва и много да помага   bouquet
Мимес, хич не ми се възхищавай, тази лента от много време е за изтриване, но все няма време. Свалих ги тези кила след раждането, като в болницата още оставих над десет, после се мъчих с разни зелеви супи и други подобни гадости, но най-много отслабнах със спорт, веднъж седмично фитнес и веднъж седмично ходих на гимнастика. Ефект имаше, но като спрях веднага си наваксах два-три килограма, които от тогава се "мъча" да сваля.
Отивам да гледам снимките на Маринуш  Heart Eyes

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ИЗПУСНАХ  ura newsm59
Теди, да ви е жива и здрава Маринка много целувки от нас със Роси.  Hug Heart Eyes
Иле, и твоята щерка Вава само радости да ви носи и да е много здравичка Hug Heart Eyes
Акси да се оправя бързичко и целувки от нас Heart Eyes
Блазе ти Вили, че си свалила килцата, а аз се мъча и нищо не става е няколко килца мърдам ама не е както преди   Tired
Лека нощ!

# 112
Честит Рожден Ден на сладката Вава, да расте здрава и щастлива, много да радва мама, тате и Саши !

Иле, честит празник миличка, гушкам ви много, най много прекрасната рожденничка-весел и чудесен празник!

# 113
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВЕЛИЗАРА! ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ ПОЖЕЛАВАМ!

Айде Иле, чакаме снимки.

Вили, тази лентичка така се набива на поглед, че няма как да я подмине човек Laughing

# 114
  • София
                                                        ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАВА!

Да расте здрава,весела и жизнерадостна!

# 115
Честит рожден ден на всички пораснали дечица!
Аз снощи се прибрах от командировка,нямам сили да шавна.Счупихме се от работа.Иле,мила,много исках да ви видя,но просто физически нямах възможност.Бобката много е пораснал-22 кг. и 101 см.-голям симпатяга.Много говори,направо е обсебващ на моменти.От време на време е и послушен  Crazy.Ще се опитам да кача снимки тези дни.
Много целувки от нас двамата  Hug

# 116
Момичета - честит ви Петък 13-ти - само хубави неща да ви се случват, никакви лошотии Naughty
Изабелка - давай снимки да видим юнака, Иле и ти да се отчетеш при първа възможност. Ама само ние ли сме такива фиданки - само 13 килограма е малката, мисля и 95 см. последно като ходихме при джипката. Тати все ни се кара да не й разширя стомахчето, пък аз нали си знам майка ми как ни хранеше едно време и все предлагам нещо да млящи Simple Smile Определено не си падаме много по мандйите, яде ги но с по-голям зор, набляга на по-сухата храна - варено, печено, саламища и такива сухотии. Май май се е метнала на тати си, а аз си обичам манджички Simple Smile Както и да е - да са живи и здрави, да си папат каквото им харесва, за мен най важно плодове и зеленчуци да папа сега, както и млечните продукти. Уф на къде ми отиде постинга, бегам да се обличам и да изчезвам че днес май май трябва да се чисти магазина и познайте кой ще впрегнат като най-свободен Simple Smile Приятен уикенд сладури и весело посрещане на предстоящите празници.

# 117
Теди, супер е Марина на аватара /аз снимки други не съм гледала, защото в момента нет-а ми е неподходящ за това  Laughing /. Лора има същата снимка с каска и предпазители, ще ти я покажа някой път  Grinning .За протокола - Лоричка е 11 кг.  Grinning .

На Акси много целувчици  Heart Eyes .

На всички, много  Hug .

# 118
аУУУУ, моля ви сега -- ще ме психясате - Кали е към 15 кг, 98 см............................

# 119
  • No Line On The Horizon
Спокойно Съкровище, и Флора е приблизително толкова  Wink

Общи условия

Активация на акаунт