На тортата сияят три свещички, празнуват Юнските звездички!

• 26 143
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде ... тук ...
Здравейте bowuu

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДА ПОЗДРАВЯ  bouquet  bouquet  bouquet

Миме, бързо да и минава на Дари  action032

Ние сме добре. Гого е до края на седмицата на ясла, изписват го. Записах го в 12то ОДЗ в Мусагеница, там го класираха. Радо е при баба си.
Морето започва от неделя. Гого няма търпение вече.
Ето Ви една снимка от пикника миналата събота Sunglasses

# 181
Ели, страхотно изкарване на морето ви пожелавам. Grinning
Фрос, морето в шише е супер. И Дари миналата година не искаше да припари до мокрия пясък Laughing, тази не знам как ще е.

Нансе, аз мислех че гранофорина са го спрели от производство newsm78. Давам едни смучещи хапчета- Прополки с вит.С. Давам само крем супички и меко хлебче, яде два пъти по-малко, ама ще се оправи. Днес няма Т,  до довечера се моля да не вдигне.
Имала е и някаква бактериална инфекция, единия от показателите в ПКК сочел за такава /много не ги разбирам/, та ще вземаме и гърлен секрет скоро.

# 182
  • София
Привет  Hug

Честит Рожден Ден на всички дечица!

Честит Рожден Ден, Сиси   bouquet Да си живаи здрава и заобградена с много любов!

Елито, весело изкарване на моренцето!

Миме, гранофурина отдавна е спрян от производство. Мажи й афтите с дактарин да минават, защото АБ само ги влошава! Еммата имаше ужасни афти декември, дори вода отказваше да пие. Дано се оправибързо малката душичка!

Еммата от понеделник е на сборна и минава в градинска група.
Чакам вече морето с нетърпение! А Еммата си чака РД и морето след него  Joy Днес и купихме и колело, голяма радост падна!

Колективното бебеправене от септември ли започва  Mr. Green Не че ще се включа, но помня, че имаше доста желаещи.

Бет, през юли в Созопол ли ще сте? Да ви навестим навръщане като миналата година. То се е видяло, че в София скоро няма да се видим  Rolling Eyes

Пете, кога беше РД на Елоди?

Иначе при мен бачччч...  Mr. Green

Целувки  Heart Eyes

# 183
Здравейте!
ЕлиТ, приятно изкарване на почивката! Simple Smile
И ние в събота отпрашваме към морето. Всяка година на рождения ден на Емма сме там!При нас изписват децата от яслата в началото на учебната година, така че Васко ще тръгне на градина септември месец.
На 17.09 - девичка Simple Smile

Сиси, /доверявам се на паметта на Хот/ и от мен най-искрени пожелания за здраве и любов!  bouquet
Поздрави на всички! Hug

# 184
  • София, център
Здравейте,

Гранофурина не е спрян, в една аптека на площад Славейков го изготвят, струва 7 лева, шишенце от 150 мл., стигащо едва ли не за целия ти живот. Внасят си съставките от Русия. Миналата седмица купувах за моята зъболекарка.

Миме, ако искаш, ще ти обясня подробно коя е аптеката, и ако минава някой наблизо, да ти вземе.

# 185
  • някъде ... тук ...
Маги, това е нова разпоредба в Сф - родените в първото шестмесечие на годината ги изписват от яслата на 30 юни. Сервираха го в деня на излизането на първото класиране във вид на заповед от общината, окачена на вратата на яслата. На въпроса ми какво да го правя лятото (яслата ще работи целогодишно, но...) - обърнете се към градината, където са ви приели, ако има сборни групи и го вземат, иначе - оправяйте се Tired
Ще се оправят с бабите и дядовците до края на август.

Нансе, дали вероятно и на други аптеки, които изготвят лекарства, не го правят newsm78

# 186
Дари вече се пооправя май. От вчера няма Т, все още сме на крем супи. Афтите са си там, смучи едни хапченца Прополки за дезинфекция.
Нансе, напиши ми на лични, моля те къде точно се намира аптеката. Като имам път натам, ще мина да си взема, та следващият път да съм подготвена.

# 187
  • София
Вчера купихме на Еммата колело за РД. Веднага го подкара  Mr. Green. Ето го:

Ели, верно ли така ти го сервираха  ooooh! Много кофти! За лекарството можеш да провериш в бившата на Соф. аптеки на Хемус. Там правят всякакви мазила (и мазилото за афтите на Емма го направиха там).

Маги
, къде ще сте на море?

# 188
  • София
Честит Рожден Ден на всички дечица,които съм пропуснала-Роси,Дарена,Натали,Ники,Васко!
С Мели им желаем прекрасно детство,изпълнено с много щастливи усмивки! Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Хот колелото е супер!Аз мисля такъв да е подаръка за следващия и РД живот и здраве.Ама хайде да не правя планове от сега.

За този получи това:

Нансен би ли споделила коя е тази аптека?

Нашето ОДЗ ще сменя парната инсталация през юли и август и който има деца да си ги гледа.Та Мели е до 30.06,ама не защото е родена през първата половина на годината.
На море сме от 27.07,но ми се струва далеч.
Хайде девойки,че трябва и да се работи,чао засега,после пак.

# 189
ЕлиТ, много съжалявам за тъпите разпоредби, явно никой не го е грижа за психическото състояние на децата Close Колко ли е трудно да съобразят, че по-голям процент работещи майки са тези на тригодишни, отколкото тези на едно-двегодишни и че по този шибан начин на децата им се налага да се адаптират на два пъти в рамките на няколко месеца #Cussing out

Хот, ще бъдем 10 дена в Черноморец - вече трета година. Много сме доволни и идеално ни устройва WinkБоже, представяте ли си, скоро ще ям нещо, което не съм приготвяла аз и няма да виждам буквички 10 дена Party
Честито красиви и практични придобивки на Мели и на Емма, да си ги ползват със здраве! Heart Eyes
Васко си пожела ГООООЛЯМА пожарничка Joy и получи една шведска такава, която е високо устойчива на удари и друг тип внимание, с което Васил удостоява любимите си играчки Simple Smile

# 190
  • някъде ... тук ...
И Гого има ново колело. Подкара го на второто качване, обаче и колата не оставя. Все още не е решил кое от двете ще вземе при бабите, ама няма начин да са и двете.

# 191
Честито нови колелца на мъниците. Дари отдавна има колело, но идея си няма как се кара. Веднъж, два пъти й показахме, ама тя не иска да се напряга Mr. Green С колата е същото, ако някой я дърпа става, иначе не се вози. Wink

# 192
  • София, център
Здравейте,

аптеката с Гранофурина се намира в първия безистен на пл. Славейков, като се влезе в безистена, веднага от дясната страна. Безистена е точно срещу трамвайната спирка. Може да го приготвят и по други аптеки, не знам, аз от там съм купувала.

Хотче, от къде купихте колелото и кач пара, че много ми хареса, а Луси си е счупила нейното и сега няма какво да кара!

# 193
  • София
Нансе, пускам ти ЛС.

# 194
Почерпка от нас-Бобсънът става днес на 3 години!

Общи условия

Активация на акаунт