Вече ходи на море, БУРГАСкото дете - 57

• 12 617
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Едно време бяха по-здрави нещата. Нашата е LG. Доволна съм, ама не ми дойде на ум, като я купувах да се замисля, че е с пластмасови части.

То коя не е в момента.  ooooh!

# 121
ЦДГ 17 РАКОВИНА
Бургас, ул. Хр.Ботев 48

056 542 033       

ЦДГ 5 ЗЛАТНА РИБКА
Бургас, бул. Димитър Димов, до летния театър

056 820 057   

ЦДГ 1 ЗВЕЗДИЦА
Бургас, ул. Цар Симеон I 88

056 831 379       

http://goldenpages.bg/bg/directory/businesses/%C4%E5%F2%F1%EA%E8 … %D3%D0%C3%C0%D1/0

ако се сетиш още нещо.

# 122
  • Бургас
Това което казва Джи, че детето ако си го няма в главата където и да е ще му е трудно...е вярно и аз така мисля. Снежи в детска градина "Златна рибка" до текилата, за мен това е детска градина мечта, чисто, персоналът перфектен/с малки изключения/ децата всеки ден са в морската, не са ни рекетирали никога, освен необходимите консумативи, въобще страшно съм доволна... , но вече няма ... моята Гери ще бъде догодина пети клас, живот и здраве, в математическата гимназия.

# 123
Записването за ДГ за 2008/2009 мина през януари, а класирането излезе през май. Може да опиташ все пак Peace

# 124
Изрично съм звъняла по детските градини - приемат при навършени 3г и само през септември.
Радост, значи казваш е добра тая градина до текилата newsm78. Щото и от други места съм чувала хвалебствия за нея и се замислям за другата година живот и здраве за кака Дени, въпреки че тая зад блока ми е на една крачка, но и тази не е далече, а ако си струва, защо не тогава.

# 125
  • Бургас
Буби, аз съм чувала и за вашата много добри неща, хвалебствия...  bowuu.
Дени ще става кака??? Браво, лека бременност ти желая!

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 16:24 от Pagocт

# 126
Ами на мен единствените задръжки за тая зад Краставицата са, че е супер сенчеста, някаква такава схлупена между блоковете. newsm78

# 127
И аз отдавна искам да ти честитя Бубичко!Леко бременеене и здраво бебче на финала!
А за тази градина зад краставицата не съм чувала добри отзиви,даже едни приятели си преместиха детето от там в тази градина до текилата.Казваха ми,че учителките деляли децата пак според финансовата възможност на родителите!

# 128
Ах как ме ядосаха пак от яслата. На тържеството на децата на 03,06 нямало да присъстват родителите. Тържеството било за общинарите. А това чак сега го съобщават, като събраха по 10лв на дете за почерпка. И за кой тая почерпка, ще черпя аз общината, дето нищо не е направила нито за мен нито за детето ми. Даже двора на яслата не е оправен и децата най-много на терасата да ги изведат. Това им е разходката на въздух. И за това удоволствие на детето ми, аз дадах 10лв за почерпка на общината. На всичко отгоре, боядисват врати и сменят балатум, а децата там натирени в единият край на стаята в миризмите. И имат наглостта да ми кажат, че съм била несъобразителна да си водя детето на ясла в такъв момент. А те съобразителни ли са да правят ремонт точно сега, когато групата е под карантина и не могат да разпределят децата по другите групи. Айде много им здраве и приятно четене. Нали знаете, че те даскалиците четат из форумите /или пък някой им снася информация/.

# 129
здравейте, момичета !
нямам време да чета темичката, може би някъде сте писали, но имам бърз въпрос:
какви документи са необходими да се представят в бургас (славейков), за да си взема еднократната родилна парична помощ ?

родих в чужбина, но имам бг акт за раждане и ЕГН и се водя майчинство в бг, но не помня още какво искаха.

предварително благодаря!

# 130
Здравейте момичета  Grinning  Бих искал да ме запишете към вашето списъча на очакващите мами , термина ми е 3ти юли , чакаме момченце .  Hug

# 131
Добро утро и от мен.
Относно детските градини. Моя юнак го записах миналата година октомври и сега май потвърдих присъствието му в ДГ Радост в к/с Възраждане. И на 15,09,2008 г започва но няма да има навършени 3 г. Роден е на 10 Ноември 2005 г. Така че на някои места го взимат и по рано важното е същата година да навърши три. Така ми обясни директорката.

# 132
  • UK
Здравейте момичета  Grinning  Бих искал да ме запишете към вашето списъча на очакващите мами , термина ми е 3ти юли , чакаме момченце .  Hug

Добре дошла и лек завършак на бременноста  Hug  bouquet и едно сладко и пухкаво бебе на финала   bouquet

# 133
Ах как ме ядосаха пак от яслата. На тържеството на децата на 03,06 нямало да присъстват родителите. Тържеството било за общинарите. А това чак сега го съобщават, като събраха по 10лв на дете за почерпка. И за кой тая почерпка, ще черпя аз общината, дето нищо не е направила нито за мен нито за детето ми. Даже двора на яслата не е оправен и децата най-много на терасата да ги изведат. Това им е разходката на въздух. И за това удоволствие на детето ми, аз дадах 10лв за почерпка на общината. На всичко отгоре, боядисват врати и сменят балатум, а децата там натирени в единият край на стаята в миризмите. И имат наглостта да ми кажат, че съм била несъобразителна да си водя детето на ясла в такъв момент. А те съобразителни ли са да правят ремонт точно сега, когато групата е под карантина и не могат да разпределят децата по другите групи. Айде много им здраве и приятно четене. Нали знаете, че те даскалиците четат из форумите /или пък някой им снася информация/.
Aз ако съм пак ще отида на тържеството. А да видя как ще ме върнат... Twisted Evil

# 134
Добро утро и от мен.
Относно детските градини. Моя юнак го записах миналата година октомври и сега май потвърдих присъствието му в ДГ Радост в к/с Възраждане. И на 15,09,2008 г започва но няма да има навършени 3 г. Роден е на 10 Ноември 2005 г. Така че на някои места го взимат и по рано важното е същата година да навърши три. Така ми обясни директорката.
А ми значи нашият случай не е такъв. Аз мислех да я пусна на 2,5г, но нямаше да навърши 3 тая година. Сигурно затова така са ми казали.

Общи условия

Активация на акаунт