Вече ходи на море, БУРГАСкото дете - 57

• 12 475
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Може и така да е. А бе не се въодушевявай от градините като ми каза директорката че 1 учителка за 2 групи направо лошо ми стана. Това са 60 деца. На кое по напред ще обърне внимание не знам. А и някои като нас например не казват че им се пишка и ака, съвсем ще е оплескаме Sick Но как да го лиша детето, моя син мн обича да играе с др деца, буквално на детската площадка ме зарязва.

# 136
Не си мисли, че и в градината ще е така. Mr. GreenНа площадката знае, че си там.
Не се засягайте, но мисля, че децата, на които им харесва в градината нещо им липсва в семейството.Не е природата на малкото дете без причина да предпочита чужди хора пред майка си и татко си. Peace

# 137
Може не се засягам. Нямам опит. Просто съм го наблюдавала на площадката.

# 138
Ааа, то на площадката и на моя големия не можех да му видя очите, но познай в градината, ходи няколко месеца, така и не свикна, та го спрях. Като го взимах беше някакво друго супер нещастно дете.Та от тогава ми е "любовта" към градините.Така като гледам и малкото натам върви.

# 139
  • у нас
Благодаря на всички за пожеланията   bouquet

# 140

Не се засягайте, но мисля, че децата, на които им харесва в градината нещо им липсва в семейството.Не е природата на малкото дете без причина да предпочита чужди хора пред майка си и татко си. Peace

newsm78 Пък мойто още реве, като изгорено като го водя на градина  Mr. Green

Днес ми е ужасно тъп и отвратителен ден отвсякъде.  ooooh!

Кажете къде има хубави сандали за момченце?  Rolling Eyes

# 141
Мойта пък умира за градината и мен това много ме радва. Предпочитам контактно дете каквато е и тя, де. Смени 3, като в първите 2 виждах, че нещо не е както трябва. Сега в 3-тата е щастлива. И как няма да е, както градината е супер.  До 3 годинки си я гледах само аз, за мен това е периодът, когато трябва да сме заедно. А и нямам намерение после да я бутам в разни измислени класове м/у детската и училището, за да ми учи тепърва френски. Така че си зависи от градина, дете, учители и т.н. А и не всеки има възможност да си гледа детето вкъщи. Всеки си има приоритети.
Така де, дам, засегнах се.  Joy

# 142
Вери на коя градина си я записала. Последно.

# 143
Аз изобщо не съм съгласна с това твърдение, няма и да се засегна естествено  Mr. Green

Срещата май за 7 остава и няма за събота да пазим маса  Rolling Eyes

Момичета, я кажете един нотариус да работи до 18.30-19 или събота  Praynig

# 144
Вери на коя градина си я записала. Последно.
Това е в Канада.
В България си я гледах само аз. И за мен си беше жертва, но не съжалявам в никакъв случай. Нямах никакво намерение да я пускам на ясла, защото най- вече не бях съгласна с храната там, която се предлага. После заминахме, Маги беше навършила тъкмо 3 год. Тук тръгна на градина на 3год и 2 мес.

# 145
     Ками, май няма такъв  newsm78 Те не са от най-работните  Mr. Green

# 146
ми ние работните как да се оправяме - отпуск заради тях ли да си пускаме  Shocked
... пусти глад, ама наядени са явно

и сутрин сигурно са от 9-9.30  newsm78

уф.... а в Славейков има ли такива, че поне през обедната почивка да ми ударят един печат

# 147
Не разбрах с комшийското кафе какво стана?  Thinking

# 148

В събота?!   

Ками, ами да понаядени са  Laughing Аз не знам да има в Славейков  newsm78

# 149

В събота?!

Преди обяд или след 17:30,че съм на урок до 17:15 .

Общи условия

Активация на акаунт