Вече ходи на море, БУРГАСкото дете - 57

• 12 377
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
изтръпнах направо като прочетох тази новина.Тя за мен също беше най-добрата лекарка,а и човек.Поклон пред паметта ви д-р Калудова. Flowers Rose Flowers Rose

# 226
  • По света и У нас
И аз съм слушала само добри отзиви за Д-р Калудова  Peace За съжаление така и не успяхме да се запознаем с нея приживе Cry  Поклон пред паметта й  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

young-mommy - Пускам ти на ЛС инфо за частните детски градини в града, дано не ти е късно  Hug

ekita - предполагам знаеш  Wink, че купоните за Млечната кухня няма значение от къде ги купуваш, има значение къде ги заверяваш /защото от там впоследствие си взимаш храната/  Peace .... Ако все още някой не те е снабдил, всеки понеделник продават купони в Централната кухня на Републиканска, в блока на сладкарница Неделя /от 11 до 12:15 ч./  Peace

karisima - под заведение, предполагам тогава че нямаш предвид детско парти  newsm78 В случай, че сте преобладаваща част възрастни и малко дечица /и времето да го бива  Mr. Green/ може да се ориентираш в Морската към Чадъра или бистро Градина... в к-с Лазур, ресторант Мърфи, както и в Славейков има едно кафе с бистро /последното не знам дали все още са го открили  newsm78/, намира се на Съединителна, след кафе Континентал ...... Всичките тези заведения имат малки външни детски площадки /затова времето трябва да е   Nature Sunny .... предполагам че има и други  Thinking /но поне аз към момента не се присещам  ooooh!/ ...

# 227
  • По света и У нас
И аз съм слушала само добри отзиви за Д-р Калудова  Peace За съжаление така и не успяхме да се запознаем с нея приживе Cry  Поклон пред паметта й  Flowers Rose Flowers Rose

young-mommy - Пускам ти на ЛС инфо за частните детски градини в града, дано не ти е късно  Hug

ekita - предполагам знаеш  Wink, че купоните за Млечната кухня няма значение от къде ги купуваш, има значение къде ги заверяваш /защото от там впоследствие си взимаш храната/  Peace .... Ако все още някой не те е снабдил, всеки понеделник продават купони в Централната кухня на Републиканска, в блока на сладкарница Неделя /от 11 до 12:15 ч./  Peace

karisima - под заведение, предполагам тогава че нямаш предвид детско парти  newsm78 В случай, че сте преобладаваща част възрастни и малко дечица /и времето да го бива  Mr. Green/ може да се ориентираш в Морската към Чадъра или бистро Градина... в к-с Лазур, ресторант Мърфи, както и в Славейков има едно кафе с бистро /последното не знам дали все още са го открили  newsm78/, намира се на Съединителна, след кафе Континентал ...... Всичките тези заведения имат малки външни детски площадки /затова времето трябва да е   Nature Sunny .... предполагам че има и други  Thinking /но поне аз към момента не се присещам  ooooh!/ ...

# 228
# 229
  • някъде там
 загубата е голяма за всички нас Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 230
  • Бургас
Поклон пред паметта на д-р Калудова.
Най-добрия и всеодайен човек, който съм срещала.
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 231
# 232
Добро утро и от мен най после все ангажименти.
Най после имам хубава новина ще имам мома, не се знае кога точно, но съм мн щастлива. До вчера незнаех какво ще бъде.

# 233
Нека да почива в мир д-р Калудова! Flowers Rose Flowers Rose
Ако е починала наистина на 1ви юни, според мен не е случайна тази дата!  Praynig
И аз съм чувала/чела само положителни отзиви за тази лекарка, макар че лично не я познавам!
А от какво е боледувала горката жена? Някой знае ли?
  Sad

Честито Иве!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 09:49 от sneji20

# 234
Загубата е огромна за всички дечица и родители в Бургас. Нямаше такъв човек и педиатър просто като нея. Нека душата й почива в мир. Поклон д-р Калудова.

Днес в яслата нямаше деца за празника. Явно повечето родители са предпочели да си оставят децата на бабите вместо да правят шоу на общината. Лелките направо бяха бясни.

# 235
  • Бургас
снежи - от рак беше болна  Sad

бубичко - много гадно, ама нека щом се правят на тарикати  Mr. Green

честито мома на ивелна   bouquet

# 236
Какъв празник има по яслите?

Пламен е болен ... Sad

# 237
Момичета, скоро не съм писала,но отново имам молба.Имам внучка на седем години и ми се иска през лятото да я водя на учител, или школа по рисуване.Ако някой може да даде информация.Живеем в к-с "Изгрев",но не е проблем да ходим и на друго място.Предварително ви благодаря.

# 238
Момичета, скоро не съм писала,но отново имам молба.Имам внучка на седем години и ми се иска през лятото да я водя на учител, или школа по рисуване.Ако някой може да даде информация.Живеем в к-с "Изгрев",но не е проблем да ходим и на друго място.Предварително ви благодаря.

Галя, привет  Hug
Етнографският организират летни школи по изкуства
Виж линка - инфо за ориентир, че гледам е старо и звънни да питаш за това лято какво планират  Peace

http://www.burgasmuseums.bg/FramesBg/mff_school/summer_school_bg2006.htm

# 239
  • На морето!
И Симеон е болен. Има висока Т, разстройство, повърна сутринта и няма сили за нищо- само лежи и дреме. Много е гадно, ужасно тежко е да си го гледам така детенцето особено като съм си свикнала да го виждам постоянно да щурее, бърбори и прави бели. Cry Освен това утре съм на изпит и не знам дали ще отида, винаги ми се струпват по няколко неща покрай изпитите, но все пак ще се наложи да се явя, че вече мн изпити съм отложила, а държавни ме чакат  Confused
Бубичко, ти отиде ли? В крайна сметка какво направиха лелите като им ги нямаше дечицата?

Общи условия

Активация на акаунт