Преz СЕПТЕМВРИ вън сме всички с новите колички!

• 13 560
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
  • Пазарджик
Асе, ще раждам в Пазарджик, живи и здрави. Ходя допълнително в Пловдив на фетална при Даскалов, който видя и преградата, но каза, че няма проблем за износването - явно преградата не е някъде в средата  Thinking . Пък до сега на бебето явно не му е тясно, защото върви със седмица напред, но то ще расте още. Дано да няма проблем  Praynig .

Хваща ме направо срам  Embarassed - през пост пиша аз и ви занимавам с мен само  Embarassed .

А сетих се да ви питам и за околоплодните води - какви са нормите. Вчера ми ги мери и излезна някакво число - 17.44 см . Било малко над нормата, но нямало проблем  newsm78 . Но четох, че по-едър плод + увеличени води, може да е показател за гестационен диабет. Но захарта ми е в норма, въпреки, че не съм правила изследване точно за диабет.
Абе верно човек колкото повче знае, повече се шашка  ooooh! .

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 11:36 от de'Belladona

# 181
Belladona, искам само да ти кажа, че и лекарите грешат. На една моя позната в началото на 7-я месец, доки и каз,че вижда петънце на едното бъбрече.От тогава и започнаха мъките и притеснвнията. Когато бебо се роди обаче и му бяха направени нужните изследвания -ПОЗНАЙ...станала е грешка -  #Crazy
Всичко си му беше ок. Пожелавам ти и при теб да се получи така. Гледай да мислиш положително. Всичко ще е наред  newsm10

# 182
  • София
Хваща ме направо срам  Embarassed - през пост пиша аз и ви занимавам с мен само  Embarassed .
Хубава работа.  Crossing Arms Естествено, който има проблем в момента, той ще пише! И който, с каквото може, ще помага. Hug
А за водата и съмнението за гестационен диабет съм в абсолютно същата ситуация. (при мен се прибавят и ужасно многото качени кг)

# 183
  • Пазарджик
Хубава работа.  Crossing Arms Естествено, който има проблем в момента, той ще пише! И който, с каквото може, ще помага. Hug
А за водата и съмнението за гестационен диабет съм в абсолютно същата ситуация. (при мен се прибавят и ужасно многото качени кг)

Аз до сега съм + 15  Embarassed  Embarassed  Embarassed .

dayana78 дано да е грешка, въпреки, че докторът е добър специалист. Във всеки случай ще се изчака до раждането и ще се ходи при специалист.

# 184
  • София
Аз до сега съм + 15  Embarassed  Embarassed  Embarassed .
+ 29,5  Embarassed Embarassed Embarassed Cry

# 185
Иринка, това твоето просто не мога да си го представя, душа Rolling Eyes аз ако кача толкова ще съм буквално на легло. При мен нали знаете всички костни проблеми... А кажете сега, че организмът не си знае работата Grinning Природата се грижи за всичко и за всеки Heart Eyes
Иринче, ако не е тайна колко пъти на ден и по колко ядеш?
Даянче, по принцип си много права Peace Но задържането на урина като цяло се вижда много добре Confused Просто легенчето не се изпразва. Като цяло петънцата и кистите, които могат да ес видят определено би трябвало да се подложат на съмнение. То и всичко останало де, защото в крайна сметка кои сме ние, че да се месим в работата на Природата. В този ред на мисли, Бела, ако ще се почувстваш по-добре от консултация с друг лекар - отиди Hug

# 186
  • София
Асе, ям повече от обикновено. Но и всичко ми се лепи до последния възможен грам. В нормалния живот също ям доста, но не бих казала, че ми се лепи.
Та така - при мен има комбинация от увеличавене на храненето + промяна в метаболизма по време на бременност и става....мяу...

# 187
de'Belladona, мен два пъти ме шашкаха до момента с подобни открития. Слава богу нещата при мен се изчистиха от самосебе си. Първо при един от прегледите ми казаха, че виждат малка кистичка, която около месец след това беше изчезнала и това го установи същия лекар, който я беше видял. После на 17.04. бях на редовния си месечен преглед на ЖК и там ми казаха, че бебо има двустранно разширени бъбречни легенчета  #Crazy и ме пратиха на фетална с препоръка точно на това да се обърне внимание. Два дни по-късно бях на фетална при Димитрова във Фемина и тя каза, че не вижда нищо такова. Предположи, че при първия преглед може доктора да е уцелил момент, когато бебо пишка. Каза, че това често се случва, а и че дори да има разширение то в много от случаите преминава в процеса на рзвитие на плода. Вчера бях на ЖК и доктора потвърди, че сега - месец и половина по-късно - легенчетата са ок. Така че изчакай следващия си преглед без да се притесняваш излишно, (доколкото това е възможно  Hug , като знам аз колко се притеснявах между двата прегледа) дано всичко е ок с вас.  Hug

Ние също вървим напред с кг. Вчера ми казаха около 1.200  Shocked но да сме живи и здрави. Аз при Марков за късната фетална съм чак на 01.07. а за раждането май остава Токуда за момента.

Асе, Веч, благодаря за съветите за "кофата" за баня.   bouquet

Относно следващата среща съм на линия, само кажете кога.

Много хубав ден на всички ви желая Peace

# 188
Момичета, имайте предвид, че УЗ-то си е машинка Peace Моята беба я изкарваше 4300 14-тина дни преди термина Shocked И това, наред с предполагаемия крив таз ме отказаха от естественото раждане ooooh! А тя се роди 3850 гр. 8 дни преди термин Peace
Както и да ги смяташ - половин кило си е половин кило отклонение Peace Сега докато не се роди и не претеглят бебето не вярвам на предположения Wink Тъй де, няма да се оставя някакво апаратче пак да ме шашка Crossing Arms Колко деца е родило то, че да знае. Навряни са му някакви общи статистически данни и то смята... Ами аз не обичам математиката - и да смята, и да не смята - тя Майката Природа всичко си е сметнала Grinning

# 189
Аз само да се разпиша, че сме добре, че и тази тема ще изтърва (но на среща идвам Wink ) Някаква апатия малко ме е обзела и затова не ми се пише, пък и като чета как се стягате с покупки, съвсем не се връзвам.

Лек ден и по-малко притеснения за всички  Hug

# 190
Само ви чета,но почти не ми остава време да пиша Peace,не се сърдете.Ама тука ще се включа да кажа.
Беладона и на мен ми казаха,че имам двурога матка, което предразполагало към преждевременно раждане, ниско тегло на плода, патологични контракции и т.н. Cry.Естествено много се притесних в началото, обаче ме завъртя ежедневието-работа,проблеми и не ми остана време да мисля много за това. И сега като се замисля за месец и нещо нито контракции съм имала, бебка си расте нормално-даже е леко голяма за седмиците си Wink,на мама принцеската milie=smile3522.gif]. Така че въобще не си ги слагай на сърце тези работи-всичко ще е наред newsm10 !
Хайде, усмихнат ден на всички от мен smile3503 !

# 191
Здравейте мили другарчета  Hug
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА, ПРЕКРАСНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ, ЦВЕТЯТА И ВНИМАНИЕТО
  party023

не мога да ви направя инетересна виртуална почерпка, че хич не ме бива в тая част, но да знаете, че имам желание  Embarassed Mr. Green

аз вчера не можах да се добера до форума и сега ви изчитам, че доста добре сте се отчели

иначе аз изкарах един странотен празник - много съм доволна, просто  Tada  Gift
получих много хубави подаръци, обадиха ми се много изненадващи хора да ме поздравят и целия ден приемах поздравления, цветя и много усмивки и целувки...абе доволна съм

сега като попочета какво се е случвало при вас и ще се включа актуално

# 192
Беладона,ако можеш не се шашкай иzлишно.Знам,че е трудно обаче..То zа всички се отнася,само да се молим всичко да е наред,пък чак после ще е сигурно какво е и какво не е..
Ето аz примерно харесвах една цикламена количко,но почти съм се откаzала,сега гледам 2 3 други,zащото даже това с пола ми се струва,че няма как да е 100% просто..Е,раzбира се,като се иzключат правилите амниоцентеzа.Тъй че споко  Wink
Ние сме около 1кг ми каzа док.вчера..Каzа,че е точно в норми..
Дано при всички всичко е наред  Praynig

# 193
Момичета, искам да ви споделя нещо много важно за мен. Може пък на някоя от вас идеята да й допадне.
Вчера в материала на един от линковете, които ви пуснах четох, че от биологична гледна точка мъжът няма място при раждащата жена. Всъщност да дадеш живот е женска работа и само друга жена може да разбере бъдещата майка в този момент. ПРи древните се е считало, че това може да е майката, или жена, която да я замести като образ за родилката. Някоя, с която тя ще се чувства сигурна и спокойна.
И току-що си поканих приятелка за раждането. Всъщност това е момичето, с което работим заедно в кабинета Grinning Разбира се в случая има доста неща за доуточняване, но в общи линии се разбрахме, че ако моментът и за нея е подходящ - т.е. все пак има две деца Grinning то най-вероятно ще ме съпроводи по пътя на разкритието Heart Eyes
Сега се чувсвам доста добре. Разбира се предстоят разговори с лекаря ми и за възможността тя да е с мен, но определено идеята за жена - опора в този момент силно ме е завладяла и ми звучи много логично.
Да не говорим колко щастлив ще е мъжът ми Wink ако се намери някой, който да го отърве от таз роля Mr. Green

# 194
de'Belladona Сигурна съм че всичко е наред не се шашкай от сега Hug Hug
Аз съм добре момичета вече нищо не ме боли нямам оплаквания!!Благодаря на всички ви!  bouquet
Ехх да ви се похваля снощи колко хубаво си изкарах със съучениците ми!!Събрахме се по случай 2годишнина от бала ни Mr. Greenв една много готина кръчма!Яко пийне и иедене и люти танци манци!! CrazyПрибрах се в 4 сутринта!!!Всички страшно много се радваха на коремчето ми и се редуваха да го галят и да му говорят!!!Един съученик изяде ритниче от бебка!!!Тя беше страшно спокойна мамината въпреки силната музика и кръшните кючекчийки покрай нас!!! Mr. Green
Ех мамита имах огромна нужда от едно такова излизане!!!И накрая не ходихме на дискотека както искаха всички ами седнахме тихо и кротко в едно заведение да си допиват/който може/и аз да пийна сокче  Laughing
Спах до 13 часа и сега съм с нови сили!!Готова съм за подвизи хехе но е събудих от Крампа ли е Клампа ли е-това дето ти се схваща крака!!На мен първо единя ми се схвана от колянотро надолу после и другия!!Малиии боли си и то яко!!!!Мъж ми вика "Виждаш ли какво им е на футбулистите като се схванат по време на мач #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт