=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 702
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
  • на североизток
Честито момиченци,Алекси!Да ви е живо и здраво!
Страшно се радвам за вас!Да нацелувате и сладкия батко!

А иначе аз вече съм на работа. CryИ бързам да си ходя след малко,за да видя как са моите хубавци.
Да ви се похваля и Яна проходи!!!В събота правихме прощъпулника!

# 16
Браво на Яна  Simple Smile Честити й ходещи крачета   bouquet
А Мира още я е страх да се пусне и да ходи сама  Sad Има ли други като нас непроходили?
Иначе като се държи за нещо си ходи стабилно,но оставя ли я по средата на стаята и усети ли,че няма опора,веднага сяда.
Като види животно,независимо какво,започва да вика бау-бау  Laughing След доста повтаряне,че на котката се вика писи-писи, взе да казва иси-иси.

# 17
  • София
Честита принцеса на Алекси  Hug .
Честит Рожден ден на Кати М   bouquet .
Толкова хубави новини- тъкмо за повдигане на духа в края на работното време  Joy .

# 18

ЧЕСТИТА ВИ ГОСПОЖИЦА, АЛЕКСИ! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, КЪСМЕТЛИВА И ОБИЧАНА!
, КАТИ М!!! ЖЕЛАЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ПОСТИГНАТИ МЕЧТИ!

# 19
Честит рожден ден,Кати!Бъди здрава,радвай се на много късмет,на прекрасни мигове с Боби и на любовта на двамата мъже около теб!А,дай Боже,и на една панделка след време!

Алекси,разказвай ,как мина първата ви нощ с бебка,чакаме и снимки с огромно нетърпение! Hug
Операцията на Марини трябва вече да е минала,дано всичко е наред и се включи скоро тук! fingerscrossed

# 20
catty_m

и тук

# 21
Catty_M ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ДА СИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА, И КАКВОТО МУ Е МИЛО НА СЪРЦЕТО ТИ ДА ГО ИМА И В РЪЦЕТЕ! И КАКТО КАЗВА ЛАРСЕН, СКОРО СЕСТРИЧКА НА БОРИС ДА НАПРАВИТЕ  Laughing

Дано всичко с МАрини да е минало нормално и леко Praynig
zazka честити ходещи крачета на Яна!
ЛАрсен, Меги, добре че сте се разминали само с рев от децата! Никакви такива инциденти вече , с никой!

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА, ЧЕСТИТКИТЕ, ХУБАВИТЕ ЕМОЦИИ, КОИТО ПРЕДИЗВИКАХТЕ С ТЯХ Simple Smile Трогнахте ме, просълзихте ме и ме разсмяхте с пожеланията и коментарите! И със заглавието на темата съвсем ме довърчихте от емоции!  Hug

Е изпросихте си го, почва разказа, дано не ви отегча.....Първо, малката е адашка на две априлски каки, КАлина, името е от таткото, и другите 2, които имахме моментално отпаднаха. Е известно време пробвахме, кое ще й отива най-много, и това остана.
А раждането си беше изживяване, НАполовина по време с Борис, само 12 часа от първата контракция, и 6 часа от 3те см. разкритие. Родих във ваната, 1,20 на 1,20 пластмасово корито, без екстри. Пуснаха ме там с 5 см. и по едно време бях като гъбясала, след 2 часа в 37 градуса. Ама кеф голям, контракциите определено се понасят по-лесно и се разложих като медуза. Този път беше и без упойка. Но ако има трети път, не знам дали  няма пак да е с епидурална. Но това изживяване си заслужаваше. При последните 2 напъна, между излизането на главичката и телцето имах чувство, че ме разпарчт цялата, а то било само малко. Когато излезе цялата, акушерката ми казва, погледни надолу (бях коленичила,  ръце и лакти на ръба, надупила се доста добре, но не към таткото , хехе. А аз пордължавам да стискам очи и да чакам следващата контракция. Ники (таткото де) ми казва и той, погледни на долу, а от там едно малко човече се подава. трябваше бързо да я гушна, да се обърнем , за да си поеме въздух. И тогава акушерката попита Ники дали е видял какво е бебето. И той каза, ДА„ МОМИЧЕ Simple Smile После изчкаха да спрат пусласциите на пъпната връв, Ники я сряза, отново ме раздели от бебето в мен Mr. Green и към леглото да се ражда плацентата. Бебка аз си я носех. Позашиха ме и ни оставиха час, два насаме, тя голичка при мен.Засука след около час. Всичко това си е практикак тук. После идват, преглед, мерят я, и следва обличане.
А се прибрахме в къщи бързо бързо, защото мед.сестри,здравни помощници , педагози стачкуват. Т.е. няма кой да се грижи за родилките. И ако всичко е минало нормално, без усложнения за майката или бебето, след 6 часа, но не преди да се изпишка родилката, си тръгвате. Та така. Сега сме си в къщи, цяла нощ ми вися по гърдите, а сега спи вече 6ти час и май пак ни чака весела вечер.  Но да ни е жива и здрава, ще си намери ритъма. А мен ме побъркват следродилните контракции, дано скоро сппат, че били много гадна работа.
БАтко Борис определено не е безразличен, радва й се, ако така може да се нарече. А мисля и че разбира,странно за мен, но вече не ми търси големя корем да го тупа, гали и да му прави Бррр, а се насочва към Калина, като види някои от нас, че я е гушнал, и иска и той да я пипне, целуне-олигави. Нищо че се е заиграл с другия. Но....предчувствам, че голямата “веселба“ тепърва започва.

А змалко на час по лъжичка, но малката се събужда и снимките после, извинете за това.....Борис е с татко си на басейна, дадоха ни малко време насаме  Simple Smile

# 22
  • Beyond the Frontiers
Чудесно име. Ехаааа. Искам и аз  Mr. Green Embarassed lovekiss

# 23
  • София
Кати, извинявай, покрай еуфорията с бебка на Алекси, съвсем те забравих! Blush Hug
Пожелавам ти всичко най-най-хубаво, много положителни емоции и сбъдване на мечти! Hug

Алекси, много вълнуващ разказ, едно такова сълзливо-мило ми стана... Heart Eyes Пък име сте избрали... един път! bowuu  Joy Hug

# 24
Алексииииииииииииии, милаааааааааааа, така се раздвам на хубавата "розова" новина   bouquet Направо се просълзих  Heart Eyes Да ти е жива и здрава малката Калина, много да ви радва и слуша, да се обичат и играят много с батко си  Hug   bouquet
Сега ще чета, че нямах интернет, пък и бяхме на вилата да купонясваме... НО за това по-късно
Wink

# 25
Aleksi, наистина много мил и прочувствен разказ. Остави ме без ума и дума. Моят Васко трябваше да бъде Калина (всъщност 9 месеца очаквахме момиченце), а дребния - Бояна, ама хайде, както и да е... ще чакаме внучки с мъжа ми Laughing.  Нямам търпение да видя снимките.

# 26
Aleksi, наистина много мил и прочувствен разказ. Остави ме без ума и дума. Моят Васко трябваше да бъде Калина (всъщност 9 месеца очаквахме момиченце), а дребния - Бояна, ама хайде, както и да е... ще чакаме внучки с мъжа ми Laughing.  Нямам търпение да видя снимките.
Све,какви ти внуци! Naughty Я да вземеш пример пт Пепена и Алекси! Laughing С трима мъже в къщата ти и една малко принцеса ще се чувствате прекрасно!  Hug Пепена като роди ще те убеждава колко е хубаво!  Sunglasses

# 27
Да бе, да... В такива моменти си представям четирима мъже в къщи  #Crazy... и тогава се отказвам.

# 28
Кати, честит рожден ден! Много здраве и щастие!   bouquet

Алекси, много мило ми стана от твоя разказ. Heart Eyes Нагушкай малката Калина (страхотно име) от нас  със кака й Рая. Heart Eyes Hug

# 29
АлексиБлагодарим ти, че сподели тази радост с нас, прекрасно име сте избрали Hug
Желая ти бързо възстановяване и ..цунки на малките сладури.

Нашия тате отива в школа от утре и ще сме сами с дребния , много ми е мъчно Sad. Ще го виждаме само през уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт