=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 704
  • 302
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Момичета, наводних се......Открих дупка колкото пръста ми в тръбата за мръсно вода в кухнята....Ужас...то си е течало, течало.....мебелите са заминали..... Лепнах една бележка на съседите отгоре да не ползват мивката в кухнята, ама колко ще ме чуят.....На всичкото отгоре съм сама с малкия  кучето...Уж чакам майстор - пък трябва да се свалят горните шкафове за да може да работи, как точно ще стане това не ми е ясно... newsm45 Ако не успеят да го оправят бързо, може и да пропуснем Априлци... #Cussing out smile3511 smile3514

Олеле, ужасна работа, Ели. Не сте ли забелязали досега. Дано да дойдат майсторите по-скоро. И дано да се оправите до петък!

# 47
  • гр.Варна
Ради,честити ви тропкащи крачета
аз минавам за кратко и се връщам да чета Hug

# 48
Леле elku - elena в какво приключение си се вкарала. Стискам палци всичко да мине бързо и майстора да е свестен, и комшиите да се отнесат с разбиране. Чаме развръзката. Успех Praynig

# 49
Sve, ей скъсах се от смях - "Нареждам качулка"  Joy Тва е лафа в къщи от днес ooooh!
СНИМКИ от суперския купон - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/44
Момичета, прекарах страхотен Рожден ден, от години не съм си искарвала толкова хубаво. Обикновено се суетя около гостите те да са добре и аз така м/удругото се забавлявам, сега обаче беше различно. Гостите не ми дадохда една маса да подредя, гледаха ме като принцеса и това ще се види на снимките. Денят след РД-то ме болеше всичко от танци и най-вече врата, понеже беше едно тресене на главата, едно пеене, едно чудо  ooooh!  Crazy Още ме държи еуфорията  Blush

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 20:53 от Stra4iatela

# 50
# 51
  • Попово
smooth, честити ви крачка  Hug
ех, Страчи страхотно сте си изкарали, бравос  newsm44 newsm10
Елку, дано всичко се подреди както ти искаш и да не проппуснете Априлци  newsm17

# 52
Smooth, ама много е сладък ходещия Томи! Да го нацелуваш от мен! Хайде, мамо, време е за питка.

Ели, без такива! Аз отпаднах, ама не давам на други! Зарежи тревогите и се забавлявай на Априлци!

Страчи, от ден на ден все по - добре изглеждаш. От къде го вадиш този крак? И Илит е страшно готина. Не бих предположила, че сте майки на едногодишни деца, ако не Ви познавах. И добре сте ги "наредили качулките"  Heart Eyes, а за пълния член няма да говорим.

# 53
  • Варна
Здравейте момичета,

smooth, честити ви ходещи крачета!

Страчи страхотно сте си изкарали, браво!

Елку, дано всичко се оправи възможно най-скоро.

Ние днес бяхме на концерт на баткото и Галюшката проспа втората половина, въпреки силната музика. А баткото се справи страхотно.

# 54
Мами, да ви отправя едно предупреждение относно преходните гащи на Бамбино Мио. Бях ви казала, че са много добри като изработка и са ефективни, но никак не са подходящи за летния сезон. Заради найлончето м/у двата памучни слоя страшно много спарват, даже днес се заблудих, че Томи се е напишкал. Ivalex хубаво ми казваше да не вземам точно тая марка, ама на! Ще ги използвам докато не е станало много горещо, после ще купя най-обикновени пликчета.

# 55
ЧЕСТИТА КАЛИНА, АЛЕКСИ! ДА Е ЗДРАВА И ПОСЛУШНА И ДА ИЗПЪЛВА ДНИТЕ ВИ С РАДОСТ И ЩАСТИЕ! /заедно с батко Борис, разбира се/
Страхотна новина ме посреща тук...така и очаквах, де! Суупер! Разказът ти е много трогателен!

Кати, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН /на патеричка!/ МНОГО ЗДРАВЕ И НЕВЕРОЯТНИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ ТИ МЪЖЕ!
И така, както се вижда, вече съм си в къщи. Доста скоростно се разви всичко, като чакането преди операцията беше най-трудната част. След това болеше, но поносимо и още вчера се поразхождах, с леко замаяна глава. Днес сутринта вече бях свежа краставица и докторите решиха, че няма какво повече да им заемам леглото и ме експедираха бързо-бързо / за което съм много щастлива!/ Има болка, естествено, но всичко е в рамките на нормалното. Сега идва не по-малко трудната част да се опазя от малкия терминатор! Майка ми е като орлица и като го види на 1м от мен и се спуска да го вземе. Той негодува, но мисля, че скоро ще мога поне да го държа седнал в мен /което не му се случва често/. Толкова по този въпрос. Сложното мина, сега ще чакам да се възстановя, че на море трябва да се ходи! Sunglasses
Ларсен, Алекси, благодаря!  bouquet
Све, линкчето ти замалко не ми докара някоя травма от кискане! Laughing
Страчи, страхотно настроение лъха от снимките! Wink
smooth, ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА ТОМИ!
elku-elena, дано да разрешите битовата "травма" и да не пропуснеш купона!
Толкова от мен за днес! Спокойна нощ, момичета! Heart Eyes

# 56
  • Варна
Marini радвам се, че всичко е минало добре. Бързо възстановяване.

# 57
Ей, Марини, щастлива съм, че отново си при нас в добро здраве  Hug! Представям си как си мечтаеш да нагушкаш Алексчо както си знаеш. На нас ни предстои операция на баткото на 12 Юни. Хубавото е, че той не се вживява на тази тема и дори някак си не я включва в плановете си за лятото... ама мама и тати са "лекинко" притеснени.
Хайде, лека вечер и да си полягвам, че Боянчо снощи извади зъбче и бодърства от 2 до 6 часа сутринта, а батко му го събуди в 7, като тръгваше за у-ще, защото не можел да преживее да не целуне малкото си братче преди тръгване #Crazy.

# 58
marini, сега прочетох последните ти публикации и разбрах за операцията ти. Яко съм бляла , щом не съм разбрала какво ти предстои. Радвам се, че всичко вече е минало, сигурна съм , че бързо ще се възстановиш! Hug

# 59
Марини, браво, че е минало всичко! пожелавам ти бързо възстановяване!

Ради, браво на Томи!!! честито прохождане!

Ели, много неприятни са тези повреди! дано бързо да поправят тръбата. Шкафове ще трябва ли да сменяваш?

Страчи, страхотен купон! много се радвам, че си се забавлявала така.

Общи условия

Активация на акаунт