=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 698
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
  • Попово
Да бе, да... В такива моменти си представям четирима мъже в къщи  #Crazy... и тогава се отказвам.
и АЗ  Whistling нищо, че вярвам на 100% на доцента  Crazy

# 31
  • Варна
Здравейте момичета,

Честит рожден ден,catty_m! Много здраве, щастие и късмет ти пожелаваме.

# 32
Aleksi   , току-що ни разказа перфектното раждане, как си я носила на ръчички, как е засукала веднага, таткото с пъпната връв.....ех...!
Аз продължавам да се обвинявам, че не се престраших и не родих така както е рекъл Господ, въпреки че имаше причини. Вторият път със сигурност ще си изчакам поне контракциите.

Поздравления за прекрасното име!

Кати, да си ни жива и здрава рожденничка!

# 33
  • София
Честита ти дъщеричка Алекси  Hug
Да ти е жива и здрава и много да те радва, а баткото винаги да и се радва и да я обича  Simple Smile И налято да ви видим заедно на среща в Бг  Hug

# 34
Алекси,да нацелуваш адашката ни и баткото и от нас Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Разчувства ме много споделеното и се радвам ,че раждането е минало перфектно.Поздравления и за щастливия,смел татко. Hug

# 35
Aleksi, честита да ви е малката Калина. Пожелавам й да расте безпроблемно в пълна радост, хармония и неизмеримо щастие. И аз благодаря за споделеното преживяване, разчувства ме. Естественото раждане е огромна емоция и въпреки болката, изпитвам много много голямо желание да ми се случи пак (звуча почти мазохистично Simple Smile).

catty_m, Честит Рожден Ден, най-искрени поздравления и дано нищо не засенчва щастието ти и изпълнението на всичките ти мечти Simple Smile

Честити ходещи крачета и на Рая - "безаварийно" и на добър час Simple Smile.
След толкова хубави новини, се надявам, че и с Марини всичко е минало отлично.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 09:20 от Style

# 36
  • София
Момичета, много ви благодаря з амилите пожелания за рождения ми ден!  Hug Hug Hug

Алекси, направо ме разчувства с разказа си, с нетърпение очаквами снимки на малката Калина. Спомних си и моето раждане преди година и ми става толкова мило. Пепена, и то ще ни припомняш тези радостни мигове от бременността и раждането  Heart Eyes

Ето и нещо по темата, което прочетох сега:

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-05-27&article=233935 Обърнете внимание на редуването на майчинството 3 месец майакта, 3 бащата, последните 3 по избор (явно бащите вече наравно с нас ще кърмят  Mr. Green ).

ХУбав ден на всички, ние се стягаме за парка преди жегите.

# 37
Ето и нещо по темата, което прочетох сега:

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-05-27&article=233935 Обърнете внимание на редуването на майчинството 3 месец майакта, 3 бащата, последните 3 по избор (явно бащите вече наравно с нас ще кърмят  Mr. Green ).
Ха-ха-ха! Моят мъж да си жертва цели 3 месеца от служебните ангажименти! Всеизвестно е, че държавата ни е патриархална и мъжете вземат много по - високи заплати от жените... И да се върна на работа, приносът ми към семейния бюджет ще е няколко пъти по - малък от този на съпруга ми (всъщност аз работя на 4 часа, но основно, за да покривам таксата на баткото за занималнята и картата му за спорт  ooooh!). А и аз още си кърмя беборанчо...

# 38
 smooth - чак сега разбирам ,че и ти си родила секцио и мисля ,че си един чудесен пример как това не пречи на кърменето и мнението ,че майките родили оперативно нямат кърма или имат малко време.Много се гордея с теб!!!!

# 39
  • Чехия
Aleksi, честитооооооооо така се радвам, нека ти жива и здрава дъщеричката.Нека е умна, игрива и мамина гордост.
Радвайте се една на друга ...много сърдечни прегръдки от мен.

catty m, бъди много обичанa и нека живота ти е изпълнена мечта.

# 40
smooth - чак сега разбирам ,че и ти си родила секцио и мисля ,че си един чудесен пример как това не пречи на кърменето и мнението ,че майките родили оперативно нямат кърма или имат малко време.Много се гордея с теб!!!!

Благодаря ти  emily! Това е много голяма заблуда за оперативно родилите, че нямат кърма. Всъщност истината е, че както при естественото раждане, така и при секцио в момента в който отмине упойката и майката не пожелае болкоуспокояващи /от тях няма никаква файда/, веднага може да се кърми. Вярно, е че в началото няма да има дори коластра, но сухите тренировки са много полезни и за мама и за бебо. Аз сложих на гърдата на следващата сутрин и след няколко часа си имах прилично количество коластра. Дохранвах  много малко с АМ-2 дни.Другия път живот и здраве, след упойката веднага ще се закърмим.  Peace

И до ден днешен Слава Богу имам кърма и за цедене!

# 41
smooth, добре си го описала. Много е важно да е информирана майката, да има желание и подкрепа. Затова съм страшно благодарна за грижите във Вита, там още като излезнах от операционната и акушерките почнаха да ми говорят за кърменето и ползите от него. На следващия ден ми я дадоха за "сухи тренировки" и в крайна сметка , въпреки запушени канали и т.н. всичко тръгна, само ме е яд, че не успяхме да устискаме по-дълго, но и 5,5 месеца пак е нещо.  Peace

# 42
  • София
Аз бях с нормално раждане, но и при мен нямаше и помен от коластра и кърма. Чак като започнахме сухите тренировки (чак на третия ден  Confused ), постепенно ми дойде кърмата, т.е. коластрата. Честно казано хич не вярвах, че ще кърмя, защото нищо не ми е текло нито по време на бременността, нито след раждането. Но бебо е страхотна помпа  Mr. Green За туй и сега си се кърмим.  Сега се чудя кога ще се отбиваме, то е ясно,че няма да е сега през лятото, мисля си за есента след като тръгне на ясла (поне да му засиля имунитета). Ама ще видим. То свъщност не ми тежи кърменето, само дето не може да го оставим за повече от една вечер на баба му и не мога да пия алкохолец (е, поzволявам си понякога биричка, гледам да е след като го приспя).

# 43
Момичета, не мога да се въздържа и да не споделя с Вас причината за моя 20 - минутен неистов смях:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297208.0

Който иска да се позабавлява,да  прочете дадения линк в тази тема...

# 44
  • Beyond the Frontiers
Момичета, наводних се......Открих дупка колкото пръста ми в тръбата за мръсно вода в кухнята....Ужас...то си е течало, течало.....мебелите са заминали..... Лепнах една бележка на съседите отгоре да не ползват мивката в кухнята, ама колко ще ме чуят.....На всичкото отгоре съм сама с малкия  кучето...Уж чакам майстор - пък трябва да се свалят горните шкафове за да може да работи, как точно ще стане това не ми е ясно... newsm45 Ако не успеят да го оправят бързо, може и да пропуснем Априлци... #Cussing out smile3511 smile3514

Общи условия

Активация на акаунт