=Борис, АПРИЛчето сладко,стана вече батко=

• 10 719
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
  • Beyond the Frontiers
Марини, бързо възстановяване.  Peace Hug
Не й върви на тази кухня. Тъкмо и направихме ремонт миналата година и ни наводниха съседите отгоре - забравили пусната мивка Shocked Сега пък тръбата....Ние така или иначе предвиждаме ремонт това лято - за това се изнасям с малкия на море и оставям тати да ремонтира. Шкафовете ще трябва  един два плота да сменя - малкия дявол - а са купени преди 1 година Twisted Evil

Още едни топуркащи крачета в дружината  Laughing  bouquet

# 61
Здравейте момичета!
Много се радвам за теб Алекси! Да ти е жива и здрава малката принцеса!
за раждането секцио - и аз родих секцио, изтекоха ми водите и в продължение на 20 часа, след две системи и много инжекции имах 3 см. разкритие ooooh!. Наблюдаващият ми лекар реши, че повече не може да се чака и ме сряза. На втория ден след упражнения на сухо ми дойде коластрата и то каква  Naughty, акушерките казаха, че по-хубава от години не са виждали!  Hug
През много трудности минах докато кърмех - запушени канали, отказ да суче от мен, разранени гърди и какво ли не .....но съм горда със себе си, ЧЕ УСПЯХ ДА КЪРМЯ!
да ви се оплача - снощи Кало счупи термометъра и живака се пръсна на пода!   Cry Ако знаете как се уплаших, успяхме да почистим с мъжа ми и да поръсим със сяра сутринта, дано няма последствия. Но така или иначе не съм спала цяла нощ  Tired
marini, радвам се, че е минало успешно  Praynig
ради - честито прохождане
Лек ден момичета![/color]

# 62
Здравейте  Sunglasses

Aleksi - страхотен разказ, направо имам чувството че съм била там  Peace

Smooth - честити крачета  Wink

Marini - бързо възстановяване  Praynig

Аз имам добра и лоша новина.

Реших да си купя ролери да заслабвам и да караме заедно със сина ми. Та карахме от около седмица , но вчера паднах и си счупих ръката  Cry Няма какво да ви обяснявам много гадна работа   Cry  Cry

Хубавата ми новина е че брат ми иска да му става кума с мъжа ми.  Grinning Но се чудим може ли  newsm78 Според вас мога ли да кумувам на брат си? Ако може сега и сватбата ще им отложа с около месец  Sad

Поздрави   bouquet

# 63
Pepa_k, много гадна работа! От друга страна, може съдбата да е пожелала да си починеш малко я от домашни задължения, я от служебни ангажименти... знаеш ли Hug!

За кумуването: доколкото си спомням, роднини по права линия не могат да си кумуват. Опа, редактирам се: бяхме на сватба на наши приятели и кум беше брата на булката, защото съпругът на кумата беше в чужбина. Значи може... newsm78

Ели, току-що се сетих да те посъветвам нещо: направете си застраховка. Води се Застраховка на имущество, Пожар и природни бедствия, Защитен дом и разни такива наименования според застрах.компания, но си е все едно и също. Аз работя в тази сфера, ама нали знаете: на обущаря обувките му все са скъсани. Миналата година съседите отгоре ни наводниха банята, за която дадохме 10 хил.лв за ремонт. Слава богу, само окачения таван и бойлера заминаха. Веднага си направих застраховка (излезе ми някакви си 60 лв). На моя приятелка й платиха много добри пари по застраховката й точно като вашия случай: съседите отгоре забравили мивката. Дори обезщетението й беше повече от цената на ремонта. Ако мога да ти помогна с избор на компания, пиши ми на лични да не спамим.

# 64
Два дни не съм влизала и какви страхотни новини.Алекси, мила, много се радвам за теб.Да ти е жива и здрава малката принцеса!
smooth безаварийно ходене на малките крачета.
pepa_k да се оправяш бързо!

# 65
  • Варна

Хубавата ми новина е че брат ми иска да му става кума с мъжа ми.  Grinning Но се чудим може ли  newsm78 Според вас мога ли да кумувам на брат си? Ако може сега и сватбата ще им отложа с около месец  Sad

Предполагам, че при сключването на гражданския брак няма да има проблеми, но при църковния(ако има такъв) може и да има. В момента smooth би трябвало да ти помогне най-много, че нали и нея я чака бракосъчетаване.

# 66
Пепа, съжалявам за инцидента с ръката...
Не мисля, че може да има проблем да кумувате. Свидетели могат да бъдат дори несемейна двойка, само мъже, само жени... Все пак попитайте някой свещеник.

# 67
Честити тропкащи крачета на Томича!Той е решил да бяга колкото му крака държат след" свалката" от Кики в Морската градина............ JoyБраво  на момчето! Heart Eyes
Марини,добре си ни дошла,здрава и читава  HugЦелувки за теб и Алекс и дано скоро си се гушкате както си знаете. Hug
Све, hahaha страхотна инструкция си намерила  Joy
Ели,много кофти ситуация,хайде скоро я оправяйте  и беж на купона. Peace
Пепа,лошо си се докарала баш за сватбата ooooh!Мисля,че не можете да кумувате,но питайте в ритуалната все пак,щом брат и снаха ти искат вие да сте кумове.Кога ще е сватбата?Как върви бременността ?
Страчи,радвам се ,че така са те поглезили приятелите ти,много е приятно,и мен така са ме глезили по 8 март и РД.Е,2-3 пъти в годината е,но е супер,нали!?!Страхотен купон сте си спретнали.Сега като се замисля,аз от години не съм купонясвала с танци и песни.........ех,а бяхме млади.......... Tired
И ние нощес вадихме зъбче.Много неспокойно спа Кики,а на сутринта забелязах от венеца и да стърчи парче месо ,като капаче на венеца и повдигнато нагоре като зъб.Оф,незнам  дали обясних точно,но звъннах на личната да питам дали е нормално да е така и ако не е, да тичаме на стоматолог.Тя ме успокои ,че това парченце месо само ще се откъсне и ще падне като прореже още зъбчето.Ама е много грозна картинка,представям се как се мъчи,милата.
Лек и приятен слънчев ден, с много разходки,прегръдки от нас!  Nature Sunny Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 68
  • София
Марини, много се традвам, че всичко е минало ОК и вече мислиш за лятото. Сигурно ще ти е трудно сега, но в крайна сметка от ден на ден ще става все по-лесно, нали така:) Hug

Ели, много неприятно е с това наводнение, особено пък, когато има кой да се бута любопитно наоколо. Стискам палци да попаднете на читав майстор. Peace

Пепа-к, много ти съчувствам за ръката, бързо да зараства! А колкото до кумуването, братята и сестрите не са роднини по права линия, а по съребрена /пада се втора степен по съребрена линия/, така че мисля, че няма да имате проблем и идеята е чудесна! Peace

Смуут, видя ли как стабилно си проходи Томи!? Хайде честито и  започвайте да учите катеренето вече. Joy В момента любимо занимание на Калина е качване и слизане по стълби, кръстът ми отиде на кино, докато я държа. Crazy

# 69

Предполагам, че при сключването на гражданския брак няма да има проблеми, но при църковния(ако има такъв) може и да има. В момента smooth би трябвало да ти помогне най-много, че нали и нея я чака бракосъчетаване.

Като запазвахме час за венчавка нищо не ми казаха за роднински връзки, но ми дадоха един списък с неща , които да нося. Там пишеше, че булката не трябва да е в месечен цикъл /което е доста глупаво...не може да се предвиди, особено с цикъл като моя/
И на нас кума ще ни е сестра ми/тя е и кръстница на Томи/. Не е омъжена, затова кум ще е синът на кумувете на родителите на Марто /как ви го обясних, като на баба Злата шурея  :hahaha:/ По право точно той трябва да е! И той не е женен, затова може и да се заформи нещо м/у него и кумата. Ще се запознаят на сватбата.  smile3508

Ели, какво стана с наводнението ? Овладяхте ли го?

# 70
Илит, и Амалия умира за слизане и качване по стълби, но не дава ръка... Непрекъснато виси на юздата и сме страшна гледка. Като я махна от стълбите, се нервира и протестира.

# 71
Марини,браво!Знам те аз,че си герой!Бързо да минава!  Hug

Све,дано и вашата операция да мине успешно.Добре е,че баткото не се притеснява.  Hug

Ели,много кофти с наводнението!Дано не попречи на идването ви в Априлци  Hug

Смуут,честити тропкащи крачета!А ти се притесняваше,че няма да проходи до срещата,а той ще започне да тича дотогава!  Hug

Аз пак съм малко на работа и Алекс днес е поверен в ръцете на бабите.Те си знаят,но пак съм ги предупредила-без вафли и шоколад,защото бързо забравят  hahaha Иначе е голямо чудо,защото само до тоалетната да отида и започва да вика :" Мамо,мамо".А като ме няма все ме търси и ме вика. Heart Eyes

Алекси,чакаме снимки на малката принцеса Калина!  Heart Eyes

# 72
  • Beyond the Frontiers
Ситуацията е овладяна - съседите се оказаха разбрани и не пускат водата в кухнята, чакам майстори всеки момент, мисля че лесно ще се закърпи ситуацията, пък след седмица -две направо ще се подмени тръбата.

Пате не знам за търсенето като си в тоалетна, ама Борис вчера ме издебна докато си миех зъбите и бръкна в тоалетната чиния  да ми дава хартийки Sick

Пепа-к, много неприятно, чупила съм ръка и мога да си представя. Бързо оздравяване.
[
Ели, току-що се сетих да те посъветвам нещо: направете си застраховка. Води се Застраховка на имущество,

Светле, мерси за съвета. Ще се възползвам от консултацията, но след месец. Така или иначе ще правим ремонт. Peace

# 73
На-сетне dodo_dodo направи няколко снимки на Амалия. Пускам ви линк към едната...
http://bebeapril2007.multiply.com/photos/album/66#42

# 74
На-сетне dodo_dodo направи няколко снимки на Амалия. Пускам ви линк към едната...
http://bebeapril2007.multiply.com/photos/album/66#42

Ламичке, изумителна снимка! Най - хубавото дете!

Общи условия

Активация на акаунт