Отговори
# 225
Прави сте момичета, ама аз съм си малко паника по принцип. Да сме живи и здрави Simple Smile Ще си мислим само хубави неща Simple Smile

# 226
Е,засега аз водя с моите 94см,хайде няма ли някой да ни конкурира,мерите точно по линията на пъпа! pregnant baloni bdbaloni

# 227
Моята обиколка е 92 см  Mr. Green

# 228
Здравейте и от мен в тови облачен и мрачен ден!   umbrella
Надявам се обаче настроението ви да е слънчево и ведро!
Tediko, за хемоглобина нормални стойности за бременни са над 110, а не както нормално дават над 120. Аз бях със 105, изписаха ми желязо, вдигна се до 113 и докторът каза, че е добре. И че е нормално да се понижи, понеже се увеличава количеството на кръвта като цяло и т.н., ще го следим всеки месец.
За влагалищия секрет не знам колко се полагат, но аз си пусках самоназначено, понеже имах засилен секрет, но се оказа, че няма място за притеснение - нито гъбички, нито бактерии. От бременността се увеличава секрета. А едва изтърпях самата процедура, от страх ли, от какво ли, но си беше гадничко.
Mimisofia, да сме живи и здрави и така ще изкараме до октомври! Страховете на бъдещите мами, особено тези, които са преживели неуспех преди, нямат край. Но заради емоциите, които и бебчето усеща, трябва да не се сещаме за тези страхове, а да бъдем само и единствено с положителни мисли. Като започнеш да усещаш бебето всеки ден, ще се успокоиш, поне при мен така беше. И съм сигурна, че всичко ще бъде наред.
И аз трябва да ходя на зъболекар, вече правих 2 нови пломби, но се разруши и една стара. Зъболекарката каза, че трябва да се правят, а не да се чака, защото се рушат зъбите, после при кърменето също.
Обиколката на корема измерих в най-издадената част - 94 см, колкото ханша и гърдите ми. Доста порасна тези дни, по табличката най-отпред другата седмица започвам 6-ти месец. Качила съм 3-4 кг. Да ви се оплача показах табличката за киглограмите на мъжа ми, той с няколко опита при различни кг и еднакъв ръст я разби. Дава едни странни резултати, напр. че по-леката жена първоначално трябва да стигне по-големи кг от тази, която е била по-тежка в началото?!? И само ме ядоса.. Както и да е, по тази табличка съм на минимума и трябва да стигна до края 64 кг, сигурно това го е ужасило и затова ме ядоса...
Хайде аз продължавам с  newsm79 и  1ironing. Лек и усмихнат ден!

# 229
Привет, чак сега успявам да се включа.

Крисси, мерси мила, по-добре съм. Вчера хдих на кардиограф, каза че всичко е ок, ама ако пак се повтори сърцетупа да отида. Днес ми точиха кръвчица за хормоните да ми направят изследвания дали са в норма. И така духаше навън, че викам, добре че е бебчо да ме задържи на земята, да не хвръкнем  hahaha

ELITO_^_ добре дошла, кажи коя бременост ти е това, и кога ти е предполагаемия термин, за да те вклюим на първа страничка в списъчето ни.

trixy, мила ходи ли при доки? С бебчка как сте? Как ти е гаденето? По-добре ли си? Стискам палци всичко да е наред.

И на края да ви почерпя, че мъжо има днес рожден ден)))

# 230
kali_k, това за килограмите си е точно така - жените с по-ниско тегло трябва да качат повече килограми от тези с нормално, а тези с наднормено трябва да качат най-малко.

# 231
Здравейте!
Голям студ е днес навън,супер по-добре е от вчера.

Момичета,не се притеснявайте,използването на упойки е абсолютно безвредно за бебето.Те не преминават през плацентарната бариера и се изхвърлят чрез бъбреците за около 6 часа взависимост от количеството.Много по-добре е да бъде отстранен проблема навреме отколкото да се получат усложнения
Зори,радвам се ,че всичко е минало добре,Кръстева честито ще ставаш и тъща! И на Гери честито!Ако съм забравила някой не се сърете , и аз много забравям напоследък...
За обиколки и кг. ни ми се говори!Да ви се оплача -вчера две познати една след друга ме срешнаха и възкликнаха "Оле къв гъз си отпрала,стягай се малко"  CryМного мъчно ми стана,не мога да кажа ,че не съм суетна ,но пък това тяхното си беше много нетактично.

# 232
Инче, браво за прегледа, радвам се, че всичко е наред!
Честит празник на мъжа ти, много да те глези и обича!  smile3510
И аз тъкмо се чудех дали Трикси не е ходила вече при доки, нещо я няма да пише  newsm78 Дано всичко е наред.

# 233
Nikozi мерси за мнението ти относно упойките, мен съо ме интересуваше тоя въпрос   bouquet
Иначе не им се връзвай на твойте приятелки, не може да си бременна и с перфектна фигура. После ще си ги свалиш излишните килограми  Peace

Май и аз забравих да честитя девойката на Кръстева  Embarassed Честито, мила и много усмивки да ти донесе!

# 234
Severinka, благодаря ти  Hug

Няма я никаква trixy дано всичко е ок.

Нека някоя мама да каже, ако е била предни години на това детско/бебешко изложение в зала Универсиада. Кога беше пак 5-8 юни ли? Аз смятам ако е в този период с милото да скокнем да разгледаме съботата или неделята.

# 235
Гери, честита ти племенница!
Кръстева, честита девойка!

Добре дошли, нови мами!

Аз не мога да си меря корема с металната ролетка, но като гледам от снимката в албумчето, ми е като на Радкакака. Ето, слагам и аз корем и малко други снимки в албума...

чао засега!

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 15:14 от feel_u

# 236
Здравейте не съм ви изчела още ама първо да се изкажа Laughing
Аз вчера вечерях с по тежка храна и ела да видиш направо щях да умра вечерта от гадене и не мога да се вдигна даже и да  Sick
Сега съм взела един тон плодове и това е Grinning
Аз не се притеснявам да купувам ако се случи нещо ще го изживея еднаква тежко и с покупки и без.А и съм толкова позитивно настроена че няма докъде GrinningДаже днес взех розови чорапки и буйки Joy

# 237
Аз не мога да си меря корема в металната ролетка, но като гледам от снимката в албумчето, ми е като на Радкакака. Ето, слагам и аз корем и малко други снимки в албума...

чао засега!

Албумчето с коремчетата е ми е любимо Simple Smile Аз снимка няма да си слагам, че да не се уплаши някой  smile3503

# 238
ina za6to me njma v spisaka s datite??? Thinking
na men mi e parva bremenost i termina mi e za 24.10., i se nadjvam na sin 6tarkel

# 239
mimi kade e tova album4a za korem4eto ili ti  si si napravila vka6ti takova

Общи условия

Активация на акаунт