ЮЛИ вече наближава! Кой на три годинки става???

• 19 079
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Асенце, влизам специално да те видя как си.
Не знаех, че вече си на финала, стискам ти много палци, най-вече за здраво бебе, но и за нормално раждане.
Не се кахъри и ако секцио се наложи, минала си веднъж по този път.
Ще чакам добри новини.
Белинда роди ли? Сега се бухнах във форума, ще взема да я потърся, че и нея я мисля.

Хубаво лято на всички ви.

Лана, съжалявам, нищо не стана с нашето виждане. В софия ли си?
А Гери? Ще се радвам ако успеем да се видим - аз 2-3 седмици съм без дете и мъж, та ако имате някакво свободно вечерно време звънкайте., ако не ви изпреваря.

# 166
Тук съм си още Hug В очакване Laughing
Белинда роди - второ момченце. Мисля два дни преди термин успя да го роди. Било малко по-тежко от първото, че бебокът нещо се завъртял, но всичко минало успешно Praynig
Мерси за добрите пожелания Hug
Знам, че всички ме мислите.. честно да ви кажа мен вече взе да ме хваща нервата... ама каквото - такова. Здраве да е и с Бог напред всичко ще се нареди Praynig

# 167
ох, откога не съм влизала, пропуснах РД на Криско, Галето и Изидка! Да сте живи и здрави и късмет да ви спохожда!   bouquet
Асе , стискам палци да си го родиш здравото бебе нормално!
Септември чакам за среща  Simple Smile
При мен имаше един период много исках 2-ро бебе, а сега съм в период че се отказвам... луда работа  Sick

# 168
  • София
И аз искам бебе, но не ми стиска!  Grinning Асе, хайде мила, че иначе пак ще трябва да те караме към родилното от срещата.  Wink Ние най-вероятно ще сме в София до 05.09, стига майка ми да не заведе някъде Ади, че тя я гледа в момента - на мене ми свърши отпуската, а ДГ отваря на 01.10.  ooooh! Явно ще трябва да пускам неплатен.  Confused Та по темата - в периода 01.-05.09. най-рано към 5 часа удобно ли ви е за среща?  newsm78 Предлагайте и къде!  Peace

# 169
  • В средата на времето
Хайде да е към 6 срещата  Grinning, че аз от Младост4 докато се придвижа до нас и след това, докато стигнем до срещата.. Tired
Свекърва ми идва на 31.08 и ще гледа Криско до 15.09, когато ще тръгне росен росен на детска градина. Аз отпуска не мога да взема и опряхме до този вариант. Добре, че бабата е свободна иначе трябваше много да се моля на директорката на яслата да го остави до 15.09.. Whistling
Асе , започна предстартовото броене гледам  newsm18 Hug Стискам палци всичко да е наред Peace
Аз също много искам второ дете много и едва чакам да влезем в това ново жилище..но нещо закъсняват строителите. Дано до лятото другата година да успеем да се нанесем  Praynig

# 170
  • София
Шест-шест, уточнявайте ден и място, моля!  Wink Praynig  Peace  Sunglasses

# 171
Ееее, тогава аз ще я пропусна срещата Sad, ние ще си идваме в Сф към 10 септ. Спяща красавице, ти не живееш ли в Сф? какво значи 4е ще сте в Сф до 05.09? мен ми се иска да е след 10.09 срещата, ама нейсе. Ще чакам друга среща тогава...
Асе, кога са те карали към родилното от среща? Преди 3 год. така ли се е случило???  ooooh!

# 172
  • София
Ами, от 05.09. съм в принудителен неплатен отпуск, защото няма кой да гледа малката и ми се иска, ако имаме възможност, да се махнем малко от София.  Peace А Асето не сме я карали, но се шегувахме, че ако направим обща среща-рожден ден сега, може и да се наложи.  Laughing А, ако повечето не могат преди 10.09., то тогава можете да се видите и без нас - ние ще се включим следващия път.  Wink

# 173
Асе хайде бе мила - разтоварвай се вече. Леко и безпроблемно да мине раждането и да родиш здраво бебче най-вече.

Аз съм в отпуск 2 седмици да се изгледаме до края на ваканцията и от 1.09 тръгваме в голямата група при батковците. И сме в ремонт, до днес бях и с племенника ми и Емчо, и с майстори - та беше голяма веселба. Племенника си го изпратих днес а и майсторите се тръгнаха за няколко дни та от утре ще го даваме по-спокойно. Но в този период от годината да си отпуск без да ходиш някъде е голяма тъпня - няма къде да се ходи тук, а и в тази жега - та сме си предимно в къщи.

За второ и ние сме си дали отсрочка да другото лято живи и здрави да го планираме, пък каквото стане.
Чао за сега лека вечер.

# 174
Момичета, вижте какво прочетох  Embarassed

Момичета, като едно щъркелче прелитам да ви кажа, че си имате още едно бебче Hug
Асенцето е родила бебе Любчо с внушителните мерки 4250 и 53 см тази сутрин към 7ч
Изтекли са й водите към 21.30 вечерта и е отишла в болницата. Там са чакали нормално раждане до сутринта, но тъй като за 8ч разкритието е останало само 1,5 см независимо от силните контракции, в крайна сметка е родила секцио. Тя обаче е щастлива и много удовлетворена от постигнатото, тъй като бебе Любчо се е родил в избрания от него ден и след 8ч подготовка за излизане. И нещото, за което е още по-щастлива е, че е успяла да го закърми още час и нещо след раждането Hug

Асе, честито и от мен! Да ви е жив и здрав юнака!

# 175
Асенце, ех че голям юнак мило  Hug Hug Hug

Да ви е живо и здраво момчето  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

На кака Сияна специални поздрави и много много да помага на мама и тати  Hug

# 176
  • В средата на времето
Асе, честит ти малък-голям Лъв Grinning Hug Да расте здрав, силен и добър. Да е радост и за мама и татко и за кака Сияна!    bouquet  bouquet  bouquet

Чакам с нетърпение разказа. Ти в коя болница ражда? Как е след второ секцио, ей такива неща  Grinning
А и мъничко завиждам сега за кърменето.. Embarassed  Grinning

# 177
  • непостоянно

АСИНКААА, настръхнах като прочетох Hug
Много се радвам за вас Heart Eyes
Здраво, папкащо, спинкащо и спокойно бебе да е Любчо ти желая  bouquet
Много ви целуваме всички Kissing Heart

# 178
АСЕНЦЕ ЧЕСТИТО!!!! Бъдете много щастливи ти, ЛЮБЧО, каката разбира се и не на последно място тати. Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug

# 179
Асееее,  БРАВО. Честито ти момченце, миличка. Да ти е живо и здраво. Целувки и на най-хубавата кака.  Hug

Поздрави от хубавото моренце. Ние скоро се прибираме, ама как не ми се тръгваааа. Laughing Сега сме на кръчмичка и е супееееер beer

Общи условия

Активация на акаунт