ЮЛИ вече наближава! Кой на три годинки става???

• 19 082
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Тук съм, тук съм Hug
Светленце, как сте там, мила? Ясно базата - добре, а хората? Посвикнахте ли... ЗА децата май по-лесничко, а? Особено за Габи Wink

Гале, аз сега си зачетох, че не съм те поздравила качествено като писах... МАлеее, много съм бременна вече...
Здраве и любов ти желая Hug И тримата мъже у дома ти да те обожават и да те носят на ръце Hug Hug Hug

# 151
Асе супер сме душа одавна свикнахме
А хората са също супер
А що плюнки бях чувала за тях явно трябва да завиееш някъде и тогава да видиш наистина какви са хората
За разлика от нас са много спонтанни и единни независимо от цвета на кожата и от това че не си франсе
Много мога да приказвам но спирам да не отегчавам
Поздрави   bouquet

# 152
  • welcome to the Jungle
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИЗИДКЕ!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТИЕ  С ЛЮБИМИТЕ ХОРА!

Е, Светле, ако искаш вярвай, снощи си мислех за теб  Hug, а ти пишеш във форума! Искам да ти кажа, че със сигурност не оттегчаваш никого с разказ за това как сте и как живеете във Франция. Всъщност, и да има оттегчени - горе в дясно червеното бутонче е за тях  Whistling
Та и аз изгарям от нетърпение, виждайки, че си пред компа, да разкажеш подробно - как е Габка, каката , ти? Каката продължава ли си музикалното образование? Габка на какво училище ще я записвате  Crazy. ТИ как я караш?

Малей - лексикона ще ти напиша с въпроси  Mr. Green!

Асето, телефонът ми го знаеш, па и ако ме набараш у нас - ще ми е адски приятно да си побъбрим. Пък и вече сме почти идеално здрави, пу-пу! та можем и да видим едно деветомесечно коремче  Blush!

# 153
Ех Галеее много си те обичам ти го знаеш кога ли ще забием на по бира а Grinning Heart Eyes #Crazy
Живота е супер честно казано ни носталгия ни нищо нямам само ме е яд че по рано не сме тръгнали за насам ама по добре късно от колкото никога
Катето е тук в момента но във Петък си тръгва обратно за БГ засега ще си продължи там догодина пак ще го мислим
Габи тръгва в едно страхотно училище Матернел по тукашно
Края на Юни бяхме всички родители на оглед страхотна база
Легла на 2 етажа което за тук е 6 ог тото масово спят на дюшеци на земята
Двор страхотен с колела за каране Имат собствена библиотека и медиатека можеш да си зимаш и за вкъщи неща
учат разни неща да правят от тесто рисуват собствен физкултурен салон с батути за скачане по 1 час спорт на ден имат тука много държат на спорта
и всичко това е безплатно да подчертая плащаш само храната в стола  според доходите ти на нас се пада по 2 евро на ден
В сряда почиват абе супер
Иначе ние сме добре цените на храните са супер и живеем доста сносно подобре от БГ определено единствено наема ни е висок
А като почна и аз работа вече с 2 заплати става песен
Хората са страхотни много ми харесват има и кретени но то навсякъде има
Умеят да се веселят спортуват и страхотно си гледат децата
Няма го това треперене като при нас
оставят ги да тичат боси да се цапат и най ми харесва че самите родители сядат в пясъка да се цапат и те
Бащите много се занимават и те с децата
Любезни и усмихнати   bouquet възпитани
А Париж е гразд мечта
Масово се сяда по полянките и е толкова приатно и разтоварващо да живееш сред толкова много и освободени хора
Страхотно е и да виждаш различни раси на куп
За цените няма да коментирам но който ви каже че в Париж е скъпо лъже или е бил само по заведения
В магазина си земам доща  неща по центове спирам по темата
Парковете за деца са безброй много и невероятни
Разхождат се патенца из разни езерца
Онзи ден видях люлка оградена с ограда и надпис да се внимава докато се люля детето и с цена 1 евро и 50 цента
като някаква антика
просто в парковете играчките са страшно безопасни и насочени повече към развиване на катерене и други умения
оф спирам
целувки за момчетата Hug и за мама

# 154
  • В средата на времето
Да почерпя, че днес ставам на 31  Grinning

Гале, благодаря за пожеланията  Hug Оказва се, че си първата, която ми честити  Grinning

Светле, това , което описваш за Франция звучи супер. Най-вече завиждам за условията в училището на малката Габи

# 155
Изидка ЧРД
Желая ти много щастие и късмет и весел ден ден днеска
И да се повторя на 31 живота тепърва започва  Heart Eyes Laughing Hug  bouquet

# 156
Изида, честит Рожден Ден. Много, много здраве ти желая.

mama Svetli, здравей  Hug. Страшно ми е интересно и на мен. Размечтах се като ти четох разказа.  Laughing

Асе, да знаеш, че заради теб толкова често посещавам темичката, ама дебна за хубави новини Hug

# 157
  • непостоянно
здравейте момичета Hug

и аз влязох да шпионирам за новини от Асето Blush

Изида Hug честит рожден ден  bouquet здраве, щастие и късмет ти желая Hug бъди винаги усмихната и много обичана Heart Eyes весел празник Party

мама Светли, много интересно разказче за живота ви в странство Grinning Радвам се, че всичко така добре се нарежда за вас Hug

Гале, ЧРД на голеееми патерици, душка Blush Все така лъчезарна, позитивна и мноого обичана Hug Целувки на всички ви  bouquet

Поздрави на всички и чао засега, че отивам да ме "пият" Laughing

# 158
Ей Ивонче, страхотен сладур си отглеждаш. Как сте вие? Каката какво прави, помага ли? Снимките са ти невероятни. Hug

# 159
Асе, още ли няма новини Simple Smile

Ех мама Светли, с мойте неволи съм пропуснала кога сте заминали за Франция  Embarassed Много се радвам че така добре се чувствате там Simple Smile

Момичета, ами ние сме добре. Мая тръгва на ЧДГ на 1 Септември. Алекс расте, расте. Още сме си само на кърма за радост на мама и с помощта на Асето   bouquet Вече е 7200 грама диването. Смее се, гука, хваща с ръчички, растат, растат  Hug Много благо мъжле е, само като има проблем реве милото, я коремче, я памперс пропуснал до шията и естествено от мерак за цица  Crazy

Ами хайде, че да си полягвам че сме ранобудни  Hug

Обичкам ви и да сте здрави  Heart Eyes

# 160
Изидка - Честито мила (пак със закъснение Embarassed)! Най-вече здраве ти желая, а всичко останало да можеш да си го позволиш финансово Hug  bouquet
Аз още си ходя две в едно... Ох, момичета, стискайте ми палци човечето да тръгне нормално и да си излезе, че ако пренося пак ме чака секцио... Confused То наистина е важно да сме здрави, ама ми се ще... знаете, де, искам нормално да си го родя Heart Eyes
Ритко, извинявай, мила, че бях така неадекватна онзи ден, ама ако днес беше звъннала щеше да ме свариш в още по-идиотско настроение Confused Направо съм като парцал. Вярвайте ми днес и до тоалетната едва стигах..., ама сутринта си замъкнах тумбата до Плиска, че имаше лекция на 9 месеца, пък трябваше да се видя и с лекторката и с мамите от новата отчетна Wink обаче много ми е парцалено... Я кажете - това признак ли е за раждане Rolling Eyes

# 161
  • В средата на времето
Асе, разсмя ме  Hug Защо парцаленото настроение да е признак за раждане  Laughing ? Всъщност на края на моята бременност и аз се чувствах все по-кофти, ама не от притеснения, а защото вече много ми тежеше, трудно ми беше дишането, жегата не издържах и така..Ти вече си на финалната права, ще устискаш. Още малко остана, лъвчето да се роди  Wink Hug

# 162
Асенце, стискам палци всичко да е наред и да родиш нормално.  Heart EyesНие тази нощ тръгваме за морето, но ще помоля Галя да ми прати смс-че. Hug

# 163
Ееее, най-после изчетох всичко bowuu

Привет, момичета Hug

Първо да честитя на всички рожденници и рожденнички и родили се и по други поводи кой каквото е празнувал: ДА ВИ Е ЧЕСТИТООООО!!!!!  Laughing Hug Hug

Ние бяхме на едномесечна ваканция в България и си изкарахме супер - малкия дижя на воля, поглезиха го, на моренцето бяхме, РД празнувахме, малко на планина... абе починахме си (а на мен ми писна да стягам багажи ooooh! ) Снамки по-нататък  Wink

Светле, много ми стана интересно как си описала всичко, супер се радвам, че всичко е ок покрай теб, ти знаеш  Hug То и тук е горе-долу така, ама аз с такива думи не бих могла да го опиша, то зависи и кой как гледа на нещата де... Абе бла бла, както и да е да сте живи и здрави и да драсваш чат-пат по Скайпа, а Wink

# 164
Ето малко снимки от Бобсънът:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8281&AlbumId=120945

Общи условия

Активация на акаунт