ЮЛИ вече наближава! Кой на три годинки става???

• 19 091
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Честно казано мен и началото на Септември ме устройва за среща Hug Тъкмо няма да се налага да ме карате спешно до болницата Laughing
Пък те вече са големи и просто да ги съберем някъде на клубче ще им се отрази добре, дори да не го правим като общ РД Peace

# 136
За началото на септември и аз мога да доведа Габи, че дотогава ще сме в Бс.

# 137
  • София
Ние със сигурност ще сме в София между 20.08. и 03.09. След 03.09. до 15.09. още не знам.  Hug

# 138
  • В средата на времето
Днес искам аз виртуално да ви почерпя, защото малката фурия Кристиян става  на 3 год.  Grinning

Това ни е тортата за яслата. Дано само да им е вкусна на мъниците. Забелязах ,че тази година на мода е Мечо Пух  Grinning Другата ни торта, също е с Пух и компания. Laughing

# 139
Изида, честит ти рожденик. Да ти е жив и здрав, по малко палав и послушен, много радост да ви носи.

# 140
Изидка Hug Hug Hug Само да ви радва и скоро те чакаме в отбора на коремчетата Hug
Криско сигурно ще се радва на живо бебче подарък Heart Eyes

Ох, Мимка, като ти погледна аватара и се разтапям - Пу, да ти е жива и здрава принцеската Hug
На есен и ние сме на сватба (зълва ми се жени), та сме си купили такава приказка... и чакам с нетърпение да я накиприм Сияната Crazy

# 141
Асе, ние също в края на месеца сме пак шафери. Яд ме е само, че нашите фризьорки не работят в Неделя, а и сватбата е доста ранна, и няма да мога да й направя толкова хубава прическа. Ще се пробвам обаче Wink

P.S. Чакам вече с нетърпение да се похвалиш. Стига се стиска вече, да излиза малкото човече Laughing

# 142
  • В средата на времето
Миме, Асе благодаря за пожеланията  Grinning
Асе, около мен всички са бременни или наскоро родили.. Grinning Като гледам малките душици и се разтапям направо  Heart Eyes, със сигурност Криско ще го правим батко, но още малко ще поизчакаме  Simple Smile
Асе, ти Лъв ли ще отглеждаш или Дева?

# 143
  • София
Izida, душицо, да ви е жив и здрав юнака! Много да ви радва и да се обичате!

# 144
Ами както е тръгнало лъвче май ще си отглеждам Grinning
Ще видим - все пак бебето и Господ имат последната дума Peace
Само да е здраве, пък каквото - такова Grinning

# 145
  • welcome to the Jungle
опа! Да се похваля - катурнах 30така  Twisted Evil! Ебаси и хвалбата, де  Mr. Green!

Иначе - Асе, гледай момъкът да е Лъв, много са готини  лъвовете-мъжове  Heart Eyes. Ама пък дето викаш - здраве да е, наистина е най-важното. Аз Любослав ич и не съм си представяла, че баш близнак ше излезе, щото до този момент бях турнала зодията в графа "далеч от мен", ма ей го на - диването си го прегръщам и обичам независимо какъв дзвер се гласи да израсте  Joy.
Както вика таткото - ще влезе бързо в график "превъзпитателен"  Mr. Green.

Изидка, хич не се помайвай ако обичаш  Crazy, оправданията ги отмятай в страни  Heart Eyes

# 146
Галенце Hug
Вчера си мислех, че нито с теб, нито с Ива сме се виждали - срамота ooooh! Ама утре примерно имаме лекция в Мол-а. И после предполагам ще релаксирам целия ден, че нещо бързичко се изморявам напоследък...
Ще ли ти се да се чуем в четвъртък? Дори да не се видим, въпреки, че ми се ще ей така просто за половин час да е, ама да си спретнем срещичка Grinning
Е, ако не сега, поне за началото на септември ще си направим събиране, пък ти поне винаги си сериозна с тез работи Hug Heart Eyes

# 147
  • В средата на времето
Асе, ти що те спиш бе душа? Grinning Гледам аз, постнато в 3 и половина и викам си - родила е.. Laughing
Гале, една зодия сме си, ма аз имам по-друго мнение за мъжовете лъв  Laughing

.. и честит ти рожден ден на патерици!  bouquet Пожелавам ти да си винаги смела, горда и обичана лъвица!

# 148
Изида да ти е жив и здрав Криско.

Асе хайде - то дошло вече малко останало. желая ти бързо и лесно да родиш малкия юнак.

Аз си имам една бременна колежка и онзе ден си гледах моите бременни снимки и Емчо като малко бебе и се размечтах за такова малко съкровище, но .................. ще поизчакаме и ние още малко. Живи и здрави догодина по това време ще планираме. Въпреки че онзи ден Емилиян гледал с баба се някакъв филм с бебета и казал че иска мама да му купи такова малко и голо бебе - та поръчка вече имам.

Ние започваме един ремонт, а ми се искаше да си направим още една малка почивка на планина за няколко дни, че от 15 излизам в отпуск, но май покрай ремонта ще се разминем.

Емчо вече от 1 седмица е при майка и се гледат, другата седмица с другата баба ще се гледат и ние сме самостоятелни в къщи.

Хайде лека вечер.

# 149
Гале ЧРД
на големи патерици на 30 живота тепърва започва   bouquet Heart Eyes

Асе дебна и влизам да проверявам ади бе душа  Heart Eyes Hug

Ние сме добре
Габи изкара една Варицела
Плямпа много на френски
На 2 септември тръгва на училище и тогава се бъзикаме с мъжът ми че ще ни трябва преводач да я разбираме
А училището- каква база какво нещо думи нямам просто Heart Eyes направо ми се иска и аз да съм дете и да тръгвам Hug
Целувки и поздрави за всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт