ЮЛИ вече наближава! Кой на три годинки става???

• 19 093
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мацки   Grinning
Доста време не съм влизала в отчетните и бая съм изпуснала, нови бебоци, рожденни дни ....
Да са живи и здрави дечицата ни   bouquet
Тази година съм много разочарована от РД на Вико  Confused
Наложи се на 3 юли да заминем, върнахме се на 6-ти и на педал, единственото място, на което можех да организирам нещо за 7-ми  беше МакДоналдс  Crazy
Няма такъв ужас  ooooh! Нищо не беше подготвено, аниматорката не успя да забавлява децата, пълна неразбория  Sick
Добре, че носех балони и други украси та заприлича малко на рожден ден   Tired
Вико нали е над нещата детето  Mr. Green не даде възможност на "забавляващата го" да развие потенциала си. Момичето припкаше при мен през 10 мин. да ми се обяснява, как за първи път й се случвало да не може да привлече вниманието на дете - е хич не ми се вярваше да й е за сефте  Stop   Не, че се и стара много де Crazy
Асе, много се радвам. То е вече късно да и пожелавам лека бременност  Blush , но ти желая бързо и безпроблемно раждане  Hug
Аз не се чувствам готова за второ  Embarassed Нямам смелост на този етап.
Красавице, да ти е живо  и здраво детенцето и дълги години семейно щастие и разбирателсто ти желая   bouquet

Лек ден на всички, отивам да се трудя прочитайки няколко вестника  Mr. Green

# 121
  • София
Честити рождени дни на всички малки палавници!

# 122
  • София
Ето малко снимки от рождените ни дни - в яслата и с приятелчетата: Рожден ден 3

# 123
Сийче, много златни, беее Hug Heart Eyes И мама, и щерка - чудни сте, просто Hug
А Ади колко голяма изглежда... Честно казано не бих казала, че става на три, ако гледам снимките, без да познавам детето Grinning

Мики Hug Добре, че щракнах профила, че с тез променени никове ooooh!
Много кофти това с какичката, но пък сигурно децата са се забавлявали все пак Peace Сияната на Макдоналдс изкарва весело по принцип, но пък не сме били на РД там. А как сте с храната от там? Моята госпожица (за радост на майка си) яде салата и пържени картофки Grinning Сандвичите не ги близва, затова пък ние с татко й като пътуваме... тя заспала по магистралата, а ние спираме на Пазарджик и едно плюскане пада в колата ooooh! Много ми се хапват вредни нещица Crazy
Но тази бременност равносметката до тук е +10 кг, от което съм много, много доволна Grinning

# 124
 Здравейте и от мен  на Сия РД беше готин торта вкусна Ади принцеса въобще супер . От нея разбрах че с ваша седмица на кърменто сега сте само в този форум и само това ви вълнува. Но нали има и такива които не са кърмили и  си траем.  Та да предложа няма ли да правите сбирка на децата като всяка година след като минат на всички РД та и ние да се повеселим. Какво ще кажете.

# 125
  • София
Ще правим, защо да не правим?!  Hug Ще закараме и Асето до родилното след сбирката, ако трябва.  Joy Най-много да сме в още по-намален състав от миналата година. Всъщност, ако дойдеш ти, аз и навием Милена (mouze) с Емма, току-виж се получило.  Mr. Green

# 126
  • София
Ето още малко снимки от РД ни: http://www.sleepingbeauty.snimka.bg/album.php?album_id=268442 . А иначе сериозно - искате ли да си направим общ юлски РД?

# 127
И аз съм ЗА общ РД, дори и само събиране да е, просто да се видим, бих дошла.

# 128
И аз съм ЗА с двете ръце Hug
Мимка, това на аватара ти Дари ли е? Аууу, видях снимките - тя е. ама страхотна принцеса е - да ви радва много Hug Hug Hug
Тортата за РД-то ви - нашата беше същата Hug
А Дари може ли да хапва такава? Аз мислех, че ти ще я правиш специална Rolling Eyes

# 129
Асе, мерси. Дари беше много щастлива на сватбата. Тя яде вече всичко със захар, благодарение на инсулиновата помпа, която сложихме. Чувства се и е напълно нормално, и здраво детенце.  Grinning От тортата си хапна доста, това е първата торта, която й хареса на вкус и яде с удоволствие. Иначе не обича торти, само си близва от тях. Wink

# 130
  • София
Момичета, мене още ми държи от 1-2 неща, за които се ядосах днес, така че предпочитам да се включвам с предложения за общия РД от утре.  Wink Ако вие имате някакви идеи - казвайте!  Hug Аз от петъка съм в отпуск - Ади я изписват от яслата и засега нямаме планове.  Peace

# 131
Ето малко снимки от нас от нашата ваканция
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268665
Рожденият ден на Дени го направихме символично по път....една малка торта със свещички и това беше....догодина повече живот и здраве Simple Smile

# 132
Здравейте и от нас.
Нашия рожден ден мина, ходихме миналата седмица и до морето, и сега аз пак на работа, а Емчо вече е ваканция. На морето беше много послушен игра си, бяхме с много деца и не съм усетила че съм с дете - беше страхотен.

Ето снимки от рожденния ден:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5668&AlbumId=120905

и от морето:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=5668&AlbumId=120779

Вече сме без памперс от почти месец - и нямаме никакви аварии. Както се бях отчаяла, че няма да се отучи, така стана просто изведнъж. Може би 1 или 2 седмици беше преходния период, през който да се е изпуснал 3-4 пъти да се напишка, и просто от раз започна да казва и нито веднъж не се напишка от тогава. Нощно време също махнах памперса, тъй като от доста време сутрин памперса си беше сух и не се напикава нощно време и го махнах но взех от наилоновите постелки като памперси, за да не намокри евентуално матрака, но известно време карахме така, но много го запаряваше и го махнах.

Спи самичък в детската си стая на голямото легло. Абе много новости около нас и то изведнъж. Много набързо порастна и се  промени.
Това от нас засега.
Хубава вечер.

# 133
  • Пловдив
:
Тортата за РД-то ви - нашата беше същата Hug

И нашата, и нашата почти  Wink http://images.nadiagen.multiply.com/image/5/photos/18/400x400/18 … mp;nmid=108128275

Май тази година всички са фенове на Мечо Пух.

И ние изкарахме един много весел Рожден ден и сега чакаме почивката, ама тя е чааак края на август. Така че още ще почакаме. Замислили сме да ходим до Турция и много се надявам, че няма да ни мине котка път и ще сме живи и здрави да отидем. Много съм се настроила за интересна и вълнуваща почивка  Praynig

Весело лято на всички, много здравички и усмихнати да бъдете.

Асенце, леко и безпроблемно раждане, не остана ... Hug Heart Eyes

# 134
Привет и от нас с Вики...Малко на патерица честито на всички пораснали мъници - много здраве и късмет в живота им желая newsm67 И нашият рожден ден мина във вторник - много деца, веселба и пълна лудница Simple Smile Ние живот и здраве утре сутринта заминаваме за морето Grinning  Нашата торта като на истинска дама беше розова и с Барби  Heart Eyes
Относно среща и аз съм навита да дойда, но ако е след 14-15 август защото дотогава не сме тук.
На всички, които планират почивка пожелавам весело изкарване....

Общи условия

Активация на акаунт