ЮЛИ вече наближава! Кой на три годинки става???

• 19 091
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
  • непостоянно
Зайо, миличка, това е кошмар ooooh! Много ви  Hug и ви желаем бързичко да оздравявате Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 106
  • София
Честит 3-ти рожден ден на всички пораснали дечица!
Да сте усмихнати и здрави, да сте засмяни и все такава радост да носите на всеотдайните си мами и татковци!!!

Ивонче, честита ти кукла!!! много късмет пожелавам на мъничето, а на теб послушна кака и татко и спокойна бебка!

Ние сме на моренцето от 2 седмици, изпекли сме дупетата на малките девойки, правим опити да прекопаем целия плаж, да извадим цялото море на пясъка и да пренесем целия пясък в морето!  Laughing
До довечера сме на къмпинга, а до края на месеца ще сме на Приморско. Ако някой идва - да свирка да се видим!
Нашия тати се връща на работа в понеделник, та време за скитни ще имаме бол Wink

Чета за пустата Т си говорите - минахме я и ние с Ида - 3 дни следобед и вечер вдигаше 38,5 - 39,2. Без други симптоми, преборихме с нейното си хомеопатично, и със 100 разговора с хомеопатката ни (жива и здрава да е). Аз предположих, че смяната на климата я провокира, тя цял ден и във водата стоя предния ден...

Целувки от нас и весел праник на празнуващите!!!

# 107
  • София
Да са живи и здрави всички рожденици! Да растат прекрасни и умни деца!

# 108
привет, момичета  Hug

отдавна не съм  се вясвала тук (с повечето от вас си пишем на лични  Hug), но сега наминавам, за да ви кажа, че и Оги стана батко  - на 11 юли се роди бебе Николай, 3800 гр, 52 см., и този път си е юлско бебе отвсякъде, не успях да го пренося до август като предния път  Joy

Раждането мина перфектно и много лесно, постъпих с паднала тапа и леки контракцийки, така и не разбрах как бях направила 5 см разкритие, след което ми сложиха епидурална упойка и болка не усетих до самия край. Всичко приключи за 4 часа. Бебчо изплака веднага и малко след това го цунках по малките сбръчкани крачета   В момента се гледаме абсолютно самички с бебе Ники и баткото, добре, че и тати помага. Баби и дядовци няма... и по-добре. Мъничето засега е много кротичко, пу-пу, папка и спинка, кърма - дал бог... Баткото също му се радва и току го гали и целува по главичката...

Това е засега от нас, много ви целуваме и прегръщаме  Hug

# 109
Честито ray-че,да ти е жив и здрав  Николайчо
И аз се вясвам от дъжд на вятър,но чета редовно
Моят живот се промени изцяло и нямам много време,а и на моменти и желание да пиша
Сега съм пред отпуска и едвам изтрайвам последните дни да замина при Бобсънът,че не съм го виждала от много време и вече не издържам
Надявам се да си почина и да се забавляваме двамата

# 110
Рейчеее Hug Да ти е жив и здрав Ники и все така да го описваш - кротичкък (е, с мярка, но все пак) Hug
Много успокоително звучат думите ти за реакцията на баткото. Аз си събирам информация от всяка от вас, за да знам.

По този повод снощи бях с нерегулярни, но за сметка на това болезнени контракции. По принцип по размери бебето е с една седмица напред, ама и така да е не ми се ще да излиза в 37-ма седмица. Ще ми се да си потрае още малко Wink Пък и едно раче вече отглеждам... мисля време ми е за друга зодия Wink Laughing

Изабелче Hug Дано ти се е променил за добро животът. И да се нарадвате с Боби като се видите Hug

# 111
За съжаление не

# 112
Честио ново бебе да е живо и здраво и много да радва мама и тати. Аз нещо много ме е страх да имам второ дете . Велинка да ми е жива и здрава е много буйна и много тичам по нея. Постоянно се катери на вънка а вкъщи сама с нищо не си играе.Задължително е с мама или тати. Тя и като малко бебе все на ръце все реве абе гадно. Но да се похваля за трети път  ще спи през ноща при свеки. само че този път съм я оставила още от днес сутринта и ще си я прибера чак утре вечерта. Дано да ме иска.

# 113
Честито на всички рожденници! И ние станахме на три годинки!  bowuu

# 114
  • welcome to the Jungle
Ха да почерпим и ние - днес Огнян става на 3, а брат му ще търчи след питката, за да видим каква професия ще докопа Crazy Joy

Ивонче, честита ти прекрасна бузанска бебка! Много да те слушка, да е здравичка и добричка!
Рейче, и на теб честит ти втори син! Дано батко Оги помага и бъде добричък с Николайчо, а ти все така безгрижно да си ги гледаш и да им се радваш  Mr. Green

Зайо, силно се надявам, че сте преброли този вирус ли, бактерия ли  newsm78, пуста да остане! Дано час по-скоро оздравеете дружно и се нарадвате на топли слънчеви лъчи, пръхкав пясък, приятен бриз и сини, морски вълни Blush

Изабелката, всяко зло за добро! Сигурна съм, че тези думи звучат твърде сухо на фона на случващото се, но искрено ти пожелавам да намериш много любов в сърцето на твоя принц, който рано или късно ще те срещне!

# 115
Здравейте момичета. Домъчняло ми беше за вас Hug
Честито на Рождениците, които пропуснах.
Честито ново попълнение бебчовци. Много ви се радвам, да знаете. Страшно ми се иска да повторим и ние, ама ни е невъзможно за момента. Много е трудно за съжаление.
Асе, ти кога стана 35та г.с? Как лети времето, не мога да повярвам? Heart Eyes
Изабела, искам да ти кажа "Горе главата", всичко ще се нареди и ще е за по-добро.
Аз чета напоследък диабетните форуми и нямам много време за другите неща, но за момента това е много важно, предполагам чувате какво се случва.
До скоро, милички. Hug

# 116
Рей, честито ти бебенце Ники  Hug Да ви е жив и здрав  Heart Eyes  bouquet Heart Eyes

Асенце, дръж мила, стискай кълките още малко  Crazy

Изабелче, дано скоро само добро да видиш миличка  Heart Eyes

Аз нещо съм изтрещяла тези дни. Мая е на моменти, има дни в които само се тръшка, в други е прекрасна. От два дни обаче е в лошата си фаза. Капака днес обаче дойде от факта че за трети пореден работен ден сме без вода. Направо съм бясна. Направих зверска сметка да звъня на Соф вода и да ме отсвирват оттам. В четвъртък бяхме без вода 6 часа, в петък 15 часа, днес го плануват за 10 часа и на фона на това че ми вдигат цените не знам. Направо ми иде да се качвам на самолета и да заминавам на юг. С двете деца в таз жега не ми се описва как се поддържа хигиена, ами не се поддържа.

Оплаках ви се сори, но щом дотам го докарам че да рева от безсилие пред децата разбирайте  Cry

# 117
Малее колко бебоци са се народили- да са живи и здрави и да радват мами и тати!!!
Честито на всички навършили вече 3г! а ето почерпка и от нас!

# 118
Да са ни живи и здрави слънчицата, момичета  bouquet  bouquet  bouquet

А за всички нас - поклон - за вече тригодишните всеотдайни грижи и обич Heart Eyes

Напоследък, гледайки новините все си мисля - Да даде Господ повече такива майки като нас - не, че сме идеални, но сме загрижени и любящи Hug Толкова много сме споделили заедно Hug
Мимка, напълно те разбираме  bouquet

Честно да си кажа и аз не знам кога мина времето. Имаше моменти, в които много бавно минаваше... но сега на финалната права... усещам колко много неща не съм направила за бебо, а бяха направени, когато чакахме Сияна ooooh!
Понякога ми е съвестно, че сякаш нетърпението не е като първия път. Друг път пък си казвам, че второ се чака с по-голяма увереност и спокойствие, защото вече си минал по пътя... и се надявам бебо да усеща спокойствието ми Grinning
За сега всичко при нас се развива добре и най-вероятно ще се появим на бял свят по обичайния начин Praynig Дори предвижданията на лекар и акушерка са, че бебочкото няма да надмине кака си, нищо, че е втори и мъж Grinning
Най-щастлива съм от факта, че и докторът ми, и от ЖК силно ме подкрепят в желанието ми за естествено раждане. Не очаквах да срещна такова разбиране, обаче акушерката от ЖК е страхотна. Чак се замислих, че ако израждаше можеше и да имам колебания дали да не раждам с уговорка с акушерка. Много лъчезарна и опитна жена Peace

И още нещо - Господ здраве да дава на идеята за мозайката за подарък - Сияна също много харесва да играе с нея. Изобщо тази година получи много креативни подаръци и наистина се учудвам какви умения е развила.
Между другото тя сега е на градина при нашите в Шипка. Ще е там до 1-ви август, живот и здраве и след това идват с майка ми да чакамее... голямото чакане Heart Eyes Преди два дни й казах, че бебето като се роди мен няма да ме има вкъщи и ще съм с него в Родилния дом и това не й хареса особено... Но вече прие, че те ще оправят и приготвят всичко и ще дойдат да ни вземат празнично облечени, а тя ще е най-гордата и красива кака Crazy Heart Eyes

# 119
  • София
Да взема да ви почерпя за рождения ден на Ади и за годишнината от сватбата ни!  Hug

Искам и да честитя рождените дни на Емма на Миленка и Калоян на Лана!   bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт