ЮЛИ вече наближава! Кой на три годинки става???

• 19 079
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
velinap,какви ги мислиш ,че детето не те иска.Нормална реакция си е.Вместо да се възползваш от свободата,мислиш глупости.
Откакто Боби го пращам при майка ми,направо съм си екстра.През целия Май беше при нея,сега от края на Юни.На детето му е екстра,обраща му се персонално  100% внимание,което аз трудно мога да му предложа.Та така,сега съм жена-мома и се опитвам да се наспя и да си почина колкото е възможно(то от работа не мога да се прибера,ама това е тема за друг разговор).
Бобката за РД-то получи две колела,едно за София ,едно за при майка ми.Още не може да се светне  точно за какво иде реч,но ще свикне.Ето ви малко снимки от нас:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8281&AlbumId=119276

# 91
  • непостоянно
Здравейте момичета Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ НАВЪРШИЛИ 3 ГОДИНКИ ДЕЧИЦА  bouquet  bouquet  bouquet
ДА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ДА РАДВАТ СЕМЕЙСТВАТА СИ Hug Hug Hug

АВА, ЧЕСТИТ ТИ СИН, МИЛИЧКА  bouquet
ДА Е ЗДРАВ, ДА ПАПКА И МНОГО ДА СЛУШКА МАМА, ТАТИ И БАТКО Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А сега, ако позволите, да се похваля и аз Blush Имаме си още една малка госпожица вкъщи Heart Eyes Роди се на 21.06.'08г. 3200гр. и 49см. и се казва Ирена Hug

Ето и една виртуална почерпка от нас:
]

# 92
Ивонски, ти честитките си ги получи, ама да питам - как мацка с такива фини размери има такива бузи като това бебе на снимката от аватара ти? Много ми е чудно. Ми тя манекенка, бе душо, от къде тез бузаци?
В тоз ред на мисли - ние вече сме в София. Пак не се видяхме, но то си стои Hug Като се пръкне и нашето ново попълнение ще се завлечем и ние към Бургас сигурно, та ще се видим по четворки Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ ПОРАСНАЛИ ЮЛЧЕТА!!!!! Здраве, здраве, здраве..., другото е между другото. Да са ни здрави децата и да им се радваме дъъъълго, дълго Hug

Велина, не се коси, душа Hug. Мама не се сменя за ден. И Сияната днес сутринта казваше, че не иска да тръгва с нас за София, но сега като сме вкъщи ходи ту при единия, ту при другия Grinning
Дики, това ще да е Розеола, което карате. И можехте да минете без антибиотик - убедена съм в това. Тридневна много висока Т, след която избива ситен, леко розовеещ обрив на различни места по тялото.
Ще се оправи детето Hug
Ние за РД смятаме да й вземем от тези комплекти за низане на гердани с мъниста и разни джуфки. Леля й е взела палитра с детски гримове и лакове, та ще се киприм здраво Hug

# 93
  • Варна.
Дики, това ще да е Розеола, което карате. И можехте да минете без антибиотик - убедена съм в това. Тридневна много висока Т, след която избива ситен, леко розовеещ обрив на различни места по тялото.
Ще се оправи детето Hug
Ние за РД смятаме да й вземем от тези комплекти за низане на гердани с мъниста и разни джуфки. Леля й е взела палитра с детски гримове и лакове, та ще се киприм здраво Hug

Днес сутринта обрива стана по наситено червен, отидохме на доктор рано-рано, тук има един детски мед.център, в който работят частно педиатри от дет. отделение в една болница. Според доктора е алергична реакция, каза ми - не мога да ви кажа със сигурност дали е от антибиотика, от темепературо-понижаващите (Калина пи панадол, нурофен и хексалгин) или е от храна. Направиха една инжекция урбазон и ми изписа Зиртек сироп, него не съм го взела. Ще се оправи и без повече химии. Беше важно за мен да не е заразно нещо. Доктора също така ми каза, че можело и без антибиотика да минем, да ама много страшно вече на 40градуса, знам че не действат на вируси, но се уплаших в момента когато започна да вдига на три часа. Обрива изчезна почти напълно половин час след инжекцията.
Сега се чудя как точно да разкажа каква каша стана на хомеоп.доктор.
Поздрави на всички и приятна нова седмица!

# 94
Ооо, на хомеопата - право куме в очи Grinning В крайна сметка не е той майка и не неговото дете се е проснало като парцал от високата Т. Като знам как ми се свива сърцето... и да, не искам да давам лекарства, но като ме стегне шубето и тичам до аптеката. Тъй че напълно те разбирам. Споко - детето е малко. С подходяща хомеопатична терапия ще изкара всичко навън Peace Имам предвид грамче няма да остане от другите лекарства Grinning
Аз как мазах с гадния Тридерм. Ревеше ми се, ама 5 дни мазах гръбчето Sad Просто така бях отървала нещата, че се наложи. Затова имам максима - взимам най-доброто и от алопатията, и от хомеопатията. Не отричам нито едното, нито другото, защото като опре яйцето на дупето действам според най-щадящия, но и най-помагащия начин Peace

# 95
Ивонче, честито! Да ти е жива и здрава новата малка госпожица!    bouquet
И аз чух за този грип ли какво е с високата Т. Знам 4е трябва механично просто да се сваля Т, защото е много висока.
Велина, как детенцето да не те иска, прави ти номера, сърдито ти е и иска да ти върне за нещо, иска да те поизмъчи, не 4е не те иска.

# 96
  • Пловдив
И ние май лепнахме този грип (то май не пропускаме никой). Но имаме и червено гърло. Педито веднага изписа АБ, но този път ми се иска да съм смела и да не го дам. Опитвам се с бабешки методи да се преборя. Дано успея Praynig Вчера Т стигна до 39,5, сутринта вдигна до 38,6 и от тогава не е вдигал (да чукна на дърво). За Т давам Нурофен, няма как.
В момента съм се заровила в Нета и търся някакъв вариант да не го пускам до септември на ясла, защото просто не издържам вече. От април насам всеки месец сме ходили по една седмица, толкова че отново да се разболее и после пак 2-3 седмици в къщи. Вече на работата не ме броят за персонал, аз все съм си вкъщи.

Целувки и гушки на всички новородени и техните майки.
Честито на всички рожденици този месец.

# 97
О -О-О моята одисея продължи и на другата сутрин , когато се събуди каза кога ще ме водиш при баба. И аз ми сега хайде да тръгваме. обличаме се закарах я и тя като писна не искам баба искам те тебе  и в този дух лигавщини и аз се успокоих. Ивон честито бебе да ти е живо и здраво и много да те радва тази хубава госпожица.  По повод вируса и ние имахме нещо такова но може би по скоро някаква настинка защото вдигна малко Т и за 24 часа всичко мина. DIKI много е хубаво че от раз са разпознали алергията  от други обриви, и са направили съответните лекарства иначе става много страшно.  Аз пак да си кажа не можах да го възприема та тя никога не се е делила то мен за цяла нощ. Но имахме повторение на преспиването и ако първият път сън не ме хвана то на вторият благодатно се наспах и най -накрая и аз се почувствах човек. Свеки обеща че ще я заведе на Велинград за 5 дена  през август и се надявам тогава да си почина хубаво нищо че ще ходя и на работа.

# 98
  • София
Ели, а сега, като не  ви работи яслата, кой я гледа Велинка?  Hug Нашата затваря края на месеца, а ДГ ще отвори най-рано на 15.09. Аз ще трябва да си пускам неплатен, защото майка ми трябва да си пази малко отпуска за дните, когато няма как да отсъствам от работа, а малката точно тогава се разболее - вече имахме такива случаи. Абе изобщо... красота!  ooooh!

# 99
  • В средата на времето
А сега, ако позволите, да се похваля и аз Blush Имаме си още една малка госпожица вкъщи Heart Eyes Роди се на 21.06.'08г. 3200гр. и 49см. и се казва Ирена Hug

Ивонче, да ви е жива и здрава малката Ирена, да е с много късмет и само радости да ви носи!  bouquet

Честит 3-ти рожден ден на всички порасли с още една годинка малки Юлчета!   Hug

Кристиян от снощи е командирован до края на другата седмица при баба му в Дупница. Ще видим как ще издържи и той и аз..Най-дългата ни раздяла до сега е била за 5 дни. Хем си викам, ще си почина, ще се наспя, ще си правя каквото си искам, хем ми е малко нещо кофти, че така се  "отървах" от него.. Embarassed Нашата ясла не знам още дали ще я затварят изцяло това лято и за колко време.. Аз тази година няма да мога да изляза в отпуск изобщо и Криско май ще обикаля бабите, ако се наложи.. Confused

# 100
  • в шоки-land
Ивонскиииии, честита ти принцеса   bouquet  bouquet  bouquet
Нека расте 3драва, послушна и щастлива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

а бу3ките й са наистина само 3а папане  Grinning много целувки от нас  Hug Heart Eyes

# 101
  • Варна.
Нашата Калина се оправи напълно вече, пу-пу, започна да се храни нормално.
Да кажа пак - много внимавайте с антибиотиците, най-вече с честотата на приемане, ето - на моя приятелка детето не може да се оправи доста време, уши, нос и все антибиотик. От няколко дни се оплаква от коремче и я завели при един голям специалист на видеозон. Човека в чудо се видял като разбрал какво нещо е изпило детето. Разбира се болките в корема са от това, че антибиотика е пребил всичкият полезен бактериус. Сега тя пък се чуди как да я лекува. Не мога да й обясня, че не е хомеопатично лечението където се смесват няколко препарата и някое друго лекарство се дава...ама като си е наумила, че докторката знае какво прави  Rolling Eyes

такива ми ти работи

# 102
Привет от нас  Heart Eyes

Ох, какви болести, какво чудо  ooooh! Да се оправят бързо всички Praynig

Ние в неделя мислим да поемаме към Българско Party Дано не се обърка нещо до тогава Praynig Тук времето пак е скапано и от 2 дни максималните температури едва достигат 20-ина градуса Close и съответно болестите не ни подминаха! Дано Гогата е добре за пътуването, направо ме е страх да го извадя на разходка Tired

Дани, мерси за обяснението, стана ми ясно Hug Радвам се, че Калинцето се е оправила Peace

# 103
  • непостоянно
АСИНКААА Hug (като не си вдигаш телефона ще честитя тук Wink) ЧЕСТИТ ПРАЗНИК newsm51
 newsm59 ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА СИЯНКА Hug Heart Eyes Hug
ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УСМИХНАТО И БУДНО ДЕТЕНЦЕ newsm67
ДА БЪДЕ  МНОГО ПОСЛУШНА БЪДЕЩАТА КАКА И ДА ПОМАГА НА МАМА ЗА БЕБЧО КАТО СЕ ПОЯВИ smile3525
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО УСМИВКИ newsm47 ПРЕЗ ДНЕШНИЯТ ДЕН

ЦЕЛУВАМЕ ВИ  love001  love001  love001
Tada ВЕСЕЛ ПРАЗНИК  Gift

# 104
Здравейте мами
Първо честито бебче на Ивончето. Да ти е живо и здраво, да носи само радости   bouquet

Честит рожден ден и на Сияна!  bouquet

Искам да ви кажа, ние каква болест караме. Виждам че говорите за грип, вирус. Дени преди 2 седмици се разболя - висока темп и кашлица с храчки, директно без нищо друго, дори преди темп. Стигнахме до болница, нещо като пневмония, на антибиотици венозно, кошмар. Тя се оправи, но зарази Вики. Сега тя е вече 10 дни на антибиотик, който не помогна и вече съм почти сигурна че е с пневмония. Лекарката чува хрипове, има темп 37.2. Мислехме утре да пътуваме за морето, но да не отпътуваме за болница и с нея незнам.
От този вирус се заразиха и големите - леля ми направи 39 градуса, мъжа ми и той с темп. Аз удържах,макар че също бях заразена, но минах леко.
Просто незнам какво е това, знам че изживявам някакъв кошмар и незнам кога ще свърши.
Дени има рожден ден след 2 дни и изобщо не можем да го отпразнуваме като хората.
 Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт