ЮЛИ вече наближава! Кой на три годинки става???

• 19 053
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Честита рожба ,Асе!.Да ти е жив и здрав големият юнак!

# 181

newsm44 АААЙДЕ, АСЕ  newsm44

Много честито за голямата рожба, да ти е жив и здрав и много да ви радва  Hug

И ние бяхме решили да пускаме поръчка за второ, но мен нещо взе да ме хваща шубето  Confused  Мамита на две (и повече), вдъхнете малко кураж Praynig

Ние имаме проблемче сега, моля за помощ Praynig Гогата е от миналата седмица в сборна група и тази седмица им прави проблеми - пика и ака на гащите и упорито не иска да си казва  ooooh! Не можем да му смогнем на чисти дрехи... Две пъти вече си го прибирам с женски и значително по-малки по размер дрехи Tired Ужас някъв... Помня, че като тръгна на градина имаше такъв период и сам си го преодоля, ама...
Някакви съвети как да го накарам да разбере, че не бива да го прави? Щото той го прави съвсем нарочно, за да ги ядосва ooooh! Нещо им връща (тъпкано) и знае, че не е хубаво, прави го съвсем с умисъл, как да го накарам да спре? Tired

А ето малко снимки и от нашата почивка:
Рожденния ден: http://www.bubkata.snimka.bg/album.php?album_id=276451
Морето: http://www.bubkata.snimka.bg/album.php?album_id=276454
Планина: http://www.bubkata.snimka.bg/album.php?album_id=276460

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 00:44 от bubka

# 182
Асенце, честита рожба    Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

пожелавам на Любчо да е много здравичък и кротичък, на теб - бързо възстановяване, а на кака Сиянка - много да помага  Hug

нашият бате Оги напоследък много се радва на бебето, даже на мен не ми се вярва... веднъж го накарах да се "скара" на бебето (че се беше оакало и опишало) и Огнян ме отряза: "ама то е мъничко, ще се стресне и ще плаче, ако му се карам"  Heart Eyes Ама те май всички Огняновци са такива душици, Галето може да потвърди  Wink

обаче колкото Оги беше ревлив (и все още е), толкова бебето е спокойно и непрекъснато се хили, непрекъснато... кръстили сме ги "сълза и смях"  Laughing

и наистина, засега Ники е много спокойно бебче, пу-пу, аз даже започнах отново работа (тя моята си е от вкъщи де)...

еми това е от нас на кратко  Hug чакаме разказа на Асето

# 183
Честито Асе да сте живи и здрави цялото семейство и целувки за малкия Оги и кака Сияна

# 184
Честито Асе!
Бързо възстановяване, а малкия юнак да расте силно, здраво и щастливо дете  Simple Smile

# 185
Честит ти син, Аси!!! Да ти е жив и здрав, на теб- бързо възстановяване, на каката- да й обръщате колкото се може пове4е внимание , за да бъде послушна и добра Simple Smile Важното е, че синковеца сам си е тръгнал да излиза  Laughing

# 186
Запишете ни и нас в списъка - Илко, роден 10.07 , 3350 гр и 52 см, термин - 01.08

# 187
  • Пловдив
АСЕ, ЧЕСТИТ ТИ СИН - МНОГО ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ ДА БЪДЕ.

На теб бързо възстановяване и много сили.  Heart Eyes

# 188
Честито Асинка!!!
Да ви е жив и здрав малкия мъж - да папка, спинка и слушка много.

Бубка при нас се получава същото от известно време с тази разлика, че още сме ваканция и си е в къщи, но от известно време започна да се напишква даже снощи се и наака. Както от раз махнахме памперса и спря да се напикава от веднъж, така от 1-2 седмици от време на време се напикава. Вчера се напика и наака, измихме се, и излязохме после. Отидохме на заведение, по едно време го видях че се  е напикал. Сутринта се събуди и се разхождаше из стаята и идва до мен и ми казва - мамо аз се напишках. А обикновенно като стане сутрин сам отива в банята и си пишка сам. Незнам какво му стана и защо не казва. Говориме, говориме, но ................. А след 1 седмица тръгва на детска и незнам там какво ще става. толкова бях щастлива че се научи толкова бързо, и то през целия период на обучение - около 2 седмици грубо се напика 3-4 пъти и това беше, а сега ........... Дано е само временно явление и да спре.

# 189
  • София
Асе, честита ви радост!
Много смях и щастие да донесе малкия мъж в къщата ви!

Бързо възстановяване на теб, тати да се стяга и много да помага, а кака Сияна - дано бъде търпелива и много да обичка сладкото си браче!

# 190
И ние сме с проблем с пишкането- казва 4е й се пишка , след като ве4е е пишнала и подмокрила гащите и това е по4ти на всяко пишкане- изтърва се и сменяме гащи. А след като се изтърве малко, после стиска докато не се изпишка на цяло на тоалетната... Значи умее да стиска, просто не казва навреме явно и първоначалното количество отива в гащите. И незнам сега на градина кой ще си играе да сменя по 4-5 чифта подмокрени гащи.Иска ми се да я пусна с памперсови гащи, за да не се подмокря и да стои мокричка докато й изсъхнат на дудата...Първо ще изстине и второ -ще се възпали  Sick ужас! А съм сигурна 4е видят ли че е с памперсови гащи, ще й ги махнат и ще сложат обикновени, а пък после никой няма да се занимава да я пипа след всяко пишкане дали е мокра, при положение 4е не се усеща да е мокра през панталон или чорапогащник-мокри само гащите. А то е достатъчно, но се съмнявам да й ги опипват.

# 191
Асе, честит ти син!  Да расте здрав, умен и добър!
Много целувки от нас с Марти! И бързо възстановяване !   

# 192
Хейййй Hug Hug Hug Hug Hug Искам да ви нацелувам всички Hug Благодаря хилядократно за пожеланията  bouquet
По някое време ще си копна разказа от другата тема, но на вас мога да кажа без заобикалки и без да ви щадя от неприятните подробности... Rolling Eyes При мен второто секцио е по-тежко... или поне кръвното ми е по-ниско Wink И се паткясвам здраво. ПРосто се измарям много по-бързо от първия път. Е, верно, изписаха ме ден по-рано (на 5-тия ден), обаче бая се изморих. Дори на изписването щях да си припадна... Но сега съм вкъщи и ... да ви кажа честно ми е много спокойно.
Сияната подхожда малко агресивно на моменти, но агресивно - любовно. Иска непрестанно да го гушка и носи, обаче така го стиска Rolling Eyes Явно ще трябва да внимавам повече, отколкото очаквах Confused
Иначе е много, много щастлива Grinning

# 193
Асе, добре си дошла Hug. Чакам с нетърпение разказа ти както и снимчици на малкия сладур Laughing

# 194
  • София
Ей, Добре дошла Асе!
Хайде мила, дано бързо се освестиш след операцията! има ли кой да ти помага?
Хапва ли добре Любчо? А спинка ли?

А за пазенето на бебоците от каките.... Confused Очите на 4!!!!!
Ида ревнуваше бебка от всички и за да покаже че това си е нейното бебе така я е хапала Shocked То на 2 г нямаше много други изразни средства  Wink
Дано премине леко периода на напасване на всички ви с новия член на семейството!

Общи условия

Активация на акаунт