!
Бързо възстановяване, много здраве и щастие на цялото ви семейство!
Когато тръгна на градина също никой не го е сменял за подмокряне... Със сигурност не те успокоявам, но реших все пак да ти споделя

!
. Вилка
на момента ще ти се прииска да си имаш свое. Аз също като теб се ослушвам и не отдавам сериозно значение на закачките на познати и на намеците на моя мъж, но ходих на гости на една приятелка с две малки деца, едното на 3 другото на 1 год., и усетих такава невероятна атмосфера, такова приятно чувство за пълнота, което за мен лично абсолютно съответства на понятието семейство.
Тогава взех за себе си окончателното решение, че бих искала да имам второ, само трябва да улуча момента. Да не говорим, че аз, на моята "преклонна възраст",
определено нямам много време за чакане 
Щом дори за момент сте се замислили за това да имате още едно дете, значи трябва да го имате. Иначе един ден може би ще съжалявате че не сте намерили време и смелост за още едно. 
Ейййй, тъкмо се бях размислила, че от ....мнооого отдавна не съм проверявала темата и ето - браво на мама АСЯ
невероятно, страхотно, огромно...щастие желая на цялото прекрасно голямо семейство
не се ли чакаше пак мома или........
Иии, изшарихте ги вие младежите - браво, ние не се справихме така със задачата
и освен това ни се разминаваха непрекъснато интересите докато растяхме- аз тийнейджър, той хлапе, после той тийнейджър, аз дърта с мъж и дете Препоръчани теми