ЮЛИ вече наближава! Кой на три годинки става???

• 19 050
  • 282
  •   2
Отговори
# 195
  • София
Асе, добре завърнала се и честито  stork-boyHug Бързо възстановяване, много здраве и щастие на цялото ви семейство!  Heart Eyes

# 196
Сиска, ми той моето Гоши почти винаги си подмокря първо малко гащетата (че често и панталона  Rolling Eyes) и чак тогава благоволява да ме светне или аз сама си виждам, че му се чишка и честно да ти кажа изобщо не го сменям в такива моменти, защото те са толкова чести, че не виждам просто никакъв смисъл Tired Когато тръгна на градина също никой не го е сменял за подмокряне... Със сигурност не те успокоявам, но реших все пак да ти споделя  Rolling Eyes

Асе, бързо възтановяване, мила Hug

# 197
Честито завръщане, Асе!!
Бубка, ми то много гадно така... все мокри ли ги оставят да стоят... ми тя ще се възпалява и ще вземе да се разболее моята, това непрекъснато да ти е мокро на гащите не става  Confused Какво ще правя, там не им ли каза на лелките и госпожите да му сменят гащите?

# 198
# 199
АСЕЕЕ ЧЕСТИТООО !!!!
Как се чувства малката кака?

И ние бяхме решили да пускаме поръчка за второ, но мен нещо взе да ме хваща шубето  Confused  Мамита на две (и повече), вдъхнете малко кураж Praynig
Ами що не се обади в Бг и да видиш как е с 3 деца  Laughing Страшно няма бе душа- само първото се гледа трудно, другите изобщо не ги разбираш кога порасват! Е грижа си е , ама ти си оправна! Видях ви снимките- много сте сладки, много поздрави на Севда! Hug
А Маргото кара бебешкия пубертет и е доста ревлива . Тръшка се , а най лошото е че не казва за какво. Голям майтап сме!

# 200
 Laughing Е, Вени, мерси, много ме успокои  Laughing Със Севито се срещнахме съвсем случайно на морето, беше голяма изненада  Sunglasses Цунки на всички дечурлига покрай теб  Heart Eyes

# 201
  • welcome to the Jungle

Честито, Асе!
ДА ви е жив и здрав малкия Любомир и много, много радост и щастие да носят в къщи с кака Сияна   bouquet!
 А на теб ти пожелавам безгрижни дни и спокойни нощи и мнооооого любов   bouquet

Бубка, няма нужда от кураж, мила! Действайте смело, определено второто дете се гледа по-лесно, по-непретенциозно, а къщата добива съвсем друг облик!
Направо губиш с всеки миг изчакване и отлагане, а като си видиш 2те дечица, хем много различни, хем една кръв и ....ти става адски мило.

Ние кацнахме снощи от едно великолепно морско изживяване. Влюбена съм в Поморие, в невероятната атмосфера и приятелите   bouquet. Вилка  Hug

# 202
Еее, Гале, вече няма какво да го мисля Peace
И ние бяхме в Поморие тази година (и миналия път), наистина е доста приятно за почивка  Peace

# 203
Днес е първият учебен ден при нас Wink За мое щастие Гогата си влезе спокойно и послушно, явно си помни старата градина и се чувства спокоен вече там Simple Smile Новата госпожа изглежда доста добра, много лъчезарна и веселяк Peace Дано всичко си остане така добре Praynig

# 204
  • София
Честито малко юначе, Асе! Много да ви радва и да се гордеете с него!

# 205
Така е, губим време като чакаме, а и колкото пове4е изчакваш, толкова пове4е се отказваш и не си готов за второ, живота те завърта...поне до такива изводи стигам аз и все повече съжалявам, задето не се получи при нас, при положение 4е ина4е щеше ве4е да се е родило. А сега- голямо колебание, голямо чудо, няма я онази решителност в мен от миналата година.

# 206
  • Бургас
siska, сигурна съм, че ако гушнеш едно малко новородено същество, breastfeeding на момента ще ти се прииска да си имаш свое. Аз също като теб се ослушвам и не отдавам сериозно значение на закачките на познати и на намеците на моя мъж, но ходих на гости на една приятелка с две малки деца, едното на 3 другото на 1 год., и усетих такава невероятна атмосфера, такова приятно чувство за пълнота, което за мен лично абсолютно съответства на понятието семейство. family Тогава взех за себе си окончателното решение, че бих искала да имам второ, само трябва да улуча момента. Да не говорим, че аз, на моята "преклонна възраст",  Simple Smileопределено нямам много време за чакане

# 207
Ето ви една/две снимки на моите дечица, за тези дето се колебаят дали и кога да си имат още едно детенце  Simple Smile
Хайде! Не му мислете много, защото той момента на дали ще е някога напълно подходящ Peace
Но детенцето ще се радва, че си има другарче, пък и вие така  Simple Smile Щом дори за момент сте се замислили за това да имате още едно дете, значи трябва да го имате. Иначе един ден може би ще съжалявате че не сте намерили време и смелост за още едно. Peace

http://media.snimka.bg/0566/007388131.jpg
http://media.snimka.bg/0566/007388123.jpg

# 208
 Hug Ейййй, тъкмо се бях размислила, че от ....мнооого отдавна не съм проверявала темата и ето - браво на мама АСЯ  Hug невероятно, страхотно, огромно...щастие желая на цялото прекрасно голямо семейство  Hug

Обаче аз ли съм склери  newsm78  не се ли чакаше пак мома или........ newsm78 Иии, изшарихте ги вие младежите - браво, ние не се справихме така със задачата  Mr. Green 
А за плашещите се от второ бебе ще кажа - няма нищо по хубаво от две деца в къщи..освен разбира се три  Mr. Green Heart Eyes

# 209
Решила съм да ходя на санаториума в Поморие.Процедурите били 2 седмици. Някой ходил ли е? Било добре за по проблемно забременяващите...тъй да се каже, а и аз с моята една тръбичка много ме е страх, взимам си превантивни мерки пък каквото сабя покаже, няма да спираме доброволно с опитите за бебе. Само 4е ще се наложи Габи да я оставя на баща й тооооолкова време, а пък аз сама да се върна до Бургас. А мъжът ми досега никога не  я е гледал сам, как ли ще се справят  Mr. Green добре 4е децата са ве4е големи та сами си казват кое им е добре, кое не и как го прави мама  Laughing А като видях как се гушкат децата за Зайо много мило ми стана, но те са с многомалка разлика. Я споделете вие дали имате братя или сестри с 4-5-6 год. разлика и добре ли ви е било в детството? Защото аз с брат ми имам по4ти 10 год. разлика и смея да твърдя, 4е много много не бях доволна 4е няма да съм си самичка на мама и тати  Crazy и освен това ни се разминаваха непрекъснато интересите докато растяхме- аз тийнейджър, той хлапе, после той тийнейджър, аз дърта с мъж и дете  Mr. Green ...

Общи условия

Активация на акаунт