Сега бате се върна и за мама настъпи отново рая на земята 
Това са мои лични впе4етления и заклю4ения. Малката разлика е за децата, по-голямата разлика- за родителите. Аз също предпочитам малките разлики, но ето че не се получи... и сега няма да се отказвам, я...и без това натам бях тръгнала. Просто ако имах до сега второ дете, бих се радвала да е момиче, за да са си близки, ако тепърва забременея, ве4е пола няма да е от такова значение, заради разликата им. Но много благодаря на Господ, 4е ме дари с такова момиченце - Габи, да ми е жива и здрава, тя си ми е напълно достатъчна! А останалото-както дойде. Да ни са живи и здрави родените деца!
!
, кърпите - също. Ще се бродира на машината в почивните дни, както става ясно. Каката ни ще е първи клас, малкия първа група, а аз първа писта по родителски срещи и напасване на графици
!
, много грижовна и обичлива. Когато е командирована при баби и дядовци, Дани непрекъснато пита за нея и определено тъгува. Играят си заедно, тя му разказва приказки понякога... Разбира се, не всичко е розово, той много я дразни, драскайки по рисунките и или пък когато тя строи нещо, той го разваля, но това не е голяма драма. Според мен, каквато и да е разликата, пола на децата не е от значение затова дали ще си играят, ще се разбират и ще бъдат приятели. Това си е до самата връзка, която се изгражда помежду им.
- бяхме за 3-то поред лято в Поморие заедно с Галето и тримата и мъже! Изкарахме чудно, децата бяха щастливи, ние - още повече! Събрахме се голяма тайфа, времето беше с нас и се заредихме с много настроение! Снимки ще показваме по-нататък, че поради разни причини, като ремонти и училищно-градинска треска, не сколасвам да ги сваля!
и да заживеете добре в чужбината ви желая 

!

!
външно и вътрешно 
Пиши по-подробно за заминаването ви!

)Препоръчани теми