ЮЛИ вече наближава! Кой на три годинки става???

• 19 041
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Та като сме заговорили за бебета...Аз дето съм върл противник и не исках в никакъв случай второ,в последно време нещо  взех да се замислям.Не че съм се навила,ама нещо биологичният ми часовник трака та сигурно от там идват тези идеи.

# 211
siska , всичко си доста индивидуално и може би въпрос на организация от страна на мамата, мойте младежи имат разлика 5 години и смея да твърдя, че вече един без друг не могат, имаме разбира се от всички екстри - и ревност, и сбивания, и дразнения и шамари и.......абе все нормални работи  Mr. Green , обаачеее  баткото ни отиде на лагер за 10 дни.......е нямаше по-тъжно и нещастно  дете от малкия - на градинките и вкъщи - все му скучно, не ще да се пързаля, не иска на разходка...виси ми по краката да ме дърпа да играя с него...абе ужас  Crazy Сега бате се върна и за мама настъпи отново рая на земята  Mr. Green аз си правя каквото си правя, децата си се занимават с техните си занимавки ....и туй то  - равновесие в природата, което с едно дете не мож постигна Laughing

# 212
  • В средата на времето
За мен разликата от 3 години е най-добра, защото аз имам такава със сестра ми  Grinning, обаче при Криско се очертава да има доста по-голяма разлика с бъдещия брат или сестра и аз си мислех как няма да са толкова близки както аз със сестра ми примерно  Confused

# 213
Изида, втората ти лентичка е убийствена. Браво на теб  bouquet

И за мен разлика от 2-3 години е най-добрата, ама и при нас няма да се получи Laughing Живи и здрави, млади сме още Wink, когато стане. Обаче колкото повече време минава, по-трудно се навивам.

# 214
Винаги си знаех че искам деца с малка разлика, точно заради това че със сестра ми имаме 4 години и тя винаги ме изолираше, винаги аз бях малка, после се разминавахме в живота, тя студентка аз ученичка, аз студентка тя работи и с гадже и никога не бяхме близки. А имах приятелки, имаха сестри с по 2 години разлика, е винаги бяха заедно.
Освен това аз исках да ги отгледам наведнъж за да мога после да си градя живота спокойно. И ето сега това правя. Здраве и живот след 2 месеца заминаваме към германия и се радвам, че не трябва да мисля те първа за деца и майчинство, защото не мога да си го позволя.
Но...да не забравям да благодаря на Господ най-напред, защото това че ми е дал две деца, не значи че съм си уредила живота, само се моля да ми ги запази живи и здрави, за да бъдат до мен. И така...

Живот и здраве да има всичко друго се нарежда рано или късно. Сестра ми искаше второ, но не успя да се навие, и ето че то стана без да го плануват, макар и с 4 години разлика да са децата, сега си има малко момиченце на 20 дена.  Peace

Така че успех на всички!! От сърце!

# 215
Аз смятам 4е ако са с малка разлика е много по-добре за децата да са еднополови. Ако се родят с по-голяма разлика, така и така няма да са много близки, по-добре за родителите ве4е е да са разнополови Simple Smile Това са мои лични впе4етления и заклю4ения. Малката разлика е за децата, по-голямата разлика- за родителите. Аз също предпочитам малките разлики, но ето че не се получи... и сега няма да се отказвам, я...и без това натам бях тръгнала. Просто ако имах до сега второ дете, бих се радвала да е момиче, за да са си близки, ако тепърва забременея, ве4е пола няма да е от такова значение, заради разликата им. Но много благодаря на Господ, 4е ме дари с такова момиченце - Габи, да ми е жива и здрава, тя си ми е напълно достатъчна! А останалото-както дойде. Да ни са живи и здрави родените деца!

# 216
Оба4е колко бавно ни се развива темата, не отговаря на заглавието си- ве4е сме септември, а темата е отпреди юли  Crazy

# 217
Сиска, пожелавам ти успех! Наистина!

# 218
Силве, за заглавието на темата си много права, чак смях ме напуши hahaha!
Асе, жив и здрав да е малкия голям Любо! Желая ви огромно щастие, весели дни и спокойни нощи!!!
Един отчет набързо - Дани от следващата седмица е на детска. Та сега стягаме изследвания, потници и гащи с нашивки hahaha, кърпите - също. Ще се бродира на машината в почивните дни, както става ясно. Каката ни ще е първи клас, малкия първа група, а аз първа писта по родителски срещи и напасване на графици  hahaha!
Да се включа за разликата м/у дечковците. При моите деца разликата е 4 1/2г. Ирен беше и продължава да е прекрасна кака Heart Eyes, много грижовна и обичлива. Когато е командирована при баби и дядовци, Дани непрекъснато пита за нея и определено тъгува. Играят си заедно, тя му разказва приказки понякога... Разбира се, не всичко е розово, той много я дразни, драскайки по рисунките и или пък когато тя строи нещо, той го разваля, но това не е голяма драма. Според мен, каквато и да е разликата, пола на децата не е от значение затова дали ще си играят, ще се разбират и ще бъдат приятели. Това си е до самата връзка, която се изгражда помежду им.
Сега да разкажа с няколко думи колко хубава ваканция имахме  Heart Eyes - бяхме за 3-то поред лято в Поморие заедно с Галето и тримата и мъже! Изкарахме чудно, децата бяха щастливи, ние - още повече! Събрахме се голяма тайфа, времето беше с нас и се заредихме с много настроение! Снимки ще показваме по-нататък, че поради разни причини, като ремонти и училищно-градинска треска, не сколасвам да ги сваля!
Поздрави на всички малки и големи!

# 219
Аз пък мисля за трето след една две години  Laughing Wink
Зайо успех в новия живот в Германия   bouquet

Габе е ученичка вече
Нямаше рев нищо  Hug  bouquet ходи с голяма любов и има нови приятели вече  Heart Eyes

# 220
Привет, дами Heart Eyes

Светле, много се радвам за Габи, много веселия й пожелавам Hug и по-малко боледувания Peace

Голяма тема се заформи с тези възрастови разлики Crazy И трябва да призная, че който и да питам дава различно мнение, така  че май наистина си зависи от самите деца Peace

# 221
Зайо,  благодаря    bouquet  и да заживеете добре в чужбината ви желая Simple Smile
Светле, браво на Габка, че се е държала добре и браво на теб че искаш да увеличаваш поколението си  Laughing
Флий, чакаме снимките от почивката ви  Wink
Да не казвам голяма дума, ама аз не бих могла да ида да живея другаде, даже и София ми е много  Whistling

# 222
Момичета, да се обадя да кажа че и нашата кака Мая вече ходи на детска градина, от една седмица.

Да чукна на дърво, ама все така да е както таз седмица Simple Smile

За морето не искам да говоря, изпоразболяхме се, колата се потроши на прибирането по спешност. Абе  Sick

От мен очаквайте хубави новини скоро, но засега съм в позиция на чакане Simple Smile

Айде цунки и да сте здравички  Hug

# 223
  • welcome to the Jungle
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Темата за децата с малка разлика ми е ЛЮБИМА.
В къщи в момента е лудница, усещам, че Любослав става все по-опасен, проходил вече и търчащ по стъпките на "баткото".
Иначе е страхотно  като видя двамцата братя заедно да си играят. Оги в редки случаи се държи "войнствено", иначе е добричък батко.
Баща ми и леля ми са със същата разлика от 2 години и мога да кажа, че имат абсолютно идеалните братско-сестрински отношения! Обичат се и днес като малки дечица и във всеки миг са готови да си помогнат с каквото могат. Мечтая си същото да постигна и при мъниците ми, нека да са живи и здрави само  Praynig!
Наистина, с 2 дечица къщата е пълна и щастлива. Може в много моменти да ми е трудно, просто защото ПАЛАВ е като умалително и за двамата, но съм безкрайно щастлива от това, че точно те са моите дечица.

Ого се е поотпушил да бърбори, ма до такава степен, че вече "МЛЪКНИ" ми е всяка втора дума. А негова всяка втора е " бетонпомпа". Ей, тва дете се е побъркало на тая тема - ходим на всеки строеж, ама на ВСЕКИ наистина! да гледаме как се сипва бетон. Чакаме леля Мими да му подари истинска играчка бетонпомпа, щото се оказа, че не се продават в детските магазини, а по разни фирми , дето продават истински бетонпомпи!
За скромните 60 евро най-малките  Crazy

И аз чакам с нетърпение детската градина да започне да работи, че са се оляли откъм ремонти  Whistling

Е, и да не забравя  Mr. Green - изкарахме още едно невероятно лято в компанията на Флейчето  Mr. Green и семейството й! МММММММММ ...искам пак Поморие, а Вили да храини Ого и Любослав със сладолед на плажа  Mr. Green.
Приказно беше!!!!
Вилка, благодаря ти още веднъж от СЪРЦЕ  Hug!

# 224
  • София
siska, 2003 ходих на процедури в Поморие, предполагам нещата не са се променили много. Аз го съчетах с морето, пътувах за процедурите всеки ден, но провери как стои въпроса с картите от НОИ. Щом не е в активния летен сезон не би трябвало да е проблем.
С 2 думи - минава се преглед и разговор с техния гинеколог Продромов (доста странен човек). Пуска изследвания и назначава процедури (при мен бяха калните бани и някакъв радар). Записваш си часове (за всеки ден ни бяха еднакви) и се подготвяш за голямо омазване #Crazy външно и вътрешно Embarassed
Питай - ще помогна с каквото мога Hug

зайо, много са пораснали куклите!!!  И страшно сладко  се гушкат!!! Hug Пиши по-подробно за заминаването ви!

flea, Лио , чакаме снимки! Така хубаво го описвате моренцето Hug

Мая и  Габи само хубави емоции да имат и много неща да научат при дечицата!

Ритка, с какво ще ни изненадваш? Хайде, любопитството ме човърка! Heart Eyes

За малката разлика и аз мога фермани да пиша! Началото доста тежко, но с всеки изминал ден нещата са все по-леки. Незнам каква е връзката между близнаците, но тези две малки кукли в наас имат нещо подобно - само се търсят и викат една друга, искат еднакви неща, хранят се заедно на 1 Shocked стол, спят заедно (за съжаление в нашето легло Wink)
Каката се гордее, че е голяма, малката я догонва всячески - спи по 1 път дневно от 8-9 месечна, "чете" с нас книжките на Ида, не се вози, а ходи за ръка с кака й...

Общи условия

Активация на акаунт