М & БИ - 70

• 20 293
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Магде,
И от мен най-искрени съболезнования.Дано извършителят да бъде  хванат! Praynig
Marsy,
Големи са  девойките,  и майка им не е малка - ни на възраст,ни на габарити Laughing
Kate Akhyal,честита нова кърпа, сигурно ти стои страхотно...Колкото до разговора ти със свеки - звучи страхотно това нейно желание синът й да поопознае нашия свят и нрави newsm10.Не го казвам никак завистливо, тъй като моите отношения с родата на мъжлето  също са съвсем приемливи.Откровено казано, аз никога не съм имала щастието или нещастието да контактувам със свекърва, тъй като майка му е починала още когато е бил дете.Скоро за жалост почина и баща му, а сестрите и братята му по никакъв начин не  се месят в отношенията ни и не проявяват негативизъм към мен и децата, тъкмо обратното! Grinning
Latea, не зная какъв е ръстът ти, но тези 51 кг ме разбиха.За какво ти е нужна диета?! WinkНо щом все пак си решила да посвалиш няколко кг - желая ти успех!

Melany,,честити самолетни билети и пожелания за приятна предстояща почивка в Ливан.Хареса ми теорията ти за зависимостта между отслабването и тамошния климат. SunglassesЙорданският климат не се различава съществено от този в Ливан, ама аз оттам си тръгвам винаги с 2-3 кг в повече, само за 20-тина дни.Ужассссс! Close

# 91
Магде-бъди силна и дано справедливостта възтържетвува!

Мароканките на партито:снимки,снимки,снимки!Катя-ти си отговорна за запечатването на мароканската вечеря Party

Тед-големи сладуранки са момите,машаАлла!

# 92
Теди, машалла, като изрисувани са- вежди гайтани, очи-черешови, а тази трапчинка ще я изям Heart Eyes  И племенника ми има трапчинки и много се радвам.

Снеже, знам 3-4 бг, живееши в Сирия и идват специално тук да раждат. Едната даже е акушерка Joy  май нещо нямат доверие на тамошните newsm78

Пък в Хасакето сега модата била да раждат в болници, щото еди коя си родила в болница и не вървело другите да се излагат да раждат по домовете Joy  Иначе на момчето само най-малката сестра е родена в болница, защото майка му била вече възрстна /около 34 год !!!/, другите за час за два и са се появили безпроблемно в домашна атмосфера Simple Smile

Лили, как върви шопинга  Twisted Evil изкушава ли те много? Мама доволна ли е?

Магде, видях те, че четеш Hug  дано си по-спокойна вече

Сабинке-нектаринке. Като си мисля за вас и си представям двора в Белово, и цветята, и дръвчетата, еееех.  Къде се мушнах в тази панелка, да трепя хлебарки с чехлите Crossing Arms

Ако не е пустата работа, дето ме държи, да съм се прибрала при мама и бабка на широко и хубаво...

Деси, отчета, моля Crazy  Имам молба- да прескочиш до Халеб и да направиш рекламация на едни чехли. Есента ги донесе момчето, за 30долара са му ги пробутали, което е кущунство и безсрамие, щото не ги оценявам за повече от 5!!!  А той ми се оправдава, че продавачите били мн нахални, хващалите и те дърпали за дрехите докато не купиш, пък му казали, че това били най-модерните чехли, хита на сезона ooooh!    А те едни сребристи, лъскави, с огромна дрънчаща катарама, отстрани на подметката мъниста, върха на кича.
Аз се разревах като ги видях Embarassed  Но дружките ги харесаха и днес ги навлякох. Само че подметката е мн твърда, не се огъва и цялата съм в мазоли Cry

Аз досега спах, и сега да постъкмя нещо за хапване...

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 23:00 от Шилан & Шиар

# 93
  Здравейте момичета-благодаря Ви за подкрепата.Жалкото е ,че извършителя е близък приятел,но се моля да има възмездие...
Кате ,
Hugчета да наваксам пропуснатото.Аз по принцип съм прекалено силен човек ,в живота си до тук съм видяла и 2 и 200 и много трудно се предавам.Ако знаеш колко хора около мен днес успокоявах ..ние сме голяма рода и може да не се видим с години ,но когато има проблем всички сме там.Дядо ми го понесе много тежко и за него също  се притеснявам.
Иначе днес децата ме побъркаха ,особено големия,съжалих 300пъти ,че го оставих в къщи.Племенника и той тук,после и малката племенница,баща им е във Варна,а сестра ми и тя по задачи.Днес свърши и английския за тази година-добе ,че тържеството е на 8 юни.Хамуди вече е добре.Яси се прави на абитуриент и брои (найсе,данайсе)единайсет,дванайсет ууууу.Вчера в центъра ги чу и постоянно това повтаря.Опитвам да му махна памперса,ама....за сега не става.
Hug Hug Hug

# 94
  • In a surreal moment!
оффффффф пък аз чистих цяла кофа с ягоди - айдеее почна се - сезона на буркани и шишета ...оф...
черешата само я изгледахме от долу - нямаше мераклии да се катерят - писахме го дъждовно , а косовете апнаха на корем ...
А.Кате - оф , добре , че не е Токев , че като го гледам и в предаването му какви ги смацафроцва ...мани мани ...отяждами се ...Начи , да та разбирам тъй - ако искам да заредя паницата трябва под всеобщите погледи да разтръскам тлъстотии ...малееееееееееее вече не съм гладна ....чи кват съм скромна и срамежлива ...ще дояждам наоколо вервай ми , освен ако и от вас не съ засрамя  Embarassed  Laughing

аааааааааааааааааааааа

Катееееееее - ша изръшкам целия студентски , ща открия и ща ти се тръсна 1 седмица на гости - щи спя в лъгълцето и щи ям манджичките ....щи привърша скритите припасиот сладкиши , шоколад и ядки и щи излокам другата половина от уискито - не пия алкохол , ама за идеята ще си направя една разтривка да ти вунтя - елаааааааааааааааа на вечерята и вс. това няма да ти съ случи - вервай ми !  Mr. Green

много преядох ....диети - да - от утре непременно , ако не забравя .. Laughing

Магде - нещастия стават постоянно , лошото е когато тази статистика се отнася до близки хора ...
аз така не мога да слушам колко жени умирали годишно от рак на гърдата ....

Светла му памет на момчето ! Не тъжи , гледай дядо ти да не се срине ! Кураж !

# 95
 newsm44 newsm44 newsm44
у4илището свърши-отдъхнах си-сега 4ак след месец ще им дават свидетелствата,спод тях ще са с отли4ни оценки,ама аз съм на принципа -око да види ,ръка да пипне  newsm47,днес голямата си доведе приятелките-след като са свършили са обикаляли като цветарки от къща на къща и ние като най дале4ни бяхме последни в списъка,а и целия ден ни върви само на гости,но пък каките се хванаха и по4истиха басейна и баща им им го напълни   grinning039 Даяна седя и гледа и не поиска да влезе,после малко насила я вкарахме,но пък не можахме да я изкараме ,след това я изкъпах облякох и оставих после я намирам така ,на двора

теди споко и аз съм голям размер  smile3502 малко по малко ще се вталим
аз днес си развалих диетата-беше ми плодов ден,а снощи ми изписаха антибиотик опитах без ядене но ме заболя стомаха ,оказа се 4е ми е излезнала торби4ка на пръста на крака и  ходих да ми я отварят-дано да не ви се налага Praynig
катенце тук има супер болници-но както знаеш у дома и стените помагат/,защото много рядко някой ще ти окаже съществена помощ/- а в БГ има кой да те глези,та затова пове4ето предпо4итат да се приберът и родят у дома
мелани като пристигнете в Ливан,ако решите да идвате в Дамаск се обади  Hug
о да не забравя-4естит нов стар мин.председател на ливанките   bouquet
вили защо не се запишеша перфектната ве4еря-и като кулинар си супер и като събеседник   chef bowuu Heart Eyes
а пък днес готвих зелен боб

# 96
  • Монреал
Честита ваканция на всички мами на ученици, а и на даскалиците също  Laughing

Абе докато ви чета и си намислям на този да отговоря, на онзи да напиша нещо, а като почна да пиша и забравям  #Cussing out

Моят разбойник днес късно заспа за следобедната дрямка - и сега е 5 часа и още хърка. Същата поза като Даянка  Mr. Green Довечера кога ли ще се укроти и заспи  Rolling Eyes трябва добре да го поуморя на площадката  Mr. Green

Магда, съжалявам за загубата ти.  Sad  Hug

Саратед - принцесите са супер!

# 97

Абе докато ви чета и си намислям на този да отговоря, на онзи да напиша нещо, а като почна да пиша и забравям  :bad-words

Тони -и при мен е така  Laughing
имате поздрави от мама МИА Кайсийката ве4е има едно зъб4е и по4ти са оправили документите на таткото
моми4ета позволих си да поканя още едно моми4е-от южна африка,хяколко пъти съм я заси4ала из форума,а за там няма тема-доколкото видях са само 2 моми4ета от там
ей ама много рано предадохте фронта  Crossing Arms
амал4е писах ти,теди и на теб   bouquet

# 98
Здравейте момичета!  Hug

Браво на вас за организацията за предстоящите срещи..как ми се щеше и аз да съм с вас.  Simple Smile

Нафасима Поздравеления и от мен за постигнатия успех.  Hug  bouquet

Ще бъде много хубаво, ако ударим една морска среща...гледам май всички сте с настроение за море, рибка, среща. Усещам, че ще има скоро среща във Варната. Party  Hug

Абра, Сабинка Да бяхте видяли само на живо тази гледка с полянката с маковете и цветя в жълто и лилаво...как се сливаха цветовете.  Heart Eyes Чуваха се как пеят птичките, летяха пеперуди .... за пръв път ми се видя толкова красива една полянка. Но жалко, че нямах хубав фотоапарат, а тогава снимах с телефона  и снимките не станаха много качествени.

Марси, Деси, Хари и още кои мами бяха от Варна  newsm78 като пристигнете свирнете за една среща.И ако успеем всички заедно да се срещнем направо ще е върха  Grinning

Катенце Щом ти харесват и на тебе с мъниста и камъчета хич не се притеснявай да ги носиш. Млади сме хубави сме..сега ни е времето да се кичим и контим...аз съм на тоя принцип.  Laughing На скоро сигурно няма да имам път към Софията..... ама щеше да ми е много приятно да се видим, а и момчетата ни щаха да са доволни....щяха да си бъбрят и да си почешат езичетата като си говорят на кюрдски.  Grinning Моето момченце след 2 седмици заминава за Америка и ще се върне чак към края на явгуст....пак ще съм сама . Tired Но нищо аз така ли иначе съм свикнала да чакам.  Simple Smile
А вие с твоето момче що не се хванете за ръчичка и не идвате през лятото на моренце.  Simple Smile Хем ще се видим.  Hug

Деси Ооо, милото....колко сладко спи само тази малката спяща красавица.  Heart Eyes

Саратед Големи сладурани са дъщеричките ти машаАлла! Да са ти живи и здрави!  Simple Smile

Амалче В очакване съм за утрешната новина.  Simple Smile Каквото и да е бебето живо и здраве да е пък...то е най-важното.  Hug

Магда Моите най-искрени съблезнования!  Praynig

Рали Ктиир шукран за превода!   bouquet И аз се мъча яваш яваш да го науча арабския, ама то като няма практика няма как човек да го научи както трябва.  Simple Smile

Лили Какви са новите модни тенденции из емирствата?  Sunglasses

# 99
  • Монреал

моми4ета позволих си да поканя още едно моми4е-от южна африка,хяколко пъти съм я заси4ала из форума,а за там няма тема-доколкото видях са само 2 моми4ета от там

Аз пък си позволих да поканя една мама от Бахрейн - дано нямате против и дано се престраши да се запише тук.
Деси, мерси за поздравите от мама Миа, най-после и при тях да се оправят нещата  Praynig
Принцеске, ти все будуваш по късна доба май.  Hug
Дани, четеш ли ни от време на време?
Бонбонела също? Веси също? Липсвате ни момичета!   bouquet

# 100
Добро утро на всички!

Хайде по едно сокче за събуждане!

Как сте? Днес пак ще е натоварен и топъл ден! Аз извадих снощи сандалите, че с чехли не мога да ходя - на десния крак като направя крачка и я събувам - трябва нещо да ми държи петите.

Магде, ами тя твоята наред - вече и абитюриент като си имаш...  Hug И казваш - и приятелка си е намерил...  Heart Eyes Heart Eyes

Моят пък Ясен си няма приятелка, брат му - също и баба им /това е моята леля/ в неделя ми се оплакваше как добри момчета - те са спортисти и имат много строг режим: така и така не излизат вечер и не пушат и не пият, и речника им е един такъв - и в изказа си са .... не са агресивни де. Ясен каза, че щях да си търси арабка, че повечето тукашни момичета били ... и едно обобщение направи .... ужас, ама баба му се моли все - да си намери някоя!   

Деси, Даяна много артистично е заспала! Все едно наистина - за снимка за плакат!

Тони
, на сладурчето Тарик на какъв език му говорите у дома? Вие нали сте ти в страна, в която официалният език е различен от вашите ....А той на какъв език проговори? Казва ли някоя думичка вече? С децата по площадките как е?

Аз поканих също една жена в нашия форум - писах й на лични, но не знам дали ще се включи.

Амал, какво каза доФтора? 

Дала, какво ново из Парижа и моят любим квартал?

Лек ден на всички! Аз днес ПАК ПАК ПАК към в Министерството на Икономиката....

Магде, както съм набрала, давай да преборим и "твоя" министър!

# 101
  • София
Добро утро, мили мами!

И в добавка към апетитната закуска поздрав и пожелания за успешен ден на всички ви с един доста нескопосан опит за римуване на арабски.Моля, знаещите езика добре да не бъдат много критични!
 Praynig Wink

Ма арифтиш анаам у гумет бекир,
Салямет алейкум „Сабах ал хаир”!
Финджан згир ма гахуа, хоммос у фууль,
Уфтур джиддан заки –тфаддаль у кууль!
Лякин ъна бокулиш, басауи  реджим,
Бад збуа у шуея биль джисъм салим,
Баруа биль матаам ма охра бенат,
Хинак бугууд маахум, ниткаллям саат.
Нокел у нишраб, нисмаа музикả,
Мин баляд ель Магреб, моуджуд билъ Африкả.
Битрук ель матаам мапсута биль лиель,
баад акель мухтарам у гахуа биль хель,
баад  моад ель хельу маа куль ель бенат-
куейсин, хелоин – бахабкум Сахбат!

# 102
Момичета, за тези от нас, които искат и могат да дойдат на тематичната вечеря, изпращам инфо за събитието - както е на страницата на ресторанта. Моля, пак казвам: не гледайте цените - те са записани , за да се знае от посетители, които проявавт интерес. Ний сме гости на Посолството - те предполагам си правят някакви бартери, но това не ме интересува. Не са платени фрешове, бира, коли, твърд алкохол, но аз имам резерв за вода за пиене с хапването. От вас се иска присъствие. Пак казвам, ако някой не може да дойде и живее в София, да не се срамува и да ми каже на лична какво иска да опита и колко порции и ще доставят храната. Същото важи и за мамите -присъставщи. Ако ви домилее, че преяждаме с ръце, а вкъщи чакат самотни и завряни, кажете и ще направят порции.

http://www.hilton.bg/id-83/ТhemeEvenings.html

Латея, пиша ти голяма черна точка. Моме, що бе булка с тези твои  51 кила ще си причиняваш диета.... че и на този чичка умопаденията ни предлагаш, ама хааааа.   newsm78  Crossing Arms МИСКИНА /нещастна/ такава!! Успех де! Чакам си рецептата за сладкиш!

# 103
  • USA

Здравейте хубавици,вземайте кой каквото хареса за кафето,не се блъскайте,моля Stopима за всички.
Като сте подхванали темата за хапване и диети,да си изплача и аз мъката...
Моите гости си заминаха,но вече трети ден не мога да се съвзема.Три дни не станахме от масата--от чая със сладкиши-на закуската,от закуската-хоп на обяда,после кафето,пак с нещо сладичко,естествено и хайде пак станало време за вечеря. Sick
Неделята ходихме на един от тези бюфети  от типа "all-you-can-eat".Чудя се как не ни изгониха накрая,киснахме там от 10 часа сутринта до 2 следобед !!!Моите хора си говорят ли говорят,а аз нали толкова ги разбирам,наблягах основно на яденето,и най вече на десертите(горните снимки са само 1/100 част от всичките изкушения).Повярвайте ми не остана чийзкейк,пай,мус,кремче,сладолед,петифурка,тортичка,бисквитка или тарталетка неопитана Blush ooooh! Embarassed Tired.Накрая едвам станах от стола и се дотъркалях до колата.Много се мразя в такива моменти,но не мога да спра,лакомията ми е по-силна от мен(Кате,сори мила,ама не можеш да се мериш на кучешкия ми зъб  tooth Mr. Green)
Лошото е,че като почна нямам спиране,тази сутрин закусих с 3!!! големи шоколада с лешници.А чашата ми с кафето само наполовина изпита.
И изобщо май днес не ми е ден,то като гледам цялата седмица ми върви накриво...
За брат'чедката не ми се говори-само да спомена,че първите й думи към мен бяха"ама ти май си понапълняла''.Второ,изнесе ми лекция,как ТРЯБВАЛО да родя поне още едно дете на мъжа ми.Трето, развали ми безценната еспресо машина...ей това вече не мога да й го простя никога censored!!!Ще спра до тук ,щото изцепките й бяха не 3,ами поне 30,но не искам да ви отегчавам...Да се чуди човек как това същество се е пръкнало от двама толкова мили и деликатни хора като нейните родители...
  Да продължавам ли да се оплаквам,а?Оня ден си изгорих ръката,докато проверявах дали е опечено агнешкото.Вчера се успах за награждаването на щерката за "ученик на месеца" и много виновна се чувствах,чак детето ме успокоява,че все пак ме обича и не съм лоша майка.Днес пък купих билетите на децата за БГ и 5 мин след това прочетох в американската тема ето това:"Аз от познати българи чух, че имало опасност за деца като нашите да се прибират в БГ, защото имало вече отвличания за подкуп."Амииии,познайте как цял ден ревах като магарица newsm45
Айдеее...наоплаках се,ама нали някой беше казал,че сме като сбирка на АА(не Анонимни Алкохолици,а Анонимни Арабки Joy)Много ми хареса,Дуа ли беше досетливката  bouquet
 И моля ви се...имам нужда от един здрав ритник по д-то,за да се опомня и да престана да се оплаквам...Има ли желаещи?...Че нещо са ми потънали гемиите smile3549

Ааа!И забравих май да кажа ,че все пак за всичко е виновна САМО брат'чедката!Тъй де,ша ми казва тя,че съм дебела,хм  hahaha

Добро утро! Hug

# 104
SkyBlue! Аз съм вечно твоя виртуална почитателка! Охааааааааааа! Сладкишчетааа! Колко изкусителноооо! Машаллла, звина! /красавице/. Честно да си кажа, някои от тези на снимката не бих хапнала, че обичам повечко солени теста - със сиренце, кашкавал, още от училище.... козуначени кифли.... неееее. Но за очите- супер са!
А иначе на тези бюфети и големите порции и дори и начините, по които се гледат животните, обездвижването .... доста са забележителни хорицата в Щатите. Аз като кажа, че съм дебела и мъжът ми казва "Абе ти не си виждала американки!"

Отвличания на деца за подкуп?? Ха.  newsm78 newsm78 Стига де! това са някои самозабравени Бг-та в америка. Глюююпости. Пълни умопадения!

Общи условия

Активация на акаунт