Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са плановете за пътуване на участниците във форума?
Какви са темите на дискусиите във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темите за дискусия във форума включват бременност, пътувания, семейни радости, работа, хранене, идеи за подаръци и творчество в поезията. Участниците споделят лични и семейни преживявания. Във форума се обсъждат различни теми като пътувания, готвене, учители и ученици, мода, здраве и благополучие, поезия, музика и кулинарни изживявания. Основните теми включват диети, здравословен начин на живот, семейни въпроси, пътувания и срещи между членовете на форума. Темите за дискусия във форума включват планове за пътуване, лични преживявания от пътуване, семейни и лични радости, здравни проблеми, култивиране на кулинарни изкуства и обмен на поздравления и пожелания.
-
Какви са плановете за пътуване на участниците във форума?
-
Какви са темите на дискусиите във форума?
-
Какви са плановете за срещата на участниците във форума?
-
Кога и къде ще се проведе срещата?

.Не го казвам никак завистливо, тъй като моите отношения с родата на мъжлето също са съвсем приемливи.Откровено казано, аз никога не съм имала щастието или нещастието да контактувам със свекърва, тъй като майка му е починала още когато е бил дете.Скоро за жалост почина и баща му, а сестрите и братята му по никакъв начин не се месят в отношенията ни и не проявяват негативизъм към мен и децата, тъкмо обратното! 
Но щом все пак си решила да посвалиш няколко кг - желая ти успех!
Йорданският климат не се различава съществено от този в Ливан, ама аз оттам си тръгвам винаги с 2-3 кг в повече, само за 20-тина дни.Ужассссс!

И племенника ми има трапчинки и много се радвам.
май нещо нямат доверие на тамошните 

дано си по-спокойна вече
Имам молба- да прескочиш до Халеб и да направиш рекламация на едни чехли. Есента ги донесе момчето, за 30долара са му ги пробутали, което е кущунство и безсрамие, щото не ги оценявам за повече от 5!!! А той ми се оправдава, че продавачите били мн нахални, хващалите и те дърпали за дрехите докато не купиш, пък му казали, че това били най-модерните чехли, хита на сезона
А те едни сребристи, лъскави, с огромна дрънчаща катарама, отстрани на подметката мъниста, върха на кича. 
,днес голямата си доведе приятелките-след като са свършили са обикаляли като цветарки от къща на къща и ние като най дале4ни бяхме последни в списъка,а и целия ден ни върви само на гости,но пък каките се хванаха и по4истиха басейна и баща им им го напълни
Даяна седя и гледа и не поиска да влезе,после малко насила я вкарахме,но пък не можахме да я изкараме ,след това я изкъпах облякох и оставих после я намирам така ,на двора
малко по малко ще се вталим

Но нищо аз така ли иначе съм свикнала да чакам.

има за всички.
!!!Ще спра до тук ,щото изцепките й бяха не 3,ами поне 30,но не искам да ви отегчавам...Да се чуди човек как това същество се е пръкнало от двама толкова мили и деликатни хора като нейните родители...