М & БИ - 70

• 20 766
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро ,милички Hug Hug

Значи първата среща,ще е в събота-7 юни-към 11 часа
-а втопата си я знаете-извинявайте,че си позволявам да предложа час-но нали съм с три деца -такъв час е подходящ и за тях-все  пак кажете часа за 7.6-на мен след 10 часа ми е удобно-11 е екстра,че да има време за клюки-хайде пак при пилоните на НДК newsm78
Мелани-изпаднах в паника-Как така няма места до Бейрут-дай моля ти се линк,с коя фирма ще летите и колко пари е в двете посоки-за тримесечен билет-щото от Варна има чартъри,които са на по-ниски цени,но пък чак от 9.юли,а на мен не ми се чака до тогава Sad-иначе и аз като теб,в Ливан си почивам-  bouquet

Тони
-и аз така-чета ,чета-искам да отговоря на всички ,но се оказва,че съм забравила Confused

Изчетох ви всички-и много ви се радвам-ох Кате2-с тази твоя сатира за диетите ,много ме развесели Joyможе пък и храна за вкъщи да ми пратите Wink-пък направо и вие да дойдете с нея Laughing-така ми се идва-,но е много късен часът,по-точно  ние дето сме с деца,сме много ранни Whistling

Ейии-Тед Winkчак измисли стихче на разговоен арабски с регионална специфика,пък бг писмо Joy-е на срещата наблегни на салатите,или пък гладувай до тогава,а после си направи почивка и си хапни-уморихте ме с тези диети-и ти се дерзаеш-съчувствам ти,но те подкрепям-понеже и аз съм била доста над нормата и какви ли не диети правих-Помня какво ми каза един китаец-Яж наполовината на това,което сега ядеш,и ще отслабнеш-и така отслабнах-не може вечно да се следят въглехидрати,протеини Confused-човек се товари излишно-истината на успешната диета е в намаляването на количеството изядена храна-в началото е трудно,но после се свиква и ти става добре,като виждаш как сваляш Heart Eyes

Амалче
-миличка-съвсем спокойно можеш да си пийваш кафе-но в по-малки  количества-2 чашки дневно-аз също съм се притеснявала и доста съм чела -излишно е-по принцип кафето си е естествен продукт-чашката кафе сутрин е по-малко вредна от колата и стимулира някой важни процеси в организма-затова се ободряваме-аз пиех по две кафета на ден и се чувствах добре-така,че спокойно Heart Eyes

Сабинче
-няма ли да дойдеш на срещата Heart Eyes

Хайде мили-лек ден

# 106
Добро утро и от мен. Heart Eyes Heart Eyes

Сабинче, много благодаря за сокчето.   bouquet Heart Eyes Знам, че ще помагаш ако съм в твоя клуб.  bouquet

Магде, и моите съболезнования, какво доживяхме боже. newsm78

Скай, аз се спуквам от претснения за детето. То ако е за откуп пак има надежда, ама ако е за друго - не ми се мисли просто.... Tired

Дуа, аз съм за, 11 ме устройва.  Hug Другите, давайте потвърждение.

Тед
, много хубави щерки Heart Eyes, вие с Деси сте от една партия.   bouquet

Деси, честито предварително за каките.   bowuu Той и моя си мисли, че всичко е ОК, ама да видим като дадат дипломата дали е така. Joy

Чакаме новопоканените момичета.

И аз смятам, че мамите отиват да раждат в БГ заради близките основно. Както една йорданка си отиде да ражда в Йордания.

Кате Акхиал, сигурно е хубава кърпата. Пък мъжът щом те харесва всякак може само да се радваш. Hug

Сега за моя доки - беше доФторица. И ме поизплаши малко. Ох, умирам от страх.  Confused Каза, че бебето било малко и не отговаряло на седмицата дето гледала по някаква таблица. И аз не издържах и й се накарах. Викам анли ви нося графика, ето в два сайта е засечена овулацията по температурата. И казвам избягала е с около 10 напред и затова съм забременяла по-късно. А тя ме пита - вие медицинско образование ли имате?  Mr. Green Казвам не, благодарение на форума се образовам.  Joy А и още й казах - ами те и за първото ми дете казаха, че му била малка главата и не отговаряло на седмиците си, пък после се оказа, че съм забременяла по-късно и затова го водеха преносен.  newsm78
И накрая рече - елате пак след 10 дена да видим ДАЛИ се развива?  #Crazy #Crazy Е не можа ли да каже Да видим КАК се развива? За какво да ми насажда излишни страхове само?
 Confused Confused

Сега ще ида в другия форум да питам тамошните експертки.  Peace

# 107
  • USA
Кате мароканско,обещавам следващия път да снимам по-соленички неща за теб специално.Ей,ако знаеш как съжалявам за мароканската вечеря... Докато четях менюто само преглъщах в тих копнеж...Ама с това ЗВИНА(красавица),да знаеш как ме сепна,нъл в  момента съм чувствителна на тая тема...и ми се привидя СВИН(К)А (Animal Pig)
Иначе си права за американците и огромните порции.С моите 58 кила тук все още минавам за фиданка,но когато,в далечните преди-бебешки години бях 48,тогава и в прав текст са ме питали дали не съм анорексичка,хехех де сега пак да ми се случи...ама няма опасност Sad

# 108
На 07.06 съм ЗА 11 часа, много е удобно, пилоните - също. Хайде, хайде, към моята 50-тачка, която намерих на улицата, мъжо удвои - да не го одумвали, че не ме гледа и не приема приятелките ми и така, иншалла, ще се почерпим за наше здраве! Пък като се върнем от Бърмингам и вие като се върнете, ще ви го покажа на живо.

Абра, ти имаше идея къде да ходим, хахахаххахах, то там удобно, ама на закрито.

# 109
   Привет момичета,благодаря Ви още веднъж,вече се успокоих напълно ,когато е писано нещо да се случи няма как да го избегнем.Качих малко по-нови снимки в албумчето ни за съжаление не можах да подбера много,че къде децата снимали ,къде приятелчета и качеството е ужасно.Като направя нови,пак ще кача.
Сара,много хубави твоите девойки.Аз пък съм с трима младежа-палави за 30.
Кате Марок, колко са голями вашите близнаци?Имам две племеннички като кукли,ама те пък все се оплакват от днешните младежите ,пият ,пушат ,безотговорни.А в министерството помагам на сестра ми ,но ще го борим от понеделник.Но съм така амбицирана ,че нямам думи.Целия проблем е ,че я предаде близка приятелка в която се кълнеше и я имаше като сестра.Но за съжаление в днешно време злобата и лакомията е завладяла доста хора ....
Скай, благодаря за почерпката.А за притесненията за децата ,хич не им се връзвай.Никой ,никъде не е застрахован.Просто мисли позитивно.
Дала, Раянчо станал още по-сладък ,а за снахата нямам думи..Голяма красавица е.С мъжа ти сте много хубава двойка.  bouquet
Амал я не я слушай  докторката.Сестра ми така я наплаши един доктор на времето за племенника ,че не можеше място да си намери от притеснение.Отиде при друг и се оказа ,че няма нищо вярно.
Деска,честита ви ваканция.И на нас ни остана още малко.Поздрави мама Миа и и стискам палци при тях всичко да се нареди както го искат.
Марси, колко голямо момче си имаш.Да ти е живо и здраво,голям симпатяга е.
Лили,как е твоята гостенка?Сигурно добре си прекарвате.Малките кукли радват ли се на баба.Сигурно каката -вече попораснала не спира да и разказва какво е научила и какво е направила.Моите като са с баба си се надпреварват да се хвалят кой е по- по- най.  bouquet
Хари и Свеар ,как сте?Къде се губите?
Тони,дано пише твоята позната.Видях Тарик ,
каква косичка има ..голям сладур е.Да го щипнеш по бузките от мен.
Дезърт, и на мен тези сърца по плажа на любов ми приличат.Младежа ми се вижда свестен и сериозен.Късмет.
И аз като Тони и Елена гледам да пиша и отговоря на всички , но все по нещо забравям.Затова ви  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 11:25 от magda_mm3

# 110
Здрасти момичета  !
Ние сме добре , бебка расте и дебелее .

# 111
  • София
Latea и Sky Blue,да ви имам кахърите Rolling Eyesговорите за излишни килограми , а с тегло от 52 и респективно 58 кг. сте почти пред изчезване...
Amal, всичко с бебчо ще е наред! Heart EyesРазби ме с определението"разговорен арабски с регионална специфика,пък бг писмо ".Няма как иначе да стане - писмено с арабския съм на Вие ,а пък ясно, че диалектът ще е от Биляд ель Шам - роднини на мъжлето и познати са все от тоз регион -Сирия, Йордания, Палестина и Ливан..

Мами, да ви питам нещо - на тези срещи сами ли ходите или с дечурлигата?Да знам, ако се пресрамя да дойда, дали да съм с ремаркета или без.. Wink:
Magda_mm3, да са ти живи и здрави буйните момченца!А ние като сме девойки, да не мислиш, че сме послушни...Да, ама не... no

# 112
 Добро утро на всички! Приятно ми е - Дина Hug
 Благодаря за  поканите, трябва да си призная , че вече получавам 3-та, но все не се осмелявам да навлезна във вашите "покои" Grinning
 Шегувам се- просто все не ми достига времето напоследък, но сега сме вече 2-ри месец в БГ с малечко и вече има кои да ни помага от време на време Praynig
 Харесвам форума и ми е помогнал много в трудни моменти, не мога да си представя ежедневието без съветите , добрите думи -най- добрата информация от първа ръка- винаги...
 За нас- живеем в Бахрейн от 9 години , съпругът ми е от там,семейни сме от 3 години , а съкровището е на 1г.и 2 месеца Heart Eyes
 Няма да досаждам повече като първо включване- пожелавам на всички приятен и успешен ден!Тук днес е доста хладно , а и двамата с малкия сме хремави , затова ще си стоим в къщи и ще следя темата Hug  bouquet

# 113
Благодаря ви, принцеси.

Тед, със, със, къде без. Картинката няма да е същата. Mr. Green

Дина, добре дошла от мен. Радвам се, че се осмели накрая.  Hug

Дани, онзи ден се бях сетила за теб, ама си викам сигурно не ти се пише вече. Сложи някоя нова снимка на бебка. Hug

# 114
Дина, както виждаш те очаквахме Hug  Какви огромни очи има твоя принц Simple Smile

Дани, растете и хубавеете, а?

Амал, сменяй докторката! Може би е било неуспешен опит да се пошегува..  Пък и дребничко да е , какво, нали момите са фини и нежни Peace

Деси, как сладко е заспала Даяна, като котенце се е сгушила. Толкова е кротичка и послушна Hug
Право ,дето казваш, че заради близките си идвали да раждат в БГ- друго си е мама да помага.  Иначе имаме и познати, които нямат родители в Бг, но пак идват тук да раждат, може би и заради формалностите с документи ,ЕГН, гражданство и др, знам ли

Другарче, идвай, аз не съм враждебна към всички гости, а само към неприятните Laughing  А половинката уиски се чудя да го изсипя в мивката или да си правя маски за коса с него Rolling Eyes  
Иначе с радост бих разделила ядките и сладките си с теб Peace
За вечерята не ме навивайте, с тази сенна хрема да взема да се изкихам в лицето на сафира, срам и резил Embarassed  Пък и не си падам по официални сбирки.
Иначе ще съм готова преди да отидете на вечерята, аз да прескоча да ви видя за малко Blush

Скай, и аз като теб, все мисля и премислям. Изведнъж осъзнах, че много малко неща зависят от мен, те просто се случват без да съм ги искала, търсела или очаквала и това безсиле ме измъчва.

Права е Магдето, че човек не трябва да мисли за лошото, ама пусто какво да правя Confused  Дори когато на пръв поглед всичко върви добре, аз съм напрегната и почвам да мисля, че много хубаво не е на хубаво и да се терзая откъде ще ме удари Съдбата. От мрачни мисли не мога да се насладя на настоящето Cry  Не съм била винаги такава, но 1г.3м как изгубихме внезапно татко и то в момент, когато съм се чувствала ,че постигам мечтите си, била съм щастлива и спокойна и изведнъж всичко се срива и вече не намирам смисъл в нищо, постоянно ме е страх за близките хора и да не ги изгубя.

Дезърт,какво ти моренце ooooh!  Сирийската офанзива пак излезе с нов трик- дядото бил много болен, Ахмед да свърши с България и да си ходел, че за последно можело да е.  А той човека си е здрав като бик, ще ме надживее Peace  Иначе на момчето му е много мъчно, притеснява се, много обича дядо си и се надява, че и дядо му все пак го е забелязал между другите си 34 внуци. Аз подозирам, че този така обичан и любим дядо, изобщо не си познава внуците, още по-малко знае, че има внук студент в БГ.
Питам ,като толкова се обичате, защо не поддържата връзка. Нито веднъж не ти се е обадил за толкова години, а ти само на Неуроз му звъниш. И той каза, че дядо му си е такъв, на никой не се обаждал, защото бил много важен и тежък човек, и пак по същата причина и той не бивало да му звъни, за да не го безпокои ooooh! Много бил сериозен и не показвал никакви чувства, защото било срамота! Не мога да ги разбера тези отношения- с децата си да си тежък и важен.

Та сигурно ще ходи на Сирия, а кой знае, може и да не го пуснат обратно...

# 115
  Благодаря amal!
  прекрасни новини от теб- желая ти най-лекото, безпроблемно бременеене Hug И много да те глезят!На мен ми бяха свили сърцето по абсолютно същия начин в 20 г.седмица лекаря ми заяви с много любезен тон- "На вас някой казвал ли ви е , че плода е с 2-3 седмици по- малък от нормалното за тази възраст?А и околоплодните ти води са по- малко?"
 Такъв подход имат някой от тях , просто без думи! От там притеснения , протеинови диети , много течности, след 2 седмици всичко си беше нормално,  но няма как да не се притесниш- не се тревожи- всичко ще е наред!
  Аз се опитвам да изчета поне тази тема за да се "запозная" с мамите, честно казано не е лесна работа- ако прекаля ще се получи една каша от имена и информация- за това малко по малко Laughing
  Шилан & Шиар - благодаря!Няма нужда да казвам от кого е взел очите Wink
  Стихчетата са чудесни!

# 116
Дина-добре дошла,пиши когато имаш време   bouquet
дани нацелувай принцесите  Heart Eyes
амал4е мен с Даяна ме гледаха и тук и там и до последно казваха 4е ще е малка и пиех лекарствата за задържане до 10 тия ден на 9тия месец за да можело да порасне още малко,а когато се роди докторката беше така  #Crazy-дребното се оказа 3550 ,53 см  Laughing така 4е и това не е гаранция,пък и е много рано още
хари адрес не пращам ще се видим в БГ  Heart Eyes
ПРИНЦЕСА не съм от Варна bowuu,от Ст Загора съм
скай смили се над бедните диетуващи  Praynig
моми4ета бясна съм -още 2 дена няма да мога да влезна в басейна,-докато махна превръзката на крака
а и да се похваля -днес станах рано в 10 и хванах Сами и се заметохме на местното пазар4е,дребната спеше а и голямата не пожела да дойде,сега народа се приготвя за плуване,само 4е не намират надуваемата жилетка на Даяна newsm78
а и още нещо Даяна ще е къдрава-ве4е и се образуваха къдри4ки-дано само да остане такава,а не като на САми да и се изправи косата
теди супер си и на арабски да докараш стих-браво  bouquet

# 117
Добре дошла на Dina767  Hug

Амал отиди при още един специялист за още едно мнение,макар че както казват и другите понякога не всичко е като по книга,може и по късно да е станало забременбяването.Ама и тез доктори са за един  bambam как може да са токлко нетактични.

За морето мисля да замина още другия месец,че ще откача вкъщи вече и на мен понякога  ми писва от всичко и еднообразното ежедневие  Rolling Eyes

И моя син от нощес е с хрема и лека кашлица и се лекуваме,но само с хомеопатия.
А тържеството на каката мина чудесно  Peace

Айде да ставам,че малчо ще трябва да хапва  Wink

# 118
  • по пътеката
искам да съм от  отбора на "седморката на блейк" и да кажа" teleport me now!" ай, как ми се ходи на срещи и раздумки, многоооооооо -мислете за другите и ги споменете, като се видите само с добро! хахаха  bouquet bowuu Hugи с торта и кускус в ръка, не на празна лъжица! (в магреба сладкишите се ядат с лъжи4ка, не с вили4ка)
скай, мерси за хубавата гледка, топли о4ите и вълнува тумбака!   chef bowuuтова е ужасно с тези страхове!толкова е гадно ,ако си отдале4е да се притесняваш! Praynig Hug
пускам снимките на даниелка и ясминка, които копнах от скайпа! в нейния албум са! ако остане време малко още и от тези на сина ще пейстна! днес линда е с дупето нагоре станала ,направо не ми ходи ,ами фибрира по нервите,толкова рано стана! #Cussing out
добре дошла на дина! Hug
една мама дидка от  емирките, да не се спотайва, ами да по4ерпи за бебе,ако се е родило ве4е! ако ни 4етеш, диде и ве4е си имаш беб4ето ,поздравления, кажи какво е и да по4ерпиш една виртуална лея, дето не забравя!  bouquet  bouquet  bouquet Hug
хари, лиспваш, кажи кога се о4ертава да сте във варна?
 newsm78 newsm78
вили, ти на скайп не отговаряш, да не си ме баннала?
кате1, отивай на хотела, не с дърпай, 4е друго такова мащабно събитие преди една сватба може и да няма! Mr. Green
магде, да голямоми е мом4ето и каката ни е   голяма! линда, оба4е се кани да ги минава и да ставала като баща си! ама такова дупенце е отпрала от лекарставата за апетит, 4е сега по4на да ме плаши, ве4е оба4е яде сама и си иска! препоръ4вам за надебеляване! ooooh! Mr. Green bowuu
7 постинга докато напиша и събера мисли за вси4ки! ужасТ! после пак, 4е линда пак е някъде запиляна! newsm78
деси, снощи какво си написала, линда ти е затрила месажа  на скайпа! сори, кажи пак като влезеш! Thinking ooooh! Peace

# 119
  Благодаря на всички!
  dtti - ние сме близичко(тук в БГ) - аз съм от Димитровград Grinning
  marsy, какви лекарства за апетит давате? Това ми е болното място- от както се е родил малкия- храната му е най- големия враг Cry Вече започнах да свиквам , но понякога толкова нерви ми коства всяко хранене... и всяка консултация при педиатъра, където вече имам фобия от кантара ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт