М & БИ - 70

• 20 767
  • 285
  •   1
Отговори
# 120

Една почерпка и от мен,
добре дошла на Дина  bouquet Hug
Амал,нормална реакция за България  да се заяждат,а пък после искат деца да раждаме.Първо ти вадят душата докато си бременна,а после и при раждането има едно отношение.Няма да забравя като раждах сина ми,една жена пищи от болка и вика:Ох,мамо,а акушерката и се скара-Като си го правила не си викала майка ти нали?Отврат. #2gunfire
Кате-спокойно бе ще се върне момчето,то ако за един дядо тича така,мислиш че толкова ли бързо ще те забрави.
Скай блу-благодаря за почерпката,от всичко ще опитам,сега поне съм извинена. Embarassed

# 121
Катерино, да те емна и тебе, КЪДЕ го видя това официално събитие, мискина си и ти! Тука за цялата ти рода знаем, както и ти за нашите, съпреживяваме и даваме съвети, ти сега, официално събитие било. Угодия нямаш, като не щеш, не идвай! Гледай и марси те навива, де що има форум - да те моли. Ми стой си у дома заврян! Ние ще ти разкажем как е било.

Магде, видях снимките на момчетата! Яси е сладурче! Обичам го, той си е мой човек! Hug Hug Hug Hug Hug Моите близнаци са на 22 години, преди 2 години една сутрин бaщa им просто не се събуди - почина в съня си и аз съм обещала да помагам, докато си стъпят на краката, но те не злоупотребяват. Ясен е културист, към 120 кила и се състезава, работи, често ми помага с хората с физически увреждания - като бебета ги носи по уредите, и обяснява, иначе е и строг. Мечтаем да направим във Варна адаптирана спортна зала за хора с физически увреждания - и да има и персонал, който е обучен. Естествено той да я управлява. Другият близнак работи в рекламно студио, той тренира за здраве. Сега е на бригада в Англия - за пръв път излиза в друга страна - той не се е делил. Израстнаха ми в ръцете.

Добре дошла на новата мама от Бахрейн.   bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 22:08 от akhyal_katya

# 122
  • In a surreal moment!
Добър ден !

Дина - добре си ни дошла ! Преди време в темата пишеше и Ноя и тя от Бахрейн , но не го прави вече . Хубаво е , че си ти да ни поддържаш с новини от там . А сега в БГ къде се намираш , ако си в София ела да се видим на 10-ти ....ааааа видях , не отговаряй - надолу си ...има ли голям битак при вас или го закриха...

А.Кате - да си направим една сбирка преди вечерята , в по-ранен час и ако искат и др. да дойдат да се видим . Иначе аз съм решила да бъда цялата седмица в София града голема , да се видя с роднини и приятели и С ВАС !!!!! Може и по доктори да прескоча .
Между другото хапвам сладоледче редовно и гърлото спря да ми дращи перманентно , само хремата не ще да ме пусне . Докторката ми смята , че е нещо алергично , от цъфтежи и подобни .

Катееее - аз мислех да те плаша , пък ти всичко си раздаде без бой - горкичкото ми врабченце , да дойдеш да те нагушкам , че ми е голям мерак да ти намачкам кокалките и къдричките ....
Аз така се нахъсих с непукизъм и ич ми не пука , че било Хилтън , много важно , всичкото е селска кръчма , на тая мурафетите и повече ... нали им е платено - ще ме гледат каквато съм си , айде бе , голям праз ...Хилтън -милтън, сииизони -мииизони рестоууранти - пръц !  Вие сте ми важни - като си ме харесвате ко ме интересуват другите ....ам тъй де ...

Отивам да си докопая сладката царевица и да полея картофите , че и след Хилтъна трябва да се яде ....хахахах

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 13:58 от Другарче

# 123
Предлагам скромно и весело настаняване у нас, Другарче или Нафасима? Може да се седи колкото е нужно!

Спи се на земята на матраци. Баня с вана, аз лично пея в банята.

За среща по-рано, аз мога след 18 часа да се срещам, но преди това - срещнете се, да току-виж някой се реши да дойде!

# 124
 sun Масаа ал кхеер, азайеек??   bouquet

И мен ме устройва събота - 11ч. на пилоните на НДК!! Ще се видим за малко и ще бягам после към автогарата  Whistling  Tired

Самира, миличка, при първи вести ще ти пиша... Дори и отрицателни да са.... ама нямам още инфо и аз Sad

Момичета, да ви се похваля... обратно на всякакви арабски традиции - започнах да се уча да.... плета  Laughing   knit
Хабибито веднъж ми беше казал, че "е хубаво ако жената може да..." "плете" беше сред изброените  Laughing Joy та реших, че едно умение в повече не е излишно!!!  Embarassed  hahaha

Амал, права е Самира - смени лекаря.... Безобразие!!

Ще допиша после.... отивам да напълня Гошкооооо (корема ми се казва Гошко)  Joy

# 125
Хоп, хоп, да се разпиша и аз за днес  Hug

Привет на всички мили арабски принцеси   bouquet

Добре дошла, Дина   bouquet Тук много ще ти хареса, изобилства от топли чувства и добри намерения  Heart Eyes Малкото ти съкровище е прелестно, голям хубавец...  Можеш да му даваш Sanostol, ако не си пробвала за апетита. Но по-добре да се изкажат по-компетентните от мен тук, тези със стаж Simple Smile

akhyal_katya засрамих се.. повече дума няма да отворя за диета Simple Smile Вече трескаво търся някаква засукана рецепта за сладкиш, за да си изтрия поне малко срама от черната точка     cook  cook  cook

sarated
все се каня да ти кажа колко са ти сладки момичетата Simple Smile Чудни принцеси, да са ти живи и здрави! А относно килограмите.. нали уж все ми се иска да съм по-слабичка, по-атлетична.. Моят проекто-принц да знаеш какъв е хубавец Wink не може да оставам по-назад!

Amal не се тревожи толкова, нормално е притеснението ти да е голямо, но етапът на бременността е много ранен и те не могат да преценят съвсем точно. А и някои от лекарите имат такъв тип поведение - малко стряскащо и властно. Надявам се всичко около бебчето да е наред.. ще стискаме палци притесненията да са били напразни

Сърдечен поздрав на всички

# 126
ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА Grinning
Сядам сега на компютъра и бързам да ви поздравя, не съм чела, сега ще го направя, дано не влизам по средата на някоя интересна тема, която сте заформили Simple Smile Преди два дни се върнах от Сирия - невероятно. Искам да поздравя първо всички дами, които живеят в тази прекрасна страна Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Очарована съм от хората там - като се започне от шофьорите в автобусите и такситата, рецепцията на хотелите и целият персонал....................хората, които срещаш по улиците Grinning. Ако всички хора в арабските страни са кото тези, момичета, за завиждане сте!!!!!!!!!!!!!! Grinning ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА ИЗБОРА!!!!!!! Изкарах невероятна десетдневна екскурзия, което е много малко, но пък ми домъчня за дечицата у дома. С удоволствие ще се върна отново, и как не, при всички покани, които получихме да се видим отново!
Бях на гости в много българи и, знаете ли, сега откривам, че Сирия е една от малкото страни, в които хората уважават много българите. До там все още не е стигнала  леко лошата слава, която ни се носи из Европа!
С удоволствие бих  разказала още и бих пуснала снимки, но пъво да ви кажа, че Деси има двете най-послушните и възпитани момичета, а малката принциса е невероятна сладурана!!!!!!!!!!ДЕСИ, ИМАШ ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО!!!!!!!!!!  bouquet
А сега отивам да ви чета Heart Eyes

# 127
  Благодаря и на вас  Lateia, Другарче, akhyal_katya
  Аз засега съм си в Димитровград, но след 1.06. ми се очертава пътуване до София- искам да се видя с доста приятели , но ще съм с малкия- все пак благодаря за поканата!
   Битак има ,да- и то 3 дни в седмицата, но напоследък не съм му голям фен Wink
   Latea, Sanostol му давам , но ефекта е нула... но то и на мен какво ли не са ми давали като малка , но така и не съм прояла ... до преди няколко години- сега имам апетит за 3-ма... явно си е генетично Blush

# 128
  • по пътеката
само  да кажа, 4е добавих снимки от дани и ясминка в моя албуум, трябваше да им оправям формата и наведнъж ги плеснах при мене!
галииииии, пускай фотосите, да направиш един гигантски албум на срещите, с разрешение на другите моми4ета, нямаш ли набора от теми за пропуск? Naughty newsm78 Crazy
  деси, как си мъл4ите, ах вие? Mr. Green ние тука си дремем, нали, а те там сгрявка и разбивка на пътуването и анализ на дружбата на бг-сирийските дами! срам нямате, зна4и! Whistling айде, гуш и да ви видим! Hug  bouquet
ние пихме няколко години рибено масло, хубаво- ка4ихме килца от 12 на 2 г на 17 на 4  ooooh!, но апитонинът направо удари тавана на килата, за 20 капсули 2 кила и катери още! Whistling

# 129
  • София
Dina, Добре дошла!  bouquet
Голямо сладурче е мъникът.Да ти е жив и здрав!
Latea,
Твоят принц със сигурност е хубавец, но щом се е спрял на теб - значи, че и ти хич не му отстъпваш по този параграф..  smile3521
Другарче,
метни насам малко от твоя непукизъм.. WinkИ мен ми е доста притеснено от тази мароканска вечер и от предхождащата я среща в НДК, не толкова защото съм заобленичка и почти се търкалям /е май и заради това../, а щото ви познавам само виртуално и чувствам известно неудобство EmbarassedНо все пак желанието да се запозная с вас на живо  май ще надделее!

# 130
Еее, Тед, спокойно де. То и Катето Акхиал, Елисина и Абра се престрашиха да ни видят още пресни пресни постъпили във фрума и  Hug Hug

А Вили, много ми хареса определението ти за Хилтън като кръчма. Joy

Ще я сменяма докторицата. Naughty

Латеа, сигурно е хубавец.  Peace

Галиии, дай малко снимки дееееее.Praynig Praynig

Сабинка
, днес защо ни пропусна с постинг? Hug Flutter

Дина
, не е лесно опознаването, виж че все забравяме по някого. Но пък значи сме много.   bouquet Hug Да, хубавите като маслинки очи са запазена марка на този регион.  Heart Eyes

Значи и плетките ги уредихме вече. Рали, да ми оплетеш терлички за бебето.Simple Smile

# 131
Момичета,не мога да ви смогна на темпото Crazy

Магда-бабата много разглези голямата,а вече и малката...Всички са много щастливи,а най-много аз:доволно похапвам бг вкусотии и забравих и за диети и за кантар BlushИзлежавам се и почти нищо не пипам,само се гримирам Mr. Green
За пореден път се убеждавам,че не бива да си взимам жена,че ще стана 100 кила Laughing

sarated -не се притеснявай,момичетата са много весели и добронамерени,сигурна съм,че ще си прекарате страхотно Party

Марси-видях ти снимките,децата са много хубави,машаАлла!Ама вече са за женене,а?Леле,ще ти викаме баба Марси скоро усещам ThinkingГолямата е хубавица голяма-на теб прилича  Wink

Дезърт-купила си цикламена блузка-много ти отива,машаАлла!А коя е симпатичната жена с хубав топ до теб newsm78

ТарикМом-какъв е този ник,бе хабибти??Дълъг и на арабски Naughty Laughing

Амал-добро решение,как не мислят,че хвърлят в паника бременните с такива диагнози Close

Добре дошла на бахрейнската мама!

# 132
марси направо ме накара да се замисля как съм с акъла  newsm78,отворих албума на Дани и няма нови снимки,4е пак погледах постинга ти и разбрах повредата е в моя тв Laughing,малката е голяма кукла,а за скайпа не се сещам, да съм писала в4ера,може по старо да е било и да се е появило в4ера  Mr. Green
а за срещата с Гали-писах още на следващия ден-и с подробности  bowuu,само малко уто4ниние-каките преди това бяха прилежно ин структирани да не си показват рогата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
гали 4акам снимки  Praynig
дина до кога ще си там,аз мисля към края на юни да се прибера с децата за месец-ако си още в БГ ще се засе4ем
каките пак са в басейна дребната първия път така рева 4е сигурно 4ак у свеки се е 4уло  Grinning после оба4е и хареса и сега ще я вкарвам пак,а каките недоволстват направих им програма-уроци по български и английски-превод 4етене и диктовки-нищо ново ,но да не забравят
и да се опла4а  Cry Cry Cry аз съм лоша мама ,защото направо я хвърлих в басейна-там естествено я поеха де  Laughing,н0о не спря да го повтаря  hahaha

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 18:05 от dtti

# 133
Здравейете момичета, dtti беше така любезна да ме покани във вашия форум и аз реших да се възползвам от поканата и да се присъединя към вас, тъй като ние си нямаме форум за Южна Африка. Да се представя казвам се Боряна, живея в Кейп Таун вече трета година. Мъжът ми е местен, имаме си един (за сега  Grinning) малък сладур на име Кристиан. Вашата тема ми е много интересна и защото с мъжа ми се запознахме в Дубай, и двамата работехме там. Умирам за арабския свят бях много щастлива докато живэх там и с удоволствие бих го посетила отново.

# 134
тук съм аз ,но нещо не ми се пише по форуми  ...едно ми е никакво напоследък.

Магде ,Скай децата са на 9, 6,5 и 2,5 години. Магде гледам духате девятката,и ние съвсем скоро я духахме Grinning .
Скай зарадва ми душата с тези торти мила....с теб сме от една порода шъ знаиш Wink

Марси началото на юли идваме -до началото на септ. сме там. (хубави деца имаш  Peace)
Принцеске ...ще се видим за кафе. тъкмо малко турски думи да понауча...харесвам го ,както и арабския.

Амал споко, и на мен в бг с голямата така ме ''успокоиха'' главата незнам коя седмица,краката незнам си коя седмица....аз после нали ми е първо...рев ,тръшкане-мъжа  ми спокоен ,вика ми нали го видях нищо му няма.Ама аз не...отидох на друг ,и човека вика всичко е наред,просто явно имаш по грацилно момиченце с дъги крачета... е позна  bouquet

БИБИ... hahaha какво правиш тук бе душа. Да драснеш на скайпа по два реда като имаш време.

Общи условия

Активация на акаунт