Декупаж 19

• 44 315
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
да покажа накрая и нещо мое, все не ми остава време да майсторя нещо и само ви чета и ви се възхищавам

ето една вазичка с чинийка за подарък на моя много близка позната, салфетките ми ги даде тя - били й любими, защото били отрупани с цветя, опитах се да пресъздам същото и с декупажа, утре майка ми ще й ги даде, дано да й харесат:

http://mimitomiteva.multiply.com/photos/album/12#9
http://mimitomiteva.multiply.com/photos/album/12#10
http://mimitomiteva.multiply.com/photos/album/12#11
http://mimitomiteva.multiply.com/photos/album/12#12

# 121
Еййййй, ей тва е, братче. Появи се Шошката, след нея Джаста (така е и в стъклената тема, абе вие нещо, нали.... не ...Stop Mr. Green).  newsm51
Шоши, паното е страшно хубаво, но ми се струва, че следващото ще е шедьовър, така стана и при декупажа. Творец си, тииии.  newsm20
Профи, японската бутилка е прекрасна, браво.  bouquet  bouquet
Кампари, Джастаnewsm09 newsm09, страхотни неща... Shocked  bouquet
Къдричка, благодаря ти за инфото, и стискам палци отсега... Heart Eyes
Myriam, много са деликатни и нежни, сигурна съм, че ще се харесат. smile3521
Аз се прибирам в БГ и ви пожелавам прекрасно, топло, влЮбено лято.  bouquet  bouquet

# 122
Еййййй, ей тва е, братче. Появи се Шошката, след нея Джаста (така е и в стъклената тема, абе вие нещо, нали.... не ...Stop Mr. Green).  newsm51

Joy Joy Joy  ГаяHug Hug Hug

# 123
Колко се радвам да ви видя всички на куп  newsm44 lalalala lovekiss
Шошинка не се сърди бе мила,може ли ние да видим твое творение и да мине без коментар,ами те шедьоврите не са незабележими.Поздравявам те,чудесно изпълнение-обожавам и ценя смесването на техники  ,получават се оригинални неща  bouquet  bouquet
Джаста появаяваш се като фурия с бум и трясък-бутиката е велика,всеки рибарин би се гордял с такава   newsm20  love001/аз все се каня да направя някоя такава,че до мене има рибарски склад и все се заглеждат  .Малко да ги позарибя и аз,тъкмо им е сезона  Mr. Green/
Кампари страхотно морско дъно  smile3501 thumbsup и паното е хубаво,но чашата е впечатляваща
Венеция с нетърпение чакам изпълнението ти,твоите неща са оригинални така че ...знам какво чакам  wait
Myriam много свежо комплектче,ще се зарадват няма спор  newsm51
Гая  , приятно и радостно завръщане  Hug Hug/пак ти разгледах албумчето,да си напълня душата   Heart Eyes/
Весел и усмихнат ден ви желая от сърце! Hug  love001

# 124
Дами, дами, голяма мацаница стана! Не съм предполагала, че мога да съм такъв спънат кон в ръцете!!! Grinning наплесках една вазичка, обаче си мисля, че по-добре да не я бях плескала Grinning сега я чакам да изсъхне и ще ви я покажа, колкото да се посмеете и да се почувствате още по-добре от това колко всъщност сте гениални и сръчни!!!!

# 125
Кампари, имах впредвид бяла акрилна боя, а не лак.

# 126
Eх, момичетааа! Какви красоти, какви шедьоври сте спретнали, напълнихте ми очите.
Много се радвам, че отново сте в стихията си.
Профилчето, дерзай яко. И аз да се присъединя към аплодисментите за японското шише. Много е яко.  newsm10
Шошка, много хубаво пано, и като изработка и като идея. Невероятен талант си.  smile3501
Джастичка, шишето е невероятно.Много, много , много ми хареса.   bouquet  
Мириам, и твоите неща са станали чудесни. newsm74
 Изобщо всичко е супер, и вече нямам думи, затова ако съм изтървала някой да ме извини.
На мен музата ми дойде и ръцете ме сърбят, ама време нямам и действам бавно.
Обаче ви следя стриктно и не ви изпускам от поглед, да знаете  Mr. Green .

Като ходя в Метро, и други големи магазини, и се заровя да тършувам в салфетките и вземе ,че дойде някоя мацка и тя да рови. Викам си по акъла “дали е от наште хора  newsm78 ” или пък купува за момичето си   Thinking (някои нали колекционират салфетки). Вече няколко пъти виждам отворени пакети, и пак си мисля същото, ама заключавам , че е детска работа.

# 127
http://bg.fotoalbum.eu/Nevena/a77618/00000001,
http://bg.fotoalbum.eu/Nevena/a77618/00000002
както обещах ви давам малко да се посмеете на мой гръб с обещанието да не унищожавам нищо никога повече  Whistling Joy

# 128
Момичета,както винаги сте всички страхотни .............................браво !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Незнам откъде да почна дави хваля, мисля че вие  знаете че сте заслужили похвала.
Джастич, ти ме уби наповал,рибарска бутилка ме накара да се замисля и знам кой ще има такава, мой кумец....благодаря и на  profil3   за идейката....
Шоши, "абалденное" пано...и на мен ми харесва, особенно как си направи съчетание на  цветове и стилове...еее както винаги де супер....
Myriam, много е нежен комплек,дойде ми на ум наименование " финес" и аз незнам откъде, но като го видях се сетих за тази дума....
Кампари, еех и аз правих същите чаши, но не съм сетила за морски пейзаж,супер идейката и много хубаво испълнение....
Black Dimond,кой ти каза че ще се смеем??????????????и ние сме минали по същия път на начинаещи и всички сме имали  период на търсене, след месяц и ти както всички нови момичета ще си изненадваш......хубава чзакачалчица стана, но бих й сложила още нещо, ако не си я лакирала добави нещо ......,но и така е хубаво....

# 129
хей благодаря за окуражителните думи!!!  Hug ще си поиграя още малко около пеперудката - аз ги намазах колкото да видя дали изобщо се лепят или вие правите магии  Mr. Green Crazy
 smile3525  love001

# 130
браво бе момичета , не мога да смогна да ви изчета пък камоли да покяжа нещо!Джаста страхотна бутилка.!
Миражче някъде срещнах  нещо с фимо -newsm10
Ей да не се разсърдите  ,че не изброявам поименно  всички нокато започнах да чета и да гледам ноправо #Crazy
за това на всички  love001 smile3525
аз все се каня да си снимам  етажерката си за бои  мой проект изпълнение мъжко- но тези дни  ще го направя.
До довечера ако успея може и да кача една снимка  една защото нета е толкова бавен , че аз спокойно мога да обиколя русе , варна ,добрич ,че и до пазарджик да стигна преди  снимката да се е качила. Спорен ден момичета!

# 131
Black Dimond не разбрах на какво трябва да се смеем  newsm78
Виждам само,че лъщи лака на пеперудата и явно трябва да се лакира цялото, за да стане еднакво.

# 132
Имам един проблем-искам един много голям и здрав кашон да го декопирам.
Той е бял, но има картинки по него. Знам, че трябва да го поядисам, но се чудя с каква боя и дали ще стане добре.
Четох, че е хубаво с акрилна, но той е доста голям и много боя ще отиде, пък и не знам до каква степен ще има плътна покривност...
Имате ли идеи как да се справя с този проблем?

# 133
Фрида, можеш да купиш от Бриколаж, Практикер, или каквито там подобни магазини има в София, акрилАТна боя. Продава се в големи разфасовки и е по-евтина от акрилната. Друг вариант е да използваш остатъци от латекс, или направо да купиш едно кило бял латекс. И трети вариант - оцветител за латекс. Някой по-напред в темата беше споменал, че има и бял оцветител за латекс.
И после да покажеш кашона!

Black Dimond, нищо смешно не видях. Следващия път се стреми да няма лепило отстрани на мотива. Или ако това е лак, то тогава лакирай целия предмет, за да няма граници.

# 134
Фридолейн аз мога да ти дам още един вариант - да направиш декупаж с опаковъчна хартия(за подаръци),тя е достатъчно плътна и няма нужда от предварително боядисване.Аз облепих така една кутийка от JSM , исках да видя какво ще се получи.
Първо мокрих хартията,попивах с кърпа и след това лепих.

Общи условия

Активация на акаунт