Декупаж 19

• 44 308
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
  • Добрич
Шошка, паното ти ми харесва и на мен. Тюленчето върху пясъка, морските вълни, слънцето - всичко е много красиво направено и много идейно! Браво!  Hug

# 106
  • Русе
Шошииии,паното е страхотно,както винаги усета ти за композиция е великолепен newsm10
А тюленчето е оригами,нали?Превъзходно! Heart Eyes

Поздравления момичета за красивите ви творби,добре дошли и на новите -направо в мастер класа Hug

Стриктно ви следя и се кефя на това,което показвате.
profil3 ,даваш или не даваш....КРАДНАХ идеята за рибарското ти шише.Едното вече е притежание на рожденник-рибар,а другото предстои,в процес на завършване е....

Дивиана ,мила....мина ли ти?....имаме уговорка.... Mr. Green

# 107
Момичета, нямам време да ви изредя всички, които пак ми скрихте шапката.Поздравления зя всички красоти!
Специални поздравления за Шошката за паното!! ХИЧ да не ти дреме за това, че някой не го харесал! Всеки има право да няма вкус. Mr. Green

Да покажа и аз моите последни две произведения. Макар че,  не са нещо кой знае какво:
Повече  снимки  и на двете има  тук.

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 14:23 от Анонимен

# 108
  • Добрич
Ауу, Кампарита, невероятна чаша с морско дъно! поздравления! Хареса ми много! Като гледам има и тук-там релефна паста и разни отпечатъци от миди, нали? Страхотно! Паното също е хубаво!  Hug

# 109
Кампари - чашата е суперска  newsm10
Джаста не си права - хем крадеш, хем пък нищо не показваш ............... дай да видим де!!! newsm53 newsm03
и кажи твоя рибар рожденник дали хареса шишето .............за разлика от моя

# 110
  • Русе
Джаста не си права - хем крадеш, хем пък нищо не показваш ............... дай да видим де!!! newsm53 newsm03
и кажи твоя рибар рожденник дали хареса шишето .............за разлика от моя
   Ами докато ги качаааааа снимкитееее Crazy Воала

Рибаря хареса шишето,най-вече съдържанието JoyНо като че ли гостите бяха по-въодушевени от декорацията,не бяха виждали подобен род мацотия Wink
Кампари,хубава чаша...аз днес си купих салфетки с тези мотиви,ами време за моренце вече...

# 111
   Кампари, Джаста, свалям шапка!  Просто мълча и гледам!

Още веднъж благодаря за милите думи, макар че паното ми не е за тази тема   

# 112
Идеята на платното се хваща веднага! Хареса ми нетрадиционното, но много интересно изпълнение! Браво, Шоши!
Кампари - супер чашка! С удоволствие бих си пийвала от нея на тераса в морския ни дом. Sunglasses

Джаста, много ми хареса бултилка, много!
Мина ми, макар още да се будя понякога нощем с яд, заради това. Twisted Evil
Ще ти пиша ЛС.

# 113
Шоши,оригинална идея и чудесно съчетание на цветове,видове техники и материали/текстил,хартия,декупаж,оригами/...." и замириса на море".... 

Аз още не съм го започнала,но идеята е готова-от игрите на моите деца са ми останали пластмасови решетки ,които смятам да нарежа на различни големини и форми и също като теб да използвам различни техники и материали.Всеки елемент ще бъде подвижен/ в смисъл може да се обърне от другата страна/ и обработен от двете страни.По този начин могат да се сменят елементи от общата картина и да се получава нова картина.В общи линии това ми е идеята.Ще бъде пейзаж.Материалите -хартия,плат и всичко което може да влезе в употреба,техниките-декупаж,изонит,квилинг,рисуване и всичко което умея.Все още събирам материали.   

# 114
Здравейте момичета! Много отдавна Ви следя и се радвам на невероятните неща които творите! Това са си направо произведения на изкуството. Страхотни сте всички, нямам думи.Запалихте ме по идеята за декупажа и мисля да направя някои опити но имам и един въпрос, може би съм го изпуснали някъде в старите теми. Може ли на бял акрилен лак да придам желан цвят и ако може с какво? Или трябва да си купя различни цветове? newsm78 newsm78

# 115
Аз още не съм го започнала,но идеята е готова-от игрите на моите деца са ми останали пластмасови решетки ,които смятам да нарежа на различни големини и форми и също като теб да използвам различни техники и материали.Всеки елемент ще бъде подвижен/ в смисъл може да се обърне от другата страна/ и обработен от двете страни.По този начин могат да се сменят елементи от общата картина и да се получава нова картина.В общи линии това ми е идеята.Ще бъде пейзаж.Материалите -хартия,плат и всичко което може да влезе в употреба,техниките-декупаж,изонит,квилинг,рисуване и всичко което умея.Все още събирам материали.   

Венеция, звучи страхотно и вече нямам търпение да го видя! Обожавам смесването на различни техники.

Petzdrav, най-напред - добре дошла, с радост приемаме нови членове!   bouquet
По въпроса ти - можеш да си купиш няколко цвята и след това да ги смесваш, за да получиш различни нюанси. Има и по-евтин вариант - оцветители за латекс, има ги във всички железарски магазини.  Ще очакваме да покажеш , когато си готова.

# 116
Благодаря на Chochata за съвета.Като съм готова ще покажа, ако стане за показване, защого да не се поивтарям, но Вие сте върхът! Peace

# 117
Извинявай Shoshkata за грешката при благодарственото.

# 118
Струва ми се, че има малко объркване. Бял акрилен лак и бяла акрилна боя са две различни неща. Така че, Petzdrav,  добре е да уточниш какво точно имаш предвид.

Къдрокос, да има релефна паста и отпечатъци от миди.
Дивиана, ако намеря чиста, бяла чаша мога да ти спретна една като подарък за морската ви къща. Sunglasses

# 119
Струва ми се, че има малко объркване. Бял акрилен лак и бяла акрилна боя са две различни неща. Така че, Petzdrav,  добре е да уточниш какво точно имаш предвид.

О, пак не съм догледала   Crazy

Общи условия

Активация на акаунт