КРАНЕВО-2011

• 25 357
  • 122
  •   1
Отговори
  • на Земята
Някой ходил ли е тази година там и би ли споделил впечатленията си за хотели,плаж,храна?
Аз търся хотел с басейн за децата.Разгледах няколко ,но ако сте ходили скоро,моля дайте мнение! Peace

# 1
Аз ходих през май, но на гости, а и сезонът не беше почнал. Селцето е прекрасно, хем е морски курорт, хем е доста зелено и има много хубава природа. За хотелите не знам, но мисля, че не е много скъпо там, а и вече се предлагат доста прилични квартири със собствен санитарен възел, телевизор, хладилник и т.н. на достъпни цени.

# 2
  • София
Ние сме тук http://www.v-bulgaria.info/kranevo/show.php?action=show_adv&adv_id=1348
Условията са чудесни, за децата е разкошно. Затворено комплексче с чудесна градина, басейн и площадка за деца. Само ние сме българи, всички останали са поляци и руснаци. Плажът е на 5 мин. Пясъкът е ситен, ситен. Имаме кухненски кът и си приготвяме храна, а в самото селце има ресторантчета. Албена е на 10 мин с кола, може и по плажа пеша за 10 мин.
Много сме доволни.

# 3
  • Русе
А какви са цените, не виждам в сайта да са посочени?

# 4
Кранево не го препоръчвам.Почти всички хотели са далече от плажа.
Имат една разбита централна улица само за разходки.
Цените по хотелите не са конкурентни-около 30-35 лева на легло,въобще
не могат да се сравнят с 10-15 лева в Обзор като там си и точно до плажа и центъра
едновременно.Хотел с басеин почти няма в кранево,още пък и до плажа.
Сещам се единствено за един апарт хотел с басеин на 200м от северния плаж.
Кранево 10-15 юли руснаците бяха преобладаващата част от курортистите.
Има цялото село wi-fi който обаче е дебело платен 1ч-3лв и т.н.

# 5
  • София
Чакам и аз отзиви, че накрая май след години и ние ще сме на северното черноморие. Кранево го помня от летните лагери там отпреди доста години и ми се искаше да отседнем там. Дано да се включат повече хора... А Обзор според мен е пренаселен, пак впечатления отпреди няколко години, но сестра ми и семейството й често ходят там и нейното мнение е такова.

# 6
Ние миналата година ходихме веднъж там на плаж, направо е страхотен широоок, равен със ситен пясък.

# 7
Ние сме тук http://www.v-bulgaria.info/kranevo/show.php?action=show_adv&adv_id=1348
Условията са чудесни, за децата е разкошно. Затворено комплексче с чудесна градина, басейн и площадка за деца. Само ние сме българи, всички останали са поляци и руснаци. Плажът е на 5 мин. Пясъкът е ситен, ситен. Имаме кухненски кът и си приготвяме храна, а в самото селце има ресторантчета. Албена е на 10 мин с кола, може и по плажа пеша за 10 мин.
Много сме доволни.

И аз не виждам цени, допада ми иначе. Кранево на мен ми харесва и натам сме се запътили  август. Нямам търпение. А някой посеЩавал ли е тази къЩа?
http://pochivka.bg/o-3425-%D0%BA%D1%8A%D1%89%D0%B0_%D0%B2%D0%B8% … D0%BA%D1%8A%D1%80 /незнам как да публикувам кратко адреса Embarassed/

# 8
  • София
Както писах ние сме в тези вили в момента. Цената е 110 лв. за нашата къщичка с една спалня и разтегаем диван, на който спят децата, без включена храна. Има басейн за малки деца и един 1,40м. Ние сме по време на високия сезон, предполагам, че след 10.08 ще има намаление на цените. И понеже само тук намерихме места в последния момент, изобщо не съжалявам.

# 9
Преди години имаше хубав нудистки плаж на Кранево. Някой дали знае дали съществуца още?

# 10
Подбутвам темичката

# 11
Ходих там само един ден на плаж преди три години. Никога не бих повторила, плажа беше изключително мръсен, водата мътна и имаше само турци, румънци и цигани. освен нас имаше една групичка само българчета , младежи, въобще беше ужасно. Не се чуваше българска реч и не преувеличавам с ужасни впечатления съм, иначе пясъка е ситен и плажа е широк. В селцето нямаше кой знае какво,  имаше една сръбска скара почти на центъра с поносими цени и яденето беше вкусно. Аз лично за себе си никога не бих отишла да почивам там, но всеки си преценява все пак. Има тема за евтина почивка до  500 лв , ако някой иска да спести нека я прочете Hug

# 12
  • София
Нямам такива впечатления, има доста българи, защото е пълно с почивни станции. Плажът е чист, водата също. Има една централна улица, където има ресторантчета, магазини и сергии. Така както е в повечето наши курортни села.
Не зная дали сега има нудиски плаж, едно време имаше в пространството между Кранево и Албена.

# 13
Плажът не е мръсен или не е бил никога когато аз съм била там. Има румънци наистина, но и много българи. На мен не ми пречат другите хора.

# 14
  • София
Някой да е бил тук?
lileti, ако имаш време сподели в темичката актуални впечатления от Кранево, ще са полезни на всички, запътили се натам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт