КРАНЕВО-2011

• 25 362
  • 122
  •   1
Отговори
# 120
Ние търгваме утре за "Елдорадо".По принцип не очаквах нещо повече,но след коментарите тук се поуспокоих малко Simple Smile

# 121
прятно изкарване .. като се абстрихараш от това че е бунгала всичко друго е добре

# 122
Добър ден.
Не съм активна във форума, регистрирах се току що, защото случайно попаднах на темата във гугъл, търсейки разни снимки и материали, беше ми интересно да видя какво се случва понастоящем с хотел Алумина и хотрл Добруджа в Кранево. Искрено се надявам да не е проблем , че чиша в темата, защото като гледам не е активна от 5-6 години. Когато попаднах  на темата, от любопитство изчетох всичко и просто не се сдържах да коментирам.
Темата може и да е стара, но пък винаги ще бъде на дневен ред чуденето на хората дали да се доверят на тези хотели през почивката си, или не. Преди точно десет години, още в пубертета заминах да работя сезонно за лятото в Алумина. Няма да изпадам в подробности това кое преживяване, защото не е такава темата и ще бъде офтопик. С две думи ще кажа, че персоналът живеят долу в мазето, при отходните тръби с мишките и хлебарките. Хигиената  в кухнята няма да я описвам нарочно, персонала се подбира гласно от тийнейджъри, шефовете са едно семейство измекяри и надменни изнадолнища. Когато работехме там, персонала завъдихме въшки /с чиста съвест казвам всичко това, зашото от-до е самата истина/. Заплатите са ужасяващо потресаващи, хигиената, организаята...всичко ... още отекват в съзнанието ми като един от най-проклетите ми периоди. На собственика и жена му им е абсолютно през каишката какво се случва из обектите им.  Защото така или иначе главно руснаците пълнят хотелите, а на тях не им пука особено за хигиена и обноски. Идват и правят в хотелите още по-голям бардак. Била съм на няколко пъти на работа и в Добруджа. Тогава уж беше по-добра класа от Алумина. Уви. Не мисля, че вече и това е така.  Защо написах всичко това? Защото един хотел, едно заведение и всякакъв тип друг развлекателен обект или обект за отдих се познава отдалеч по собствениците си. Нищо от написаното не ме учуди, защото на никой не му дреме. И двата хотела са като къща на ужасите, както за персонала така и за гоститв, които си плащат. И дали ще ми изтриете поста, или ще кажете, че съм поставено лице и обслужвам други интереси... други обекти в Кранево не познавам. Все ми е тая, но по-скоро се чувствам, че правя услуга на много хора. Не може да планираш цала година единствената си почивка и да се натресеш в тази дупка. С най-голямо удоволствие им правя анти реклама. Тези хора са червиви от пари, ужасно отсблъскващи като личност и е обида за всеки уважаващ ае човек са прекара почивката си там. Хау.

Общи условия

Активация на акаунт