КРАНЕВО-2011

• 25 387
  • 122
  •   1
Отговори
# 75
сега като чета и другите  коментари почвам да мисля че елдорадо е било най добре  леглата бяха нови обслужването персонала и храната бяха супер

# 76
Здравейте!
Със съпруга и детето ни (бебе на 4 месеца) си закупихме ваучери за по 5 нощувки от грабо за Добруджа, като след 3 дена в хотела си закупихме за още по 5 дена. Просто останахме очаровани, не повярвахме че можем да организираме лятната си почивка за толкова малко пари на такова хубаво място. Очакванията ни бяха доста лоши заради цените, но явно и в България стават чудеса. За първи път посещавахме Кранево и плажната ивица беше страхотна и чиста (дори твърдя, че е по-хубава от на Албена), температурата беше всеки ден около 35 градуса, стаята ни беше с 3 легла, като я почистваха на всеки 3 дена и сменяха бельото, което дори не ни направи впечатление, баните бяха нови, имахме си балкон, топла вода, телевизия, хладилник всичко. Относно басейна само един дян успяхме да се потопим, заради бебето но беше чист и голям. А кухнята в ресторанта беше просто супер всяка вечер вечеряхме в механата дори имахме и 5% отстъпка. Колата ни беше през цялото време на паркинг защото нямахме време да я караме. Сега отново смятаме с мъжа ми да отидем Септември в Кранево, защото видях че имат промоция. Горещо го препоръчвам. С доста от гостите докато бяхме на рецепция да ползваме интернета говорихме и бяха доволни. Миналата година бяхме на Обзор и за 30лв на нощ си искарахме ужасно в ужасна мизерия, а тази година с 16лв си искарахме приказно море.

# 77
и се регистрихате днес да ни похвалите хотела

# 78
Надявам се информацията ми да е била полезна. Относно регистацията ми днес реших че е време да се регистрирам досега следях темите без регистрация. Деница останах озадачена от тези съмнения.

# 79
peperlinio- за мен това, което сте написали е мнение на човек, не посещавал хотела. Аз в неделя се прибрах от там и не видях нищо от това, което описвате. Бельо сменят, ама друг път. Да баните са подновени, но хигиената е ужасна. Телевизор има, но картината на каналите е на снежинки, все едно кабелна се краде от друг абонат. Хладилник има, но има само един контакт и кое да се включи телевизор или хладилник. А всички, които се събирахме на рецепция с лаптопите си, един не чух да е доволен. Само някое подставено лице би написало коментар като вашия. А също ми е чудно с това 4 месечно бебе, хигиената не Ви ли се стори доста неподходяща за бебето???? В ресторанта отстъпката е 20%, а не 5%.
 Не смятам да коментирам повече, изразих мнение, което съвпада с на много други семейства посетили "хотела".
  Единствено не видях апартаментите какво представляват, дано в тях положението е било друго.

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 15:05 от ivka82

# 80
Днес си резервирахме от 1 до 5 Септември и отново ще сме там. Имам чувството че ми говорите за друг хотел като чета. Нямам намерение да споря просто изразих мнението си.

# 81
Днес си резервирахме от 1 до 5 Септември и отново ще сме там. Имам чувството че ми говорите за друг хотел като чета. Нямам намерение да споря просто изразих мнението си.

Дайте линк към хотела. За да няма недоразумения.
 Аз бях тук   http://www.dobrudja.bg/bg/info_pages/10-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5 … D0%B4%D0%B6%D0%B0

А откъде закупихте ваучерите?

# 82
В абсолютно същия хотел в 203 стая 2 сектор. Закупих ги от www.grabo.bg

# 83
В абсолютно същия хотел в 203 стая 2 сектор. Закупих ги от www.grabo.bg

Чудесно, радвам се за Вас, единствените сте били доволни. Аз съм била в съседната стая. както и да е. А сега откъде закупи ваучерите, от кой сайт за от 1.09. до 05.09 ? Не виждам в www.grabo.bg.

# 84
Сега ги купих от vipoferta.bg

# 85
Надявам се информацията ми да е била полезна. Относно регистацията ми днес реших че е време да се регистрирам досега следях темите без регистрация. Деница останах озадачена от тези съмнения.

стана ми странно че не изказахте мнение по рано

# 86
http://www.vipoferta.bg/оферта-Тридневен-и-петдневен-пакет-със-закуски-в-Комплекс-Добруджа,-Кранево-1272.html
купена 0 пъти

# 87
  • София
"Намалението" в grabo е ужасно подвеждащо - на рецепция цените ЗА СТАЯ са
единична - 35 лв.
двойна - 40 лв.
апартамент - 60 лв.

В grabo са предложили само тройни и четворни стаи, като последните са тройни с наблъскано
още едно легло. Мебели - бракувани от Албена, но по-лошо - чаршафи, калъфки и кърпи с ужасни лекета,
също бракувани от Албена. За първи път съм в хотел, в който не се предоставят големи кърпи за баня - по
една мъничка кърпа за лице, в която не смееш да си избършеш и ръцете.
Към стая за четирима - малка тераска с един пластмасов стол. За пет дни не ни смениха бельото и
така и не оправиха счупената седалка на тоалетната чиния.
Плажът е широк, но препълнен, мръсен, шумен, изобщо не може да се сравнява с чистотата в Албена, където ходехме след първия ден в Кранево.
Самото село е едно зле поддържано село с разбити улици и твърде много курортисти.
Да не споменавам за стомашно-чревния вирус, който си лепнахме, почти твърдо съм убедена - от ресторанта.
Няма да се върнем!

# 88
http://www.vipoferta.bg/оферта-Тридневен-и-петдневен-пакет-със-закуски-в-Комплекс-Добруджа,-Кранево-1272.html
купена 0 пъти

Именно, 0 пъти, затова и попитах от кой сайт, но не ми се занимаваше вече да пиша  Simple Smile

# 89
"Намалението" в grabo е ужасно подвеждащо - на рецепция цените ЗА СТАЯ са
единична - 35 лв.
двойна - 40 лв.
апартамент - 60 лв.

В grabo са предложили само тройни и четворни стаи, като последните са тройни с наблъскано
още едно легло. Мебели - бракувани от Албена, но по-лошо - чаршафи, калъфки и кърпи с ужасни лекета,
също бракувани от Албена. За първи път съм в хотел, в който не се предоставят големи кърпи за баня - по
една мъничка кърпа за лице, в която не смееш да си избършеш и ръцете.
Към стая за четирима - малка тераска с един пластмасов стол. За пет дни не ни смениха бельото и
така и не оправиха счупената седалка на тоалетната чиния.
Плажът е широк, но препълнен, мръсен, шумен, изобщо не може да се сравнява с чистотата в Албена, където ходехме след първия ден в Кранево.
Самото село е едно зле поддържано село с разбити улици и твърде много курортисти.
Да не споменавам за стомашно-чревния вирус, който си лепнахме, почти твърдо съм убедена - от ресторанта.
Няма да се върнем!

Сега вече не съм единствената недоволна тук, която изразява мнение.

Общи условия

Активация на акаунт