КРАНЕВО-2011

• 25 363
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм взела 3 нощувки с тази оферта
http://grabo.bg/more-po-djoba-v-kranevo-3-ili-5-noshtuvki-sas-zakuski-0dw49

и после продължаваме с 4 нощувки
http://grabo.bg/na-more-v-kranevo-3-ili-4-noshtuvki-za-dvama-sas … i-i-vecheri-0927d

Надявам се, че ще останем доволни  Simple Smile

# 61
  • Шумен
кога ще ходиш в Добруджа - сподели впечатления после, че и аз ще ходя за 5н от 19,08

# 62
В Добруджа сме резервирали от 3 август три нощувки. Ако се добера до интернет преди 18 август, ще пиша  Laughingу
  Смятам да не вземаме никакви устройства този път, защото ме е страх от кражба в хотелската стая  Confused

# 63
  • Шумен
хубаво да си изкарате  Hug

# 64
здравейте ние се върнахме от кранево
комплекс елдорадо не ми допадна но храната беше вкусна
кръчмата за която говорих че ми харесва е АЯКС със  двор и детски кът
Здравейте!
Някой да е бил тук - Хотел Алумина и какви са му впечатленията
хотела е до тези бунгала  отвън изглеждаше добре има маси и столчета на терасите
ние ходихме с кола до плажа

# 65
Аз бях в хотел Алумина...Добре,че бяхме само 2 нощувки..Честно,на мен не ми хареса.. Леглата много скърцат и са много паянтови! Ако някой на етажа реши да се обърне в леглото си,целият етаж разбира..А ако някой хърка..  ooooh! Хотелът е далеч от плажа,ако ходиш пеша.Организацията е нулева в хотела.. Банята уж реновирана ама все едно всичко е подарено..Не знам кой майстор е правил банята ама мивката е под такъв наклон,че няма на къде.. Както се шегуваме с приятелите,с които бяхме там..всичко е аха да бъде монтирано...т.е закачено е някакси ама не е сигурно,че ще издържи ако го натиснеш по-силно. Простирът е направен от бинт , вързан колкото да има нещо там..

Честно казано..не бих отишла повече!

# 66
 а аз като гледах  хотела отвън си мислех че е по-добре .
гадно не гадно ама хората си напълниха хотела с тези ваучери

# 67
Да, с ваучерите много си напълниха хотела..Ама и тия пари са много за това, което се получава..

# 68
много е.......... и отделно на вечеря по два лв сока за децата и бирата на родителите
според мен ....собствениците на хотел атлас които бяха пуснали оферта миналата година за кранево са видяли добра възможност за печалба от ваучерите и тази година са взели тези хотели и кое направено кое сега се прави  ....
ние бяхме много доволни миналата година от атлас а сега бях леко разочарована
единствено храната ми хареса

# 69
Ето снимки от Алумина

1

2

3

4

5

6

7

Такива тапети сигурно ОТДАААВНАААА вече няма по магазините Wink

# 70
  • Шумен
някой би ли споделил за Добруджа - там как е

# 71
Здравейте,както стана ясно в "Алумина" и в  "Елдорадо" условията не са много добри.А как е в двора има ли къде да бягат децата,басейна който е сниман....

# 72
В Алумина НЯМА басейн!

# 73
басейн има в елдорадо но няма детска зона  дълбок е около 1,5-1,70 там някъде  детска площадка няма но има пространство покрай басейна за шезлонзи 

# 74
някой би ли споделил за Добруджа - там как е

Здравейте!
Дълго търсих коментари относно Добруджа, но така и не намерих. И сега след, като лично посетих този хотел мога да споделя, че просто никога не бих се върнала там. Бях закупила ваучери за 3 нощувки с закуски и едва издържах, нямах търпение да си тръгваме. При пристигането си още, никаква организация относно настаняването, чакаш си половин, един час. После уж те настаняват в току що изчистена стая, ама моля Ви се обелки от бонбони се търкаляха по пода, клечки, пясък, а за банята уж обновена с нови плочки и т.нт. мръсно, нито мирише на някакъв препарат, просто хигиената е нулева. Когато се обаждах да питам какво има, като принадлежности имало всичко, като хавлии например. Хавлийката е малка за ръце и очи. По-добре носете си кърпи и чаршафи. Изпокъсани, захабени, леглата са неудобни, скърцат. Имах чувството, че бях малко в по-модерно общежитие. Хубаво е, че има басейн и почти цялото време там изкарахме.
 А за ресторанта, където е закуската да се погнусиш направо и от обслужващите и от приборите. Масите мръсни, лепкави, не искам да се сещам. Мога още много да пиша, но знам, че има хора, които тепърва ще посетят този хотел за съжаление. Нито един от присъстващите гости в хотела не каза нещо позитивно. Всеобщото мнение е, че няма да се върнат втори път.

Общи условия

Активация на акаунт