КРАНЕВО-2011

• 25 371
  • 122
  •   1
Отговори
# 90
Мацки, Кранево става само от международния лагер до Палма-та. Поне плажът е близо Laughing

# 91
  • Шумен
съвсем ме отчаяхте...в неделя сме там и то за 5нощувки Confused

# 92
не се настройвай негативно    Wink морето е супер  времето го дават да е хубаво  така че приятно изкарване и чакаме после и твоите отзиви

# 93
  • Шумен
да, и аз си казвам море, пясък и слънце да има...няма да векуваме там я, ама това с хигиената не ми харесва....другото го прежалвам/легла, оборудване.../
Благодаря за пожеланията Hug

# 94
И ние заминаваме в неделя за 5 нощувки... Следя темата от 1 седмица със стаен дъх, но сега съм леко отчаяна. Ще ми се да вярвам на хубавия коментар, но за съжаление обикновено реалността е друга, поне ще знам да си вземем кърпи и евентуално 1 чаршафи. Относно закуската - и на мен ми звучи съмнително този "порцион", каквото и да представлява... но така или иначе обичам да си поспивам и явно няма да е фатално, ако я пропусна. Ще пиша и аз след почивката, да споделя впечатления. А относно отстъпката в ресторанта, за която ставаше дума, в началото като пуснаха ваучерите, нямаше отстъпка 20%, нито за магазина, така че е възможно там да са им дали някаква отстъпка. Явно собствениците на хотела влагат много старание да заличават всички коментари от нета...
Благодаря все пак, че ни изпращате подготвени : )

# 95
Едва сега успявам да напиша моите впечатления от хотелите Добруджа и Алумина. Аз не бях натоварена с излишни очаквания относно качеството, но в Добруджа мисля, че хигиената беше на мноого ниско ниво. Даже имам подозрения, че чаршафите не бяха сменени  Confused Стаята ни беше тройка, а ползвахме 2 легла, не ни попитаха кое не сме ползвали, не вярвам да сменят поголовно ... Определено зле. Хавлии имахме не само за лице, а и за баня. Но аз винаги си нося лична и не ползвам хотелска. Преимущество беше, че бяхме на първия етаж и беше хладничко, докато на Алумина всички с ваучери бяхме на четвърти последен етаж и беше доста жега  ooooh!
В Добруджа закуската беше стандартна, наистина хигиената не беше кое знае каква дори и в ресторанта. Не сме ползвали отстъпката от 20 % там, защото не ни хареса, редовно посещавахме ресторантчето "Малкия бамбук" точно срещу Извора и съм възхитена от храната там, а и от цените. Много вкусна рибена чорба, седяхме 5 души и сметката никога не е била над 30 лв  Peace

Алумина определено пъти над Добруджа, това е моето мнение. Хигиената на ниво, храната в Елдорадо надмина очакванията ми, защото на вечеря имаше първо салата, после основното. Да не говорим, че бяха така любезни да ми приготвят вегетарианска порция, без да са длъжни за това и можеха веднага да ме отрежат, че купувайки ваучерите съм знаела.
Някой нагоре е бил в Елдорадо-ами бунгала нагрети, не мисля, че са били добре. Наобед хората спяха при отворени врати и ги виждаш като минаваш оттам-голяма жега, много по-голяма отколкото в хотела, според мен.

Иначе относно басейните, този на Добруджа е много по-голям и луксозен  Peace

Плажната ивица на Кранево е прекрасна, и според мен е по-хубава от Албена, така че с кеф бих отишла и догодина.
И двата хотела са от плажа на минимум 15-20 минути и най-гадното е, че няма път по сянка.

Другото, което ме озадачи е, че плажната ивица на Кранево е около 3 км и очаквах да има поне 10 пътеки като при други курорти, които да излизат на най-близмкото до теб място за плаж, обаче не е така. Има само 1 пътека и тя води до южния и северния плаж. Препоръчвам северния, защото е по-чист, няма лагерници и е по-спокоен.

# 96
Преди два дена се върнахме от Кранево. Да напиша моите впечатления. Не бяхме в нито един от обсъжданите хотели. Намерих хотел, който не е на центъра и е близо до морето, точно там където започва пътечката към плажа. 40 лв двойна стая. Ужасно съм доволна. Хотелът беше хубав, стаята чиста. Телевизия, хладилник, тераса, банята - супер, хавлии, чаршафи, всичко беше както трябва. Чистеха стаята и банята всеки ден. В двора на хотела има интернет, има и детски кът. За храната нищо не мога да кажа, не сме се хранили там.
Като цяло за Кранево: Понеже не бях ходила никога, мислех си, че ще е по спокойно. Много туристи, много нещо. 70% от тях руснаци. Ако искаш да си починеш малко от шума... няма как да стане. Водата в морето беше мръсна и пълна с водорасли, но пък пясъка по плажа беше чист. Плажът беше много гъсто населен. По магазините ми се стори доста скъпо, по заведенията също.
Това са ми общите впечатления. Изкарахме си добре въпреки някои от гореизброените разочарования.

# 97
Много хвалят някаква база на АЕЦ Коцлозуй, но е в ремонт в момента и тя е съвсем близо до плажа.

Някой нагоре питаше за нудистки плаж-мисля, че се намира след северния плаж на Кранево-тоест между плажовете на Кранево и Албена.
Направих си една разходка по брега от Кранево до Албена-15 минути ми костваше бърз ход.

# 98
базата на АЕЦ-а наистина е в ремонт. Аз им звънях, казаха че догодина ще работят.

# 99
Не съм сигурна за базата на АЕЦ...ако говорите за къщичките в посока към плажа, а и паркинга е пълен с коли - има си почиващи. Да не се заблуждавате нещо?!?
Но ивицата на Кранево е доста по-тясна от Албенската Wink
Необяснимо за мен е нивото на Кранево, предвид локацията му. И това е от години. И вероятно така ще бъде и занапред...явно нискобюджетно=ниско ниво на обслужване

# 100
аз говоря за това http://www.hotel-aec.com/

# 101
здравейте това което е показала КАРА когато аз ходих беше с табела добруджа-3 а хотел плевен на главната улица също беше добруджа 2  а къщичките на аец са до комплекса бунгала на интерпарк по посока на плажа на хотел Палма

# 102
Всъщност с ваучерите на Грабо бяхме настанени в Добруджа (1), в Добруджа 3 имаше детски лагерници, а Добруджа 2 също не приемаха с ваучери или греша?!?

# 103
а къщичките на аец са до комплекса бунгала на интерпарк по посока на плажа на хотел Палма

Да, те си работят. Падат се срещу хотел Сердика.

# 104
Здравейте и от мен. Ние също бяхме в Добруджа с ваучери от Грабо. Моите впечатления също са, че хигиената под доста голя въпрос. Като цяло стаите са ,или поне нашата, реновирани, банята беше нова, стаята на ламинат с хубава дограма и най-важното беше хладно, също бяхме настанени на първия етаж. Ако на някой му предстои да ходи, съветвам да си вземе кърпи, чаршафи и разклонител задължително /има само 1 контакт в цялата стая/. Помня много добре, че имаше въпрос в Грабо дали има лагерници, а от хотелът отговориха, че има само семейства, което е пълна лъжа... Едната рецепционистка, ако може така да се нарече, е ужас и безумие. Закуската - пълна пародия, аз лично я пропусках. Басейнът ми хареса и като цяло съм доволна, но общите части на хотела са много подтискащи. Кранево не ми хареса особено, може би защото последните 2 години съм ходил на Несебър, а преди това на Константин и Елена. Плажът беше мръсен, но водата - много чиста, никакви миди, камъчета и водорасли, нито медузи и рачето, които се срещаха доста на Несебър. Селото е на що годе нормални цени, но си зависи, има някой заведения, които явно доста си вярват и ние си станахме от 3 кръчми едната вечер. Също не ми хареса това, че има само 1 пътека до плажа. Не сме вечеряли в механа "Чучурите", където имахме отстъпка, просто при тия цени, а и като им виждам кухнята отзад и с 50% не бих се хранила там... Общо взето това са ми впечатленията. 

Общи условия

Активация на акаунт