КРАНЕВО-2011

• 25 369
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
Миналата година бяхме в Дружба Бей Гардън, много ми хареса, много беше спокойно. На самият плаж е, който беше чист и стаите ги чистеха всеки ден. Въобще препоръчвам го и пак бих отишла там  Simple Smile

# 106
Миналата година бяхме в Дружба Бей Гардън, много ми хареса, много беше спокойно. На самият плаж е, който беше чист и стаите ги чистеха всеки ден. Въобще препоръчвам го и пак бих отишла там  Simple Smile

Разкажи повече моля те- база, храна, занимания за деца....

# 107
Мисля че преди е било международния детски лагер. Има вилички с 1 или 2 стаи, както и хотелски сгради на по 3, 4 етажа. Имат голям двор с много цветя и дървета, басейн,както и спортни игрища . Храната беше на блок-маса и поне безмесните си бяха ок. Ето и сайта им  http://www.drujbahotel-kranevo.com/ за повече инфо

# 108
Мисля че преди е било международния детски лагер. Има вилички с 1 или 2 стаи, както и хотелски сгради на по 3, 4 етажа. Имат голям двор с много цветя и дървета, басейн,както и спортни игрища . Храната беше на блок-маса и поне безмесните си бяха ок. Ето и сайта им  http://www.drujbahotel-kranevo.com/ за повече инфо

Аз сайта го намерих и вече два часа чакам да ми се обадят имат ли свободни места  Mr. Green
По- скоро да питам- има ли люлки, пързалки...нещо такова за деца?
Как е храната на вкус, ама ти си писала отчасти....с две думи- препоръчваш или не?

# 109
Люлки  имаше пред едното блокче, но не съм много сигурна защото не съм търсила. А за храната съм вегетарианка и ми хареса, имаше разнообразие от меса и супи и десерти. Лошото е че след 1 септември повечето сергиики и магазинчета в селото се затварят. Общо взето препоръчвам, харесвам такива места където е по-спокойно

# 110
Бях миналия уикенд в Кранево и хич не бих го нарекла спокойно място. Може би до плажа е добре, но ние спахме по-към центъра и беше ужасно шумно. Точно до нас имаше някакъв ресторант /сръбска среща или нещо подобно/, певец виеше на живо поне до към 2-3 през нощта, отделно от това неговата песен се смесваше с още поне 2 дискотечни /от др. заведения/. 

# 111
хареса ми този хотел от сайта а цените им как са
на мен ми изглежде че е лагера не знаех че може да се ползва и от други посетители .
инъче един път бяха влязла вътре в двора има и охрана зеленина градинки плажа е близо и е хубав имаше и много деца

# 112
хареса ми този хотел от сайта а цените им как са

Ами как, за мен кофти  Mr. Green
36 на възрастен, 28,80 за дете над 12 години- 100 лв нощувка със закуска, множко ми се вижда, това за септември месец  newsm78

# 113
а и на мен не ми харесват.....  за тези цени ще си намериш нещо по добро
ако не държиш да си в кранево имаше оферти за слъчев бряг 3 нощувки в апартамент за 120 лв

# 114
а и на мен не ми харесват.....  за тези цени ще си намериш нещо по добро
ако не държиш да си в кранево имаше оферти за слъчев бряг 3 нощувки в апартамент за 120 лв

Там вече бяхме през май, искаше ни се нещо по- на север, към Каварна, Балчик, да съчетаем с разходка. Уви, всичко, което ни хареса е заето  Sad

# 115
заето заради празника ...но на място ако отидете мисля че ще си намерите

# 116
Уха, доста е скъпичко, миналото лято бяхме група от федерацията по йога и за 6 нощувки излезе около 200 лева на човек

# 117
а и на мен не ми харесват.....  за тези цени ще си намериш нещо по добро

Там вече бяхме през май, искаше ни се нещо по- на север, към Каварна, Балчик, да съчетаем с разходка. Уви, всичко, което ни хареса е заето  Sad

Топола скай е добра отправна точка за разходки, сигурно има места още.

Също Русалка - само нощувка е 24лв
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=159

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 15:17 от Ая

# 118
Не знам, но излиза доста солено също, и ако ще се разхождаме, ол не ни трябва  Laughing
Иначе много ми хареса на мен, особено с тия водни пързалки  Wink

# 119
Аз днес гледах оферта за Балчик за хотел Париж. Мислехме да ходим там през сезона, но ми беше скъпичко - 55 лв е нощувката в 2на стая със закуска, има и басейн. С отстъпката не обърнах внимание каква ще е цената, но сигурно доста по-малко : )

Общи условия

Активация на акаунт