Януарски малки сърчица, затуптяват смело в нашите телца!

• 13 151
  • 328
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря момичета. Като казах на милото щеше да получи удар.   

# 76
Добро утро,кукли!!
Лелееее,какви прекрасни новини  #Crazy vi_ki_to_82  евала.Майка-героиня бравос.
От вчера съм в дилема за този БХС,искам да си направя,а трябва само в Софето newsm78,чудя се какви да ги свърша,а няма и да мога да се вредя  ooooh!  newsm78

# 77
За БХС не се чака ред! Носиш си просто кръвчицата, взета някъде да ти я изследват.

За ФМ се чака.  Grinning

# 78
  • Пловдив
 Привет момичета! Hug

Отбора ни расте стремглаво и това е страхотно! smile3501
Браво но Викито-о-о-о!Това е супер!
Аз съм на 2-ри преглед на 09.06 и тайничко се надявам и аз да съм от щастливките "3х1"  Embarassed
Иначе за сега и на мен не ми се гади.Имам само леки болки в корема от време на време и ми е много студено Laughing въпреки жегите.
Направо завиждам на тези от вас които ходят на работа. EmbarassedАз преди тази бременност имах 2 аборта и сега ми дадоха болнични от първия ден.Освен това цялото семейство ме следи да "си почивам "достатъчно и съм като под домашен арест.Взе вече да ме гони нервата.
Хубав ден на всички! smile3525

# 79
За БХС не се чака ред! Носиш си просто кръвчицата, взета някъде да ти я изследват.

За ФМ се чака.  Grinning

Колибри,днес съм много руса,извинете ме  Joy ,е значи,няма проблем да ми вземат кръвта тук в Пловдив и милото като пътува за столицата,да ми я остави в Майчин дом ихуууу. Party Ама май ще е най-добре да си ида и да си свърша работата сама Peace

# 80
здравейте момичета и от мен.
Вчера имах ужасно преживяване. Най-добрата ми приятелка е две седмици преди мен. Обажда ми се вчера, цялата кърви с бистра червена кръв... Търча към болницата, прегледаха я, на стола едни ужасни съсиреци, кръв навскъде...., но бебчо е жив и е добре разположен, даже плацента е започнало да се обазува. Лекаря е много изумен от кръвоизлива. Ама толкова кръв не съм виждала и при най-обилната ми менструация.
Моля Ви да се помолите на ум за нея. Толкова много го иска това детенце, лежи за задържане откакто е разбрала... и вчера направо този кръвоизлив я попари ато врял душ

# 81
здравейте момичета и от мен.
Вчера имах ужасно преживяване. Най-добрата ми приятелка е две седмици преди мен. Обажда ми се вчера, цялата кърви с бистра червена кръв... Търча към болницата, прегледаха я, на стола едни ужасни съсиреци, кръв навскъде...., но бебчо е жив и е добре разположен, даже плацента е започнало да се обазува. Лекаря е много изумен от кръвоизлива. Ама толкова кръв не съм виждала и при най-обилната ми менструация.
Моля Ви да се помолите на ум за нея. Толкова много го иска това детенце, лежи за задържане откакто е разбрала... и вчера направо този кръвоизлив я попари ато врял душ

Praynig Praynig Praynig

# 82
  • Пловдив
От цялото си сърце се моля за нея и бебчо  Praynig Praynig Praynig

# 83
 baby_neutral baby_neutral baby_neutralи аз съм с нея!! и малкия бебчо! Попаднала е на правилното място и стискам палци да се разминат всички страхотии! Важното е че бебо е  Heart Eyes ок! Ще се оправи! Целувки!!! от нас и четири стиснати пръстчета ....

# 84
 Praynig  Praynig  Praynig дано всичко се оправи бързо  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

# 85
Evjeni, мислено съм с твоята приятелка. Дано всичко да се оправи  Praynig.
Vikito, новината са близнаци е страхотна  HugДа са ви живи и здрави, бързо да растат и много да ви радват.
4baby, най-после се появи бе мила. Радвам се, че си добре.
eligeorgieva, живея в Бургас и ходя при доктор Георгиев. Той се спряга като най-добрия в града. Лошото при него е, че не си дава мобилния телефон на никой, така че ако искаш да се чуеш по спешност с него можеш да го направиш само на стационарния в частния му кабинет само когато е там. Също така се ангажира с израждане единствено, ако бременността е рискова или ако има планирано секцио. Не работи със здраваната каса. На ЖК мисля да ходя при Гамишев. Другите известни имена са Калчева (с най-добрата апаратура в града), Ковачева, Дорийска. Повече по въпроса можеш да прочетеш в Бургаската темичка.
vanilla80, не се притеснявай за Дуфастона. Аз също го пия макар и 2х1. На мен доки ми каза, че той не може да навреди на бебо, тъй като е чист хормон прогестерон  Peace

# 86
  • София
Здравейте!
Evjeni стискам палци за твоята приятелка и съм сигурна, че ще се оправи  Hug

vi_ki_to_82, браво мила това са чудесни новини!

И аз днес съм с добри новини. Чухме сърцето и сега вече съм спокойна.
Това е за сега от мен, че искам да излезем малко преди да е настанала голямата жега.

# 87
Аз момичета се оттеглям за съжаление. Вчера... Ясно ви е.
Хайде леки и успешни бременности  Hug
Аз ще се включа в състезанието Wink пак след 3 месеца.
Усмивки!

# 88
Evjeni,искрено се моля с цялата си душа всичко да е наред с приятелката ти и нейното бебче!Всички сме с нея и ще се оправи-сигурна съм!
Буболече,мила,ама ти заралийка си била пък аз да не съм видяла!И аз съм от Зарата!
Сега да ви кажа,че не съм добре и постоянно рева от притеснения!Незнам дали да не карам мъжо после пак да идем на доки да видя бебо дали си е там!Ама не може да ми е толкова добре и нищо да ми няма и то изведнъж да затихнат тея симптоми!Явно нещо става.....незнам Sad

# 89
 Амелия  супер новина и аз се навих другата седмица да отида на частно да си го чуем юнака,че ме чопли отвътре. Hug
Bagneto  не зная какво да ти кажа,освен едно голямо :"Съжалявам" Cry Cry Hug Успех и не се отчайвай,дано не чакаш дълго Praynig

Общи условия

Активация на акаунт