Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са рисковете от посещение на басейн по време на бременност?
Какви са препоръките за вдигане на деца по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са рисковете от посещение на басейн по време на бременност?
-
Какви са препоръките за вдигане на деца по време на бременност?
-
Какви са препоръките за посещения при лекар и избор на лекар по време на бременност, както и какви изследвания и прегледи трябва да се направят?
-
Трябва ли да направя биохимичен скрининг и кой е най-добрият лекар за това в София?

удар в десятката!!! Сега сте 3 в 1 - на това му викам добра комбинация
, а после ще имаш цели три пъпеша да гледаш!
- страхотно! Стискам палци всичко да минава гладко с износването на двете дучишки!!! сега половинката ти сигурно ще припадне от новината! 
Честито на мама Вики.. живи и здрави да са ти лудетините и да слушкат много 
.
на мен ще ми е удобно в Санита или в Поликлиника Младост само че там не знам при кой доктор нямам никаква идея.Може и аз да се запиша при твоя доктор ако реша да си избера доки около нас но като , че ли ми се иска да обяснява повече.Иначе досега ходих в Майчин дом при Капка Атанасова останах много доволна от отношението там,чисто приятно обясняват ти внимателно ,но тя не работи по здравна каса .Там има доктори които работят само по здравната каса но нямам представа дали са добри.И се чудя аз май се повтарям дали да запиша някъде наблизо за следене на бременността и да ходя от време на време на частно или направо да си запиша в Майчин дом.Но нямах никаква идея за доктори в Младост досега.
и ми се спи най-вече.
Боже как ще изтрая до 5 юнииииииииии!Яко влизам във филма и ще полудея..... 

дано да има и други по две в отбора ни
Ако е така е мното тъпо.............