Януарски малки сърчица, затуптяват смело в нашите телца!

• 13 151
  • 328
  •   1
Отговори
# 60
http://www.zarodish.com/fmc-home14.htm това е нещо ново - вместо БХС
пишете Марковс в търсачката и ще ви излезе сайта на марков със все координатите! Успех!!

# 61
Здравейте мамчета да ви се пхваля днес бях на лекар и чухме не едно а две сърчица аз изпаднах в шок. 

# 62
vi_ki_to_82 това е страхотно!!!! ЧЕСТИТОООО Hug
Тъкмо  щях да питам няма ли сред нас чакаща близнаци Laughing

# 63
vi_ki_to 82 Честито мила,това е страхотна новина. Hug

# 64
eligeorgieva , честито и добре дошла в наште весели редици!!!  Heart Eyes
vi_ki_to 82Heart Eyes Heart Eyes  Peace удар в десятката!!! Сега сте 3 в 1 - на това му викам добра комбинация  Grinning, а после ще имаш цели три пъпеша да гледаш!   bouquet - страхотно! Стискам палци всичко да минава гладко с износването на двете дучишки!!! сега половинката ти сигурно ще припадне от новината!  Mr. Green

За БХС - и аз мисля, че е крайно време да е задължителен и няма какво толкова да му се кахърим. Мисля, че е по-добре човек да е осторожен.. защото после риска остава за цял живот!
Май за БХС не се записва никакъв час - просто се носи изследването. Тези часове с месеци напред са за Феталната Морфология и то при тези по известните доктори.

vanilla80 , Не се притеснявай за дуфастона. Знам, че повечето мами, дори без да имат спец. показатели го пият до края на третия месец. Засега доктора ми е казал да го пия до следващия преглед, който е след 20 дни. После ще видим. Успокой се и си свиркай  Whistling

Моите пристъпи на гадене и прилошаване понамаляха и ми е по-добре вече. Предполагам почвам да привиквам към щуравите хормони. Гърдите ми така наедряха, че ми омаляват и сутиени и отеснява всичко, ужас.... ууу жааа ссс , аз и без това съм с излишък... та сега съвсем кравичка... мани мани, а кат осе напълнят с кърма кво ли ще става. Сякаш са по-големи и от предната бременност. Купон...  Grinning

Сонче, хич да не тъжиш за лудницата софийска. Тук на толкова места те лъжат, само че и пари ти взимат, и чакаш с векове да се добереш до съответния кабинет. абе трагедия. А какъв чуден въздух дишаме, да не ти разправям.... голяяяямо сееелооо...

нооо все пак има и някои предимства. Плюсове и минуси навсякъде  Grinning
Ето линкове към календари за бременността:

http://free.hit.bg/doctorgeo/Calend.html
http://www.mamaibebe.com/calc.php

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 20:29 от Collibri

# 65
Здравейте мамчета да ви се пхваля днес бях на лекар и чухме не едно а две сърчица аз изпаднах в шок. 
Стахооооооооотно! Честито! Да си ги родиш със здраве две бебочета!
ох как искам и аз

# 66
Стахооооооооотно! Честито! Да си ги родиш със здраве две бебочета!
ох как искам и аз
Ох и аз искам  Praynig Честито на мама Вики.. живи и здрави да са ти лудетините и да слушкат много   bouquet

# 67

Бравоооо, честито миличка да са ви живи и здрави бебоците twin_neutral

vanilla80  аз ходя в Младост в Санита при доктор Крумовски, братовчедка ми го беше хвалила още преди време като си търсех гинеколог във Варна и от повече от 2 години ходя при него и там ще си следя бременността. Лошото е че има голям списък с бременни, които ходят при него и понякога малко бърза. Но за сега съм доволна от него. А ти къде ходиш на прегледи сега?

# 68
Аз сега си поспах малко и сега ставам newsm03.
Младоженка май сме от един квартал newsm10 на мен ще ми е удобно в Санита или в Поликлиника Младост само че там не знам при кой доктор нямам никаква идея.Може и аз да се запиша при твоя доктор ако реша да си избера доки около нас но като , че ли ми се иска да обяснява повече.Иначе досега ходих в Майчин дом при Капка Атанасова останах много доволна от отношението там,чисто приятно обясняват ти внимателно ,но тя не работи по здравна каса .Там има доктори които работят само по здравната каса но нямам представа дали са добри.И се чудя аз май се повтарям дали да запиша някъде наблизо за следене на бременността и да ходя от време на време на частно или направо да си запиша в Майчин дом.Но нямах никаква идея за доктори в Младост досега.
Иначе за генеколог преди си ходих при д-р Жеков в Св.Ана ама там се чака ужасно много и работното време е неудобно особено ако ще се ходи по често.

Vi ki to 82супер новина миличка аз толкова исках близнаци с един удар два заека.Браво!!!

# 69
Аз иначе не съм от Младост, но си ходя там на прегледи. Но мисля да раждам в Майчин дом така че по-нататък ще отида и там на няколко прегледа. Ако и ти имаш някакви препоръки за доктор в Майчин дом ще споделиш нали  bouquet

# 70
Ей, мацки зяпнах! Като не съм влизала тези дни, и сега и нова тема сме отворили, браво на нас! Само с хубави новини да се пълни темата и оризчетата да растат Wink
За гаденето аз лично немога да се похваля, поне не точно, защото не ми се гади толкова колкото с първата бременност, поне засега, но пак ми е кофти. Днеска и на разстройство ме удари, че гаденето плюс коремобол и разстройство Sad и ми се спи най-вече.
За басейн, аз лятото като бях бременна с малката ходих 1-2 пъти на басейн и това беше, ама си се топвах де, водната гимнастика беше единствената гимнастика дето правих.
Сега са отворили фитнес залата в нашия комплекс и мъжо ме подканва да ходя да тичам на пътеката, но още не смея, да мина и 3-я месец, тогава ще ходя малко на кардио, за тичането се съмнявам.
Айде целувки на малките коремчета Wink
Викито, честито!!!!! Спокойно, няма страшно, както са казали, с един куршум, две зайчета Wink

# 71
здравеите на вси4ки бъдещи мами аз сьм с термин 11.01 2009   успех на вси4ки

# 72
Добро утро мамчета!Може ли и мен да ме пишете в списъка-засега съм за 31 януари!
Не ми се смейте ама аз започвам да се сдухвам нещо!От вчера следобяд се чуствам по-добре и това ме притеснява!Не ми се гади,гърдите не ме болят(само са надути) и снощи не вярвах на себе си като изядох толкова нещо!После се мушнах в леглото по светло и станах одеве в 6:30!Ама не ми се гади да му се невиди,да не би нещо да не е наред?Много се притеснявам!Дали бебето не е паднало?Ама пък ако беше паднало,щях сигурно да прокървя,а аз имам само слабо бяло течение!Вижте как сама се питам и си отговарям! JoyБоже как ще изтрая до 5 юнииииииииии!Яко влизам във филма и ще полудея.....

# 73
Добро утро милички,
аз съм вече на работа и си пия кафенцето, вече 2 дни се събуждам в 4 през ноща и дотам не заспивам  #Crazy
Днес съм на доки стискайте ми палци  fingerscrossed
Викито честито това е супер две бебчета  Party дано да има и други по две в отбора ни  Laughing
И аз съм от тези дето не им се гади, само гърдите ми са силно болезнени и от време на време леки болки в корема

# 74
Добър ден мамчета.
Честито на Веситооооооооо - близначета, толкова е хубаво. Преди и аз исках близначета, но сега така съм се пооплашила, защото ми е първа бременност, че направо незнам как ще се справя с едно. Сутринта с таткото слушаме Бареков по въпроса за бащинството и излизане в отпуск по бащинство на таткото за 1 месец и милото ми вика, че ще излезе в отпуска, ама няма да гледа бебо #2gunfire #2gunfire #2gunfireЩях да го застрелям - май няма много да помага - мъже.
да ви питам вярно ли е това, че можеш да ползваш 90 процента от заплатата само ако не си излизала в отпуск заради бременността през послудните 6м. от нея newsm78Ако е така е мното тъпо.............

Общи условия

Активация на акаунт