Януарски малки сърчица, затуптяват смело в нашите телца!

• 13 157
  • 328
  •   1
Отговори
# 90
ми да се разпиша и аз, макар че още чакам да потвърдят и да се порадвам на спокойствие.  Praynig С доста голямо закъснение съм. Миналата и тази седмица бях на лекар. Миналата седмица нищо не се виждаше, но тази каза че вижда 'петънцето', но  само се криело  Blush Така че стискам палци до следващата седмица, за да кажат заветните думички и да се зарадваме със златото. Единственото, което ме притеснява че правих 4 теста и 4-те отрицателни, но мойто доктор заяви, че е толкова мъничко, че едва той го вижда и затуй теста не го хваща. Лека бременност на всички  Heart Eyes

# 91
Bagneto, прегръщам те силно. Знам колко е трудно да напуснеш отчетна тема по тази причина. Целувки и успех. Ейййй и да се похвалиш тук след три месеца.
Момиета, благодаря

# 92
marmotka, Буболече айде и аз съм ви градска  Wink  Party

Bagneto съжалявам мила  Cry  Hug

# 93
Bagneto, миличка.....  Cry много съжалявам.... и искрено те прегръщам  Hug...

надявам се наистина след 3 месеца отново да си тук!  Heart Eyes... ще бъдеш!  Heart Eyes

Сърцето ми тъжи, заедно с теб  Rolling Eyes Confused

# 94
Здравейте момичета Simple Smile не мога да изчета всичко, което сте написали Wink
Collibri страхотна линийка си сложила

Bagneto   Съжалявам  Cry , пожелавам ти скоро пак да си сред н

# 95
marmotka, Буболече айде и аз съм ви градска  Wink  Party

Bagneto съжалявам мила  Cry  Hug

Тъъъъййй станахме 4 Mr. Green

Bagneto и аз съжалявам за случилото се Hug

# 96
Bagneto, думите ни на съпричастност едва ли ще ти помогнат да превъзмогнеш болката напълно, но се надявам поне да са ти малка утеха, тъй като ние много добре знаем какво е да искаш да създадеш нов живот, на който да се радваш.  Praynig Ще се моля за теб, мила! И нали знаеш- живота не свършва.. Пак ще имаш повод за радост рано или късно..Мисли философски и в никакъв случай не се отчайвай. Съдбата обича силните личности. Прегръщам те!

# 97
Bagneto , мила, ужасно съжалявам! Точно преди година го преживях. Искрено ти съчувствам и ти пожелавам в най-скоро време отново да видиш двете чертички!

# 98
Bagneto,знам,че няма думи,които да те успокоят в момента-затова те прегръщам много силно и знам,че скоро отново ще видиш така мечтаното щастие!
Брей ама то бая заралийки!Кой знае къде ще си срещнем тумбаците без да знаем! Joy
Леле как ми се пуши направо не е истина ви казвам,ще ги спра обаче да им се невиди и отровите гадни!
Искам да ви питам нещо тъй като съвсем се омотах!Различните календари различно ми показват в коя г.с. съм!Първия ден на последния ми цикъл беше 27 април,според вас в коя съм?

# 99
  • София
:
Хей, Бръм - да не сме съкварталки?

MIanaNia  със сигурност сме съкварталки, ама то Люлин си е цял град, тъка че пиши къде точно си
 ( може и на ЛС) и може да се организираме да се видим с децата Simple Smile

bagneto бъди силна сега, и гледай напред! и се надяваме, след 2-3 мес. да се похвалиш ТУК !

И ние мислим Август да идем на море. Миналата бременност ходих по същото време и всичко беше нормално....тоест, ние не сме болни, за да се ограничаваме от някои неща, просто трябва да сме по-внимателни.

някой питаше за майките над 30 години.... Embarassedто май и аз попадам в тази категория Embarassed  тъка че се увеличаваме!

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 13:39 от Бръм

# 100
аз съм на 31

# 101
 Party  Party  Party охохо ние станахме заралийски голям отбор Simple Smile
Вие при кои доктори ходите?

# 102
Бръм и MIanaNia    и аз съм от Люлин - 4-та част Simple Smile май ще се съберем отбор коремчета

# 103
Е,само аз ли съм от Филибето newsm78 Cry

# 104
Оф че се ядосах........ Обаждам се да си запазя час при марков за фетална морфология, но искам да съм в 20г.с. и искам час за 25,08. Еми не можело. Сега давали часове за юли. Е викам им да не се окаже после, че няма часове за август. Голям проблем им било да ми дадат сега час за август, защото днес давали часове за 16ти юли. И това е. Часовете се давали подред, ако оцелиш да се обадиш когато дават за 20тата ти седмица ,ако не духаш супата и ходиш когато се паднеш.

Общи условия

Активация на акаунт