"Лятото дойде .Хайде с Фотошопа на море !"(17 - напреднали начинаещи)

• 18 223
  • 308
  •   1
Отговори
# 30
Лекси Добре се е получило колажчето  Peace

zaika baika
 Много добре си се справила с излизане на обект от рамка Hug Между другото онзи ден те видях май точно се прибирахте  newsm78

Zelenika  И двете страшно ми харесват   bouquet

SheDevil   Нещо се изгуби напоследък  Sad Ще чакам с нетърпение урока  Peace

# 31
  • Шумен
Лекси, много ме впечатли този ефект. Има ли го в уроците, че още не съм ги минала всичките. Изобщо, кажи как става. Praynig
zaika baika, наистина без зайчето май ще е по-добре. Може да сложиш вместо него едно от цветенцата да застъпи рамката.  Peace
Zelenika, и двете са хубави. Само на първата снимката може да се увеличи. Peace

Ето това успях за два дни с големи мъки да сътворя. #Crazy

Увеличено -http://images.mistakeps.multiply.com/image/4/photos/4/orig/9/Old … amp;nmid=97067656

# 32
  • Бургас
Зеленика, браво! И двете ми харесват. На първата обаче не харесвам снимката. Можеше малко да я кропнеш и да я увеличиш. Втората е идеална   bouquet
Зайка - байка, като слагаш елементи трябва да си ги представяш, че наистина са сложени там. Така ще ти е по-лесно. Например тези копчета - нито зашити, нито захванати за нещо. Стреми се да групираш елементите и да слагаш такива, които са сходни помежду си. В случая заекът не си пасва с цветята и копчетата.
Мистейк, много интересно се е получило.

# 33
  • 2 етажа над тавана
Срам, не срам - гол запис. Embarassed Embarassed Embarassed
Последните неща какво да ги коментирам - това, което ми прави впечатление и би могло да се корегира, вече за казали преди мен, а за това колко сте напред вече с мат`риала хич няма и да коментирам.

Съжалявам, че не мого да се включвам, но се върнах на работа и времето не ми стига за нищо - докато разгледам красотите ви и вече съм в трета глуха, готова за лягане.

Много ми липсвате, продължавайте в същия дух с творчеството!!!!! Hug

# 34
  • гр. Пловдив
zaika baika  smile3501 Много ми хареса. Кога ли ще ви стигна момичета...  Rolling Eyes
mistake Много тъжно произведение, но перфекно. Според мен снимката на детенцето небива да е там.  Thinking Все едно го няма вече на този свят. Извинявам се ако те обиждам. Някое други лице сложи.
Леле колко драго ми стана, само ако знаете, като си видях произведението на първа страница. Направо неповярвах на очите си.  Hug Мама Цоцоланке благодаря за оказаната чест!   bouquet

# 35
айде и от мен една нещо постна ама....

нещо нищо ми не идва на акъл

# 36
  • София
Мистейк, това е просто филтър /не помня кой точно/. Отиди на филтър галери и ги приложи върху някоя снимка - получават се много интересни ефекти. Обаче в колажа съм прекалила, а на лицата май изобщо не е трябваше да слагам, защото ефектът е леко зловещ /трябваше да ги изрежа и копирам в нов слой, а после леко да намаля прозрачността им, докато се получи добър резултат - хем да са естествени, хем да не контрастират с останалото/,. Снимката е наложена върху фон и съм я трила с мека и прозрачна гума, за да се получи преливане. на част от джвъчките има аутър глоу - долу,вдясно, при малкото ф в кръгчето. И твоят колаж е много хубав и интересен. Не ми харесва единствено, че снимката е с някак размити краища, докато останалите елементи са с ясни контури. сянката на снимката направи сивичка, а не черна. Браво за прозореца - аз опитвах преди време, но нещо не успях да го направя
ted_, браво. За мен това е една от най-добрите ти рамки. Имам забележка само към надписа - нещо по-завъртяно като орнаментите и по-близо до снимката. Май няма и сенки или са малки - дай по-големи, за да има обем. Да не сте кръщавали малкия?

# 37
Благодаря за коментарите  Hug

Ето с малко корекции:

# 38
  • Бургас
Много по-добре, само че махни голямото цвете, което е ще "смачка" бебето и дядото  Wink

# 39
  • София
Браво, много по-добре  Hug Само дай по-голяма и бледа сянка на дребните цветчета, че са най-отгоре и евент. без най-голямото цвете долу вляво, за да избягаш от симетрията и равномерното разпред. на елем. по целия фон.
леле, олях се  Embarassed. ако на някой не му е приятно да го коментирам да си каже.

# 40
Лекси дала съм сенки но като дам повече сенки става много тъмно поне така ми изглежда на мен, защото монитора ми е да свършване  Tired
А но 11-ти правихме кръщене, но все не мога да намеря подходящи елементи за да рамкирам снимка от църквата.
Утре ще пробвам да коригирам рамката, приемам всякакви критики смятам знаете  Hug

# 41
  • София
Тед, за да не е тъмна сянката, когато я задаваш, но прозорчето което се отваря, има едно черно правоъгълниче /над процентите за прозрачността/. Кликваш върху него и си задаваш какъвто искаш нюанс на сивото.

# 42
  • Бургас
Момичета я кажете как търсите елементи за рамките? Аз имам 4 диска със скрабове и още 12 гига на компа и като взема да правя рамка, започва едно търсене, едно слагане и махане и една рамка я правя по една седмица и все нещо не ми харесва. Уж, всичко ми е подредено и прегледно направено......А, като се мъча да използвам само един кит, съвсем пък не ми харесва  newsm78 Направо ми се убива желанието за рамкиране..... Май в началото като имах малко елементи правех по качествени рамки..... Thinking

# 43
Аз си разделям още като ги сваля. Имам папка фонове и папка елементи(+папка букви и цифри)... Отварям фоновете и горе долу избирам няколко, после още няколко елемента... обикновено в последствие търся още елементи... и така...

# 44
zaika baika мисля че след толкова поправки се е получило доста добре Peace
лекси хареса ми благодаря за линка който не можех да отворя
zelenika доста добре се справяш Peace
ted на теб и това ти дошло на акъл а на мен и туй не ми идва тези дни
никкии аз съм така затрупах се с китове и все нещо не ми пасва все не ми харесва и никога не мога да ги съчетая в едно всички ги ровя ровя и накрая зарязвам рамката а първите си рамки правех с отделни елементи без китове и се получаваше така че не си съма Rolling Eyes а аз не стига че ги разделям с папки но ги имам и като китове отделно

Общи условия

Активация на акаунт