Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за бащинския отпуск и какви са причините за ниските нива на хемоглобина по време на бременност?
Какви са отзивите за PVC дограма и колко време обикновено отнема от поръчката до поставянето й?
Какви са препоръките за обличане на новородени и какви са опитът на майките в това отношение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за бащинския отпуск и какви са причините за ниските нива на хемоглобина по време на бременност?
-
Какви са отзивите за PVC дограма и колко време обикновено отнема от поръчката до поставянето й?
-
Какви са препоръките за обличане на новородени и какви са опитът на майките в това отношение?
-
Какви са вашите преживявания при закупуване на бебешки дрехи и какви са препоръките ви за съхранение на изпрани и изгладени дрехи?
-
Какво е вашето мнение за окситоцина? Имали ли сте го интравенозно и как се почувствахте?

непрофесионалното и отношение и немърливост!

Но и аз си мисля че Майчин дом е най-добрия вариант заради бебето. Най-добрите неонатолози са там и ако се наложи ще й помогнат. Мазнейкова така беше казала на една моя колежка - прокърви в ранен етап от бременността и вместо да я вземе в болница й казала да си лежи вкъщи. Оказа се отлепена плацента и тя загуби бебето
То гаранции никой не може да даде, но поне могат да се предприемат мерки. Дано всичко да завърши добре, че всички си представяме колко ужасно се чувства 
И аз бих опитала, но знам че е рисковано, ако специалиста не е добър, а тук в България не знам към кого да се обърна
, ами какво да кажа, то човек, като не иска да му се помогне....
Дано все пак всичко с бебенцето да е наред
Всяка добавка АМ и всяко отбито бебе възприемах като личен провал
После се научих да не възприемам нещата лично...малко като лекарите...правиш, каквото можеш, даваш цялата информация, с която разполагаш, подкрепяш, съдействаш, ако човекът срещу теб възприема - ок, ако не -
Стискам палци да спечелиш столчето.
Дуци много правилно предполага къде скиторя. Ами какво да правя. Като ще имам второ бебе не мога първото да го оставя ей така - по цял ден в къщи и да не му обръщам внимание. И то си е една душичка, иска си неговото. А на мама ще и се "отели вола", ама нея кой ли я пита?!?!?!? 
Как така не може да се изследва спринцовката... Просто ужас...