Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за бащинския отпуск и какви са причините за ниските нива на хемоглобина по време на бременност?
Какви са отзивите за PVC дограма и колко време обикновено отнема от поръчката до поставянето й?
Какви са препоръките за обличане на новородени и какви са опитът на майките в това отношение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за бащинския отпуск и какви са причините за ниските нива на хемоглобина по време на бременност?
-
Какви са отзивите за PVC дограма и колко време обикновено отнема от поръчката до поставянето й?
-
Какви са препоръките за обличане на новородени и какви са опитът на майките в това отношение?
-
Какви са вашите преживявания при закупуване на бебешки дрехи и какви са препоръките ви за съхранение на изпрани и изгладени дрехи?
-
Какво е вашето мнение за окситоцина? Имали ли сте го интравенозно и как се почувствахте?

на никой. Такава съм си чувствителна, сега двойно повече
.
.
. Киса,
), аз мога да отида към 9 часа и да пазя места
.
Като изключим клизмата 
Аз си слагах лигнин без гащи само преди визитацията, през останалото време - бикини и превръзка, ааамаха
аз ще се опитам да дойда по-раничко да ти правя компания

шокирана съм...блазе ти.. 
Гледахме и мишлета на по няколко часа, влязохме във всички стаи с родилки на 12 етаж. На седмия етаж не са ни водили, там са майките, които искат бебетата да са отделно от тях и като че ли са предимно от малцинствата. Повечето майки лежаха по леглата и четяха, бебетата до тях в колички-кошчета, направо идилия. Имаше и родилки, които правеха пробни кърмения - направи ми впечатление, че една се оплака на старшата, че бебето само 10 мл е изсукало, но тя я насърчи, че за втори ден било чудесно
Главата вече била 9,11 см.