Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за бащинския отпуск и какви са причините за ниските нива на хемоглобина по време на бременност?
Какви са отзивите за PVC дограма и колко време обикновено отнема от поръчката до поставянето й?
Какви са препоръките за обличане на новородени и какви са опитът на майките в това отношение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за бащинския отпуск и какви са причините за ниските нива на хемоглобина по време на бременност?
-
Какви са отзивите за PVC дограма и колко време обикновено отнема от поръчката до поставянето й?
-
Какви са препоръките за обличане на новородени и какви са опитът на майките в това отношение?
-
Какви са вашите преживявания при закупуване на бебешки дрехи и какви са препоръките ви за съхранение на изпрани и изгладени дрехи?
-
Какво е вашето мнение за окситоцина? Имали ли сте го интравенозно и как се почувствахте?
Аз още карам колата и винаги съм се страхувала точно от такъв непредвиден удар, изненадващ, от който най-страшното е образуването на адреналин от стреса. Може би не е зле ден-два да пиеш някакви билкови успокоителни - мента, глог, валериан.

За онази кошарка (дето пита Кетито) от магазин Пакостник. Тези господа имат 2 легла в магазина си (каквито има и навсякъде) и другите всички трябва да си ги поръчаш по каталог. Но не може да го поръчаш и да не го купиш. Е как да го поръчам без да съм го видяла на живо?! Та, разходихме се до там (в един магазин буквално на майната си) и си тръгнахме без свършена работа.
Не издържах и звънях на доставчика да му се накарам - ами от токовия удар било, наново трябвало да се конфигурира системата
Вероятността да има увреждане била 5%. Дано не сме в тези проценти
, само не разбрах къде точно... ), та днес от 8 часа са вдигнали врява да косят тревата между блоковете с косачка и ме събудиха! Трябваше ли да има подобни инциденти, та да се сетят да се погрижат за квартала!?! 

. Тя пък на мен завижда - аз на нея..Женски работи..
Колко струва?