Бебета ЮНИ 41

• 14 177
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • Miami
Алиса и двете имена ми харесват  Peace То и без друго на Ивайло всички викат Иво, Ивчо  Simple Smile

Само да добавя по повод името Иво. Малко странно ще звучи после като бащино име - Ивов, а?
Моят приятел се казва Иво(само Иво) и аз точно за това не исках да кръстя детето на неговото име  Wink

# 76
Мира, благодаря за стиснатите палци! Дано!  Praynig

# 77
_ALISA_, аз съм  за- Ивайло  с две ръце и два крака  tooth

Днес получих цели три  newsm74 новини - кумата ми бременна,момичето на което ще сме кумове бременно и жената на един приятел също ....хората не си губят времето luvbed  
При третия случай обаче ми стана мноого интересно защото тя роди януари и сега пак  preggo Веселяци хора.....а и двамата са лекари ,но да е живот и здраве от това по-хубаво няма  family
  Излизаме след малко с едната двойка да почерпят за хубавата новина cheers

пропуснах: mimchence  Praynig за нормално раждане

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 17:48 от Irinkula

# 78
Аз пък зарад Джон Атанасов замалко да си изгоря баничката.Добре,че обонянието мие като на хрътка та предотвратихме пожара  hahaha !Ама и вие доста сте поизписали  Wink !
Алиса Ивайло ми се струва по-хубаво  Peace !
Ели аз съм за Полина!
Кори я си го кръсти Георги!Много си е хубаво името, а таткото да свиква  Naughty !
Нашият татко не смее даже да пита какво съм решила.Така, че май ще го измисля в последния момент  Laughing !
In4oka браво бе  Peace !Държиш фронта!

# 79
АЛИСА, благодаря ти!  Hug Аз имам много познати тук, но хората нямат навика да излизат да се събират, ей така на по едно кафе. Трябва да им отидеш на гости, примерно. Но това е, щото живеем в село и едно кафе като хората няма тук. То и център няма де  Laughing Но, през август ще се местим на много хубаво място, в кооперация само с млади хора и деца, доста по-оживено, та искрено се надявам да си намеря мамчета, с които да тикаме заедно количките.

Irinkula, то май навсякъде е някакъв бум на бебета.  baby_neutral Тук е същата работа, накъде се обърнеш, все бременни. Много се радвам на такива новини, само се моля, като тръгна да раждам, да не решат още 10 бебета да излизат, че в болницата има само 4 родилни зали  Joy А пък съм си заплюла една от залите с вана...  Blush

mimchence, стискаме и на теб палци, докато дойде време да се роди бебето, да се обърне! Същото пожелавам и за мишленце_333! Но, както казваш и ти, в края на краищата е важно бебето да е добре! И аз искам нормално, ама ако станеме много големи, май ще се озоря и може и мен да ме секцио-нират (дано не се наложи  Praynig )... Гали80 и тя е с подобни вълнения, си спомням...

# 80
Георги PeaceПолина PeaceПавел Peace PeaceИвайло PeaceКалина PeaceКатерина
Ние Юнките май ще сме с най-страхотните имена
Между другото качих две снимки в Тумбачета,та да не съм капо.За по-наблюдателните да поясня,че множеството стрии са от първата бременост Naughty(не,че има значение)

# 81
mimchence, искам да те успокоя, но аз примерно съм се обърнала в деня на раждането си. Така че стискам палци на всички  бебенцата им да заемат правилна позиция когато се наложи.

# 82
Здрасти отново,

Както обещах да се отчета след поредното доки.
Ами все така сме си ние с бебка с особено мнение за нормално. Околоплодните води били повече. Попитах аз това лошо ли е, но доктора каза, че не било лошо newsm78.

Направи ми впечатление разликата в теглото на бебчето на видеозона сутринта (2.8кг) и следобед (3.2-3.3кг), чак пък да порастне с 400гр. за няколко часа newsm78 hahaha.

Та ако не се родим до 03.06 ни викат за преглед за разкритие и тонове в Окръжна в приемния кабинет.

Милони, Скочев нищо не каза за вземане на отпуска. Аз изрично го питах дали него да търся на 03.06, и той потвърди, него да търся. Стискайте палци всичко да е наред. Пък дай боже да се родим дотогава Praynig.

# 83
  • София
Аз името на мойта беба съм ги измислила от преди няколко години  Grinning. И сега на всичките си познати съм казала "жената ражда, жената кръщава", мъжа ми съм го свикнала от рано с тази мисъл и той без проблем одобри името. Ама то си е хубаво, как няма да го хареса  Grinning Но на никой не го казвам преди раждането. Наистина много са неприятни тези подмятания като при Мег. Ами не мисля, че е хубаво разни хора (изключвам майката!) да се обръщат към детето по име още докато е в корема.

Алиса, аз също съм за името Ивайло - някак си по-мъжко ми звучи, по-тежко  Peace

Мимченце, като казваш, че не ядеш много, може би пиеш си пиеш редовно  витаминки, че бебка така е пораснала.. Дано да се обърне мъничето, че да си по-спокойна и ти!

# 84
  • Вече в моята си приказка...
Вярно е, че много бременни има напоследък. Вчера видях една шармантна бъдеща мама. Много симпатично облечена, малко по-разголена, отколкото бих си позволила аз, но това не ми попречи да оценя роклята й, която беше със страхотни слънчеви цветове. И със сигурност й беше много прохладно, защото самата материя на роклята сякаш беше такава - хладна. Пък и имаше доста връзки по себе си, особено на гърба и дрехата имаше минимален допир до кожата. Как й завидях тогава. Аз бях с удобния ми бременен панталон, задължително черен и един потник, но сякаш бях с дебела блуза - жегата си я усетих с всяка част на тялото. Confused

Gali80, аз точно поради тази причина, за която си писала ти, не вярвам на тези видеозони... Спомням си, че за Ивчо ми бяха казали, че ще родя едро бебе. Незнам колко едро е бебето родено 3.500, но аз очаквах гигантче, поне 4 килограма...

# 85
Момичета аз от вчера получавам повечко спазми на корема, но не са болезнени и ритмични. Май скоро ще му се види края.

# 86
привет мами Simple Smile

не ми е останало време да чета но забелязах че се почна......
успях да видя добрата новина

ЧЕСТИТО НА margarete ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА И МНОГО ДА Я РАДВА Simple SmileSimple SmileSimple Smile

а да спомена за протокола.... бебоците се родиха по 48 сантиметра и двамата

# 87
Ей кака Мая минала оттук. Да нацелуваш бебчовците. Кой знае каква веселба е във вас. Едва ли имаш време за нас но ако ти остане случайно свободна минутка пиши как мина раждането, как си ти, как се справяте.

# 88
Направи ми впечатление разликата в теглото на бебчето на видеозона сутринта (2.8кг) и следобед (3.2-3.3кг), чак пък да порастне с 400гр. за няколко часа newsm78 hahaha.
Даааа... затова не трябва да се шашкаме от разните "предсказания" на докторите  Peace Единственият път, когато приех за що-годе достоверни размерите на бебето беше, когато в растояние от три дни двама доктори с два различни апарата определиха еднаква големина! Иначеее.... колкото и да е модерна техниката, си остава маааалко "бошлав работа" това с теглото до грам! Поне за мен  Peace

Олелееее само на мен ли ми е толкова топло... имам чуството че колкото повече наближаваме вечерта, толкова по-топло ми става!

Поздрави, киндер сюрпризи!!!  Hug

# 89
наистина минавам набързо :0)

значи ... бяхме планирали секцио за 19.05 но почнахме да изтърваме края на кръвното ми и вече нямаше какво да се отлагаи решихме с доктора да действаме на 16.05. така или иначе то вече си му беше време .... та на 16.05  към 9.00 часа почнаха да ме подготвят за операция и последното което помня бяха думите на анестезиолога- сега ще ти залюти малко на гърлото...

следващия ми все още мътен спомен беше към 10.30-11.00 часа.... в последствие разбрах че още като са ме изкарвали от операционната мъжа ми и свекито са ме посрещнали на вратата и са им показали бебоците ама... кой братче да ти помни... те и на мен ми ги показаха хората ама.... аз не бях на себе си все още.... както и да е
първи са изкарали младежа- в 9.30 мин а в 9.32- момата ни Simple Smile
първата ни среща беше към 15.00 часа следобяд, тогава направих и първото им фото Simple Smile

ще кача и някоя снимчица в албума ама незнам кога... сега изчезвам чер бебефона бие тревога Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт