Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
-
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
-
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са плановете за Деня на детето?
...ама сега горко ви айййде по ред на номерата 
....вече за модела ще се съобразиш със фигурата ти в момента...пробване му е майката...за бански незнам но обезателно си вземи кремчета за бебчо със слънчевозащитен висок фактор щото тук са бая скъпички.....хубавите имам предвид ....иначе нивея ....амбре солейр....и такива са на сравнително нормални цени...
....определено бялото не е моя цвят.... 
...единственото което би помогнало е след кърменето да се доизцеждаш което спомага за по бързото слизане на нова и евентуално по добра кърма.....аз лично не го вярвах това но след като го опитах навремето направо ми се пръскаха от мляко и ме боляха гърдите по едно време.....дори си събирах излишното и си го слагах в шишенца и ги използвах за следващото ядене .....
....за през деня не мисля че ще имаш настроение тук е такава жега че незнам дали въобще ще се досещаш за тез неща по скоро ще си мислиш за хладно душче
...а сладкото как е как е .... 
ЗДРАВЕЙТЕ ето ме и мен....временцето е страхотно иде ми да цамбурна в някое басеинче
и да се залежа като хипопотам......но уви ще са задоволя сега само и с един душ
.........АААА
....сега да имаше и по една филиика да намажем от сладкото на муцка че как ми се ослади.....А пък аз ви каня да близнем по един сладолед,
тъкмо си взех един прохладен душ, че на плажа много жега брееее!
само че на "естествен солариум", а тя - на изкуствен.
Пу за мене оня шоколадовия в средата 

...но задължително шапки вземи ....и количката незнам каква ти е но ако може някакво чадърче да си прегодиш няма да е зле...
,аз все още имам кърма чат пат.Е,все пак е нещо де,колкото и да исках още да кърмя.Нали можеше и изобщо да не успея
.Прегръдки на принцеската.

..., та едно поздравче за всички....
/
Гарантирам