Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
-
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
-
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са плановете за Деня на детето?
... веднъж само да се озова на местен терен и ще им събера погледите на окъснелите октомврийски кипърски гларуси
/те боб редят за мене, ама нейсе!
/ -------------------- Пък за обувчиците 
- просто се опитвам да вкарам малко хумор и да ти внуша все пак, че не си струва да си косиш нервите заради неща, дето ще са в категорията "временен дразнител". 
но мъжкото мнение е мнооого важно ....щото моя мъж като го питам все вика че каквото и да си взема все било хубаво да бе да какво друго да каже.... 
....аз в началото също се изнервях от моята но сега децата като поотраснаха малко и ми се ще някъде да ги оставя за час направо благодаря на бога че все още са живи и здрави и могат да ми помогнат... 
я пусни малко преводче да те видим де
..ма от тия поетичните...дет само ти ги можеш 

...Та продължавам да си говоря сама
... засега де, надявам се по-късно и вие да се включите.
ДОБЪР ДЕН момичета и момчета.... аплодисменти
за
... Аз ако се покатеря на такава обувка и не си изкълча някой глезен още на първата стъпка, то на втората ще съм паднала по очи, или най-късно на третата ще съм си блъснала тиквата в горната рамка от касата на входната врата
..ейййй 
1...и...66.....тъй че който ще ми идва на гости моооля ако е мнооого висок с равни обувчици 
/доколкото ентусиазмът има задник
... Само остава да довтасам и да го отворим детективското бюро