Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
-
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
-
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са плановете за Деня на детето?
А, пък тези това лято с отрязантие пръсти, направо...
Хубаво изглеждат, но не на всеки крак! Така, че обувката трябва да се мери, да се види как стои отстрани и тогава да се купува. Но... това си е мое мнение.
И макар че при моя ръст хептен не ми трябва да се удължавам още, ама освен джапанките,
Пък Кати с нейния ръст си е супер, даже ако се вярва на това, че гъркините са ниски и трътлести, тя може из Кипрото за снажна да минава..., което пък ме навежда на ужасяващата мисъл, че аз на общия фон ще съм като жираф
и тутакси привлякоха вниманието на целокупното плажуващо мъжко население в интервала от 7 до 77г.
... Та въпросът ми към теб /може и към

Аз незнам защо ама нещо нямам желание да го уча,а ще трябва 
ама то аз сама дръпнах дявола за опашката сутринта, с тоя уж майтапски поздрав за Петък 13-ти...
Представяте ли си изродите мръсни..., майка ми е хипертоник, баща ми е с два инсулта..., а брат ми крещи и трещи как били толкоз изкукали, че да се вържат без да проверят да ме потърсят на телефона ми
И донякъде има право, щото хич друго да не е, ама нашите много добре знаят че от години не шофирам, а и освен това и кола нямам - с кво съм го блъснала това дете
- с "кракомобила" ли?!
Да но тия мръсни изроди действат много подло и явно хора като майка ми, които са възрастни и склонни към паника и не способни да съобразяват бързо...- точно на такива разчитат. Та брат ми скоропостижно изфъшкирал майка ми да догони баща ми, че 100лв. ваучер ако купят бая солено ще им излезе от пенсиите
/ и аз пак звъня в полицията и говоря със същия тип и му казвам: "Преди около половин час ви подадох сигнал за телефонна измама и сега вече мога да ви предоставя телефона, който са дали на майка ми да се свърже с мнимия адвокат" А ченгето: "Ама вие нали ми го дадохте!"- и ми казва същия телефон, който току що ми беше продиктувала майка ми..."Може би брат ми ви се е обадил и ви го е дал" А той смотоляви нещо като "Мммм, може... Аз вече съм го предал на съответните служби, така че ще се направи каквото е възможно"... Разделихме се културно с пожелание за всичко добро.., но на мен ми светна сигналната лампа в главата и звъня пак на брат ми и го питам "Ти звънил ли си в полицията да даваш телефона, с който е говорила майка" А той -"Не!" ------------------------------------------ Разбирате ли момичета какво се опитвам да ви кажа----> че щом аз не съм го дала тоя телефон, нито брат ми /а нашите пък съвсем/, а ченгето ми го каза мотамо, значи той /тоя дежурния полицай де/ е също брънка от тая престъпна верига - от къде ще знае иначе телефона??? - Той просто се изтърва! Сами си правете изводите за каква корупция става въпрос...
.....А този случаи със семеиството ти много неприятно,човек не знае вече от какво да се пази....но добре че при вас нещата не са свършили и по зле ...братлето се намесило на време
....а като идваш обезателно с по ниски обувки...пио хамила папутсия

/