Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на новата тема, която Муцето отвори?
-
Какви са някои трикове за облекчаване на коликите при бебета?
-
Каква песен споделя Герги във форума и какво е съдържанието на тази песен?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са плановете за Деня на детето?
...и там се почна зора ...имаше само един отбор от големи момчета може би пети клас по бг стандарти.....а нашите малките бяха от първи до трети клас отбор.....та представете си се паднаха тоооочно на нас......
....и разбира се ни биииха
...децата бяха мнооого разочаровани горките .....еее няма нищо нали сме щастливи в друууги области много важно там някаква среща...
...натрили сте им носа на всички кандидати ...браво на вас направо гоооолям кеф като ти прочетох поста падна....

....оферти и снимки приемам до късно тази нощ
... не мога да те мисля подир някоя и друга годинка твоите двама мамини красавци като почнат да въртят гаджета...
Аз всъщност си я преведох цялата песен, но така - с написан текст не е много трудно (
и да ти прати снимката. Ако ми дойдат други идеи ще пиша пак.
или е вирус
Уффффф, дано отшуми по-бързо...
Важното е , че ще приемат детенцето.
Все отзад -напред я почвам 
---------- Но пък междувременно ми дойде една друга идея ---> за да не стане прекалено отегчително за децата да слушат само сухи факти, може да вплетеш и легендата за Орфей и Евредика... Струва ми се че ако има нещо подобно на приказка, това повече ще ги увлече, пък и тази легенда има отношение както към БГ, така и към древногръцката история и епос... 
мерси
.......Досега извадих към шейсет ......нооо искам някои неща които нещо немога да намеря ...например от зоологическата градина редки животни тигър леопард лъв такива работи дето тук не са виждали ....или редки цветя....еделвайс....и т.н. от тук където копна ми изважда само някакви резервати и то едни снимки маааалки...
...искам също и някакви детски празници например рисунки на асфалт или там някакви тържества да има мноого деца ...както беше едно време асанблеята ей такива неща.... 
...виж обаче тва за легендата интересно Муцка ми беше лепнала една страница харесах си една легенда за гр.Елена много кратка и сууупер...... 
... или казано с други думи "Гладна кокошка просо сънува" 

хахахахаха