СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 94 564
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
а ако някой е приет например по второ желание фигурира ли в резервите на първото си желание

Да. Всички кандидатствания за по-добрите желания от текущо класираното се запазват активни и ще участват при второто класиране. Точно това позволява преместването към по-добро желание на второ класиране. Ако има освободени места, разбира се.

Екип на кг.софия.бг

# 1 036
  • София
...
Ако системата не предостави възможност за по-добро класиране и не запази мястото на първото класиране, много родители биха рискували да не се запишат при първото класиране и така биха могли въобще да загубят мястото си. Може ли да си представите разочарованието на родители, които са загубили мястото си по този начин?

Затова взехме решение да пазим класирано място за две поредни цикъла на класиране. Деактивираме кандидатстването, ако няма записване при две поредни класирания в една и съща градина. Така се освобождава място и поредния чакащ може да го заеме.

...
Поздрави,
Екип на кг.софия.бг

# 1 037
  • София
Момичета, тези два цитата са от малко по-напред в темата.  Peace Същата информация я има и на сайта, така че място от първото класиране се пази до второто, по-точно до края на записването след него, в случаите, когато детето не се класира по-предно желание.  Hug

# 1 038
  • София
mustaine 6te ti otgovoria vednaga: Znam sys sigurnost 4e ako ne se zapi6e6 do 13.06 otpada6 ot pyrvoto klasirane i gubi6 gelanieto si!

Абе четете бе хора, страница по назад е обяснено...!!!
И като не сте сигурни защо давате така категорично отговор!!!

Спяща... изпревари ме!

# 1 039
Момичета, тези два цитата са от малко по-напред в темата.  Peace Същата информация я има и на сайта, така че място от първото класиране се пази до второто, по-точно до края на записването след него, в случаите, когато детето не се класира по-предно желание.  Hug

Благодаря Ви за информацията .Малко ме поуспокоихте, но аз мисля да отскоча до градината да подосаждам за по сигурно да ме оверят на място .Проблемът ми всъщност ,е че сме приети с първото желание,но се налага да сменим квартала,сега разместих кандидатурите за второто класиране,но дано дадът някакъв резултат.
Благодаря Ви още веднъж дано не изгоря с единственото място, в което съм успяла да се вредя.Приятна вечер  
  bouquet

# 1 040
а ако някой е приет например по второ желание фигурира ли в резервите на първото си желание

Да, фигурира. Поне в нашия случай.
Синът ми е класиран по второ желание, а е чакащ в градината, която е първа в списъка, където обаче няма свободни места.

# 1 041
  • София

Благодаря Ви за информацията .Малко ме поуспокоихте, но аз мисля да отскоча до градината да подосаждам за по сигурно да ме оверят на място .Проблемът ми всъщност ,е че сме приети с първото желание,но се налага да сменим квартала,сега разместих кандидатурите за второто класиране,но дано дадът някакъв резултат.
Благодаря Ви още веднъж дано не изгоря с единственото място, в което съм успяла да се вредя.Приятна вечер 
  bouquet

Е ти ме разби! Като сте приети по Първо желание естествено, че не участващ във второ класиране, защото реално няма къде да мръднеш по-напред! Ама наистина...понякога думи нямам, а ние искаме да са задължени хората приети по Първо желание да се запишат веднага, а видиш ли те вече не искат #Crazy

# 1 042
  • София

bouquet

Е ти ме разби! Като сте приети по Първо желание естествено, че не участващ във второ класиране, защото реално няма къде да мръднеш по-напред! Ама наистина...понякога думи нямам, а ние искаме да са задължени хората приети по Първо желание да се запишат веднага, а видиш ли те вече не искат #Crazy
Кое те потресе. Ако да кажем до сега са живеели в младост и там са приети по първо желание, а трябва да сменят квартала с Люлин, малко е безумно да водят детето в Младост всяка сутрин на градина (примерно, не знам за кои квартали става въпрос). И такива неща се случват....това така или иначе са единици от цялото....ясно е че вече няма да искат тази градина.

# 1 043
50% уцелихте кварталите  Mr. Green
А все пак след като се поразбихте  Embarassed реални ли са ми очакванията,че след като съм разместила кандидатурите и съответно първата(където сме класирани) оставих последна участвам във второ класиране или след като първата ми кандидатура е удовлетворена трябва да се записва.Като ги разместих си пише на градините чакащ а на приетата класиран.Да не пропускам нещо в сметките си.Бихте ли ме ориентирали моля

# 1 044
  • Ланкър, планините Овнерог

bouquet

Нали за това пуснаха бутоните "активирай". mustaine, ти активира ли желаната градина?

А, щом пише "чакащ", би трябвало всичко да е О.К.

# 1 045
Да всичко съм активирала и затова се притесних за приетата ни градина ,да не изгори като съм с първо желание.Сега вече последно ,но ....много объркано ми стана  Rolling Eyes

# 1 046
  • София
Да всичко съм активирала и затова се притесних за приетата ни градина ,да не изгори като съм с първо желание.Сега вече последно ,но ....много объркано ми стана  Rolling Eyes

Много точно си направила да активираш градината в новия район и да я сложиш на първо място, това ще са ти желанията за следващото класиране и ако не те приемат в желаното място на второ класиране все още ще си приета на класираното в момента. Ако не смяташ да записваш обаче детенцето в приетата градина в момента можеш да откажеш това класиране и да деактивираш желанието. Зависи дали би се задоволила с мястото в което сте класирани сега

# 1 047
  • София
mustaine аз едно не разбирам. Да случва се наистина човек да смени квартала, но защо тогава не си разместила желанията си, за да са напред тези в новия ти квартал при положение, че тази, която си посочила  на първо желание в началото вече не ти е приоритетна.  Предполагам не си разбрала че сменяш квартала на 30 май нали един ден преди първо класиране newsm78 Иначе правилно си постъпила сега като си активирала по-долните си желания и си пренаредила градините.

# 1 048
В интерес н аисттината разбрах точно на 1-ви.Поради лични причини бих желала да не изпадам в подробности.Наистина е неприятно,и на мен ми е неприятно,че пропуснах срока да ги разместя,но тогава не съм предполагала ,че ще изпадна в подобна ситуация.За обратното имах вариант да се води детето до другият квартал,защото бабите живеят наблизо,но за обратният вариант просто ми е невъзможно.както  и да е благодаря ви  на всички за успокоението и разяснението.

# 1 049
Здравейте на всички.Аз пък съм много ядосана,защото след новите въведения в детската градина от първо желание се вижда чеима прието дете,което е регистрирано чак на 5 март 2008г.Чудя се все пак защо се трепахме ние да ставаме рано и да бързаме да се регистрираме,но най-вече да си тровиме нервите като става така.Е детето е с предимство естествено.Трябваше направо да си вкарат децата с предимства и от там нататък да се регистрират всички останали.Може не всички да ме разберат,но това е мое мнение.Дано не съм обидила някой. Wink

Общи условия

Активация на акаунт