СТРАСТИ - класиране, записване, ГРАДИНИТЕ В СОФИЯ

• 95 002
  • 1 858
  •   1
Отговори
# 240
Аз получих e-mail че дъщеря ми не е класирана на този етап, което не ме изненадва, само чакам да видя спиъка къде са ни пратили по номер

Поздравления на приетите!!!

# 241
  • София
Добро утро, а дали не е време да активират секцията с класирания и евентуално да качат списъците? Да не чакат 31.05.2009???  Twisted Evil

# 242
  • София
Добро утро, а дали не е време да активират секцията с класирания и евентуално да качат списъците? Да не чакат 31.05.2009???  Twisted Evil
това ми хареса Joy Peace

# 243
  • София
И аз получих уведомително писмо - отказ. И няма как да е друго като се има предвид, че сме след номер 200.  Grinning

Обаче в Класирания в профила няма никаква информация.... newsm78, което не е редно при положение, че получавм отказ. Изобщо толкова сбъркано.....Явно наистина чакат 2009 - та... Joy

Добре, че в най-желаната ясла, която е до нас се записахме на 03. 01.  и всичко е наред.

# 244
  • София
Нашата градина/ защо ли още я наричам нашата??/ не робати, заключена е от всякъде! Това не е ли нарушение? Снощи явно са закачили списъците някъде след 5 часа, когато ходих и как смятат, че ще ги видим като е заключено?

# 245
Ние сме чакащ номер 8, което ми звучи обнадеждаващо
кога са следващоте класирания и как се процедира по нататък

# 246
Актуализираха инфото в сайта!!!

# 247
  • София
Ураааа, дочакахме да се активира секция Класирания в профила, не че има списъци или промяна в статуса с кандидатствания  Rolling Eyes, ама да не бъдем максималисти.

Честито на всички приети smile3501.

А някъде вижда ли се работното време на градините?   Embarassed Не ми се ще в понеделник да осъмна пред катерушката в двора на ДГ  yes

# 248
Актуализираха инфото в сайта!!!
Да,сега видях,че сме чакащ номер 91.Колко обнадеждаващо звучи Crazy

# 249
И ние получихме отказ  Shocked Не сме и очаквали да бъдем класирани при положение, че директорката е обявила 0 свободни места, а чудното е, че на таблото в детската градина е обявила 25 свободни места  newsm78. Всеки може да заподозре как ще се извърши класирането newsm11.

# 250
  • Sofia
И аз да се похваля, че сма от приетите. Получих е-маил, разбира се на сайта нищо няма качено. Мъжът ми беш енетърпелив и веднага изприпка до градината.
Черпя ви по случая.

Успех на всички останали за второто и трето класиране!

Последна редакция: сб, 31 май 2008, 09:13 от PresiN

# 251
Не сме приети,хайде 2-ро класиране Praynig afwitch

# 252
  • София
Ние сме 1 чакаш за второ желание! Има надежда!
За съжаление първото сме 9 чакащ!

# 253
  • София
Получих мейл, класирани сме по първо желание!  Heart Eyes Успех на останалите, които не са имали нашия късмет, на второ класиране!

# 254
  • София
И ние сме приети на първо желание.  Blush
Успех на останалите! Peace
Направи ми впечатление, че от 12 класирани деца, 9 са с предимство.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт